Şimdi Ara

Tammat'ın yeni tyt kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tammat tyt matematik ve geometri 4.0 kitabı çıktı. Tamamen yeni tarz sorulardan oluşuyor. Çözümleri de uygulamada var. Yeni tarz sorular için güzel bir seçenek diye düşünüyorum. Henüz yayınevlerinde yok bende kitap fuarından aldım.

• 4.0 ne ya endüstri stratejisi mi bu?
  • bu senesini bilmiyorum ama geçen sene arkadaşlarla gittiğimizde bayağı pahalıydı bir arkadaşta 10 a yakın indirim kuponu vardı satışı yapan kadın da bayağı konuştu sonuç arkadaşlar aldı ve çözmediler,tabii bu senesini bilemem
  • Reklam kokusu bi bana mı geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 11 Ocak 2019; 10:49:6 >
  • Evet arkadaşlar çok kaliteli, kalite paçadan akıyor bu konuda reklam yok şuan,amaaan tanrım yeni tarzzzz oufff

Bari kitap çıkaydı
  • Katılım tarihi 6 Ocak 2019...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acilen reklam stratejinizi değiştirmenizi öneririm, bu cahil kardeşinizin naçizane önerisi siz kaliteli yapın biz kaliteli yayınları burada yeterince övüp insanlara öneriyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaçin narutocu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam amacım yok mezuna kalmış biriyim sadece. Evet yeni katıldım çünkü insanların burda birbirine yardımcı olduğunu görüyorum kitabı aldım resmini yükleyebilirim. Ne diyebilirim bilemiyorum.
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Kitap çıktı sadece daha yayınevlerine gönderilmedi. Faydalı olmaya çalışıyorum. Böyle yorumlar beklemiyordum gerçekten.
  • Hocalari gercekten iyi ama kitaplari en son asiri basitti turev integral fasikullerini denemistim, tekrar almayi dusunmuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esradattebayo

Kitap çıktı sadece daha yayınevlerine gönderilmedi. Faydalı olmaya çalışıyorum. Böyle yorumlar beklemiyordum gerçekten.
    Çıktıktan sonra örnek sayfalarla değerlendiriyoruz genelde o yüzden bu tarz tepkiler
    Bu yıl akıllı telefonu bıraktım da o yüzden resim yükleyememiştim. Bende az önce geometrisini biraz çözdüm yeni tarz olsa da sorular çok zorlayıcı değildi. Erken karar verdim sanırım.
  • quote:

Bu yıl akıllı telefonu bıraktım da o yüzden resim yükleyememiştim. Bende az önce geometrisini biraz çözdüm yeni tarz olsa da sorular çok zorlayıcı değildi. Erken karar verdim sanırım.
    Yeni yayınların genelde başta güzeldir soruları sonra bozarlar , bakmadan karar veremem tabi ama dikkatli seçmek lazım kaynağı
    Tamam çok teşekkürler düzgünce yanıt verdiğin için Saldırıya uğruyor gibi hissetmiştim :D
  • esradattebayo E kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladıysam özür dilerim buraya reklam ıcın gelenler çok oluyor çünkü
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Sorun değil sadece şaşırdım.
  • quote:

Tamam çok teşekkürler düzgünce yanıt verdiğin için Saldırıya uğruyor gibi hissetmiştim :D
    Yok reklam ağzıyla yazmışsın biraz ondan öyle, reklama linç olur genelde forumda , saldırı yok rahat olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.