Bildirim
Tammat'ın yeni tyt kitabı
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
4.0 ne ya endüstri stratejisi mi bu? -
bu senesini bilmiyorum ama geçen sene arkadaşlarla gittiğimizde bayağı pahalıydı bir arkadaşta 10 a yakın indirim kuponu vardı satışı yapan kadın da bayağı konuştu sonuç arkadaşlar aldı ve çözmediler,tabii bu senesini bilemem -
Reklam kokusu bi bana mı geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 11 Ocak 2019; 10:49:6 > -
Evet arkadaşlar çok kaliteli, kalite paçadan akıyor bu konuda reklam yok şuan,amaaan tanrım yeni tarzzzz oufff
Bari kitap çıkaydı -
Katılım tarihi 6 Ocak 2019...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acilen reklam stratejinizi değiştirmenizi öneririm, bu cahil kardeşinizin naçizane önerisi siz kaliteli yapın biz kaliteli yayınları burada yeterince övüp insanlara öneriyoruz. -
Kaçin narutocu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Reklam amacım yok mezuna kalmış biriyim sadece. Evet yeni katıldım çünkü insanların burda birbirine yardımcı olduğunu görüyorum kitabı aldım resmini yükleyebilirim. Ne diyebilirim bilemiyorum. -
Kitap çıktı sadece daha yayınevlerine gönderilmedi. Faydalı olmaya çalışıyorum. Böyle yorumlar beklemiyordum gerçekten. -
Hocalari gercekten iyi ama kitaplari en son asiri basitti turev integral fasikullerini denemistim, tekrar almayi dusunmuyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıktıktan sonra örnek sayfalarla değerlendiriyoruz genelde o yüzden bu tarz tepkilerquote:
Orijinalden alıntı: esradattebayo
Kitap çıktı sadece daha yayınevlerine gönderilmedi. Faydalı olmaya çalışıyorum. Böyle yorumlar beklemiyordum gerçekten. -
Bu yıl akıllı telefonu bıraktım da o yüzden resim yükleyememiştim. Bende az önce geometrisini biraz çözdüm yeni tarz olsa da sorular çok zorlayıcı değildi. Erken karar verdim sanırım. -
Yeni yayınların genelde başta güzeldir soruları sonra bozarlar , bakmadan karar veremem tabi ama dikkatli seçmek lazım kaynağıquote:
Bu yıl akıllı telefonu bıraktım da o yüzden resim yükleyememiştim. Bende az önce geometrisini biraz çözdüm yeni tarz olsa da sorular çok zorlayıcı değildi. Erken karar verdim sanırım. -
Tamam çok teşekkürler düzgünce yanıt verdiğin için Saldırıya uğruyor gibi hissetmiştim :D -
Yanlış anladıysam özür dilerim buraya reklam ıcın gelenler çok oluyor çünkü -
Sorun değil sadece şaşırdım. -
Yok reklam ağzıyla yazmışsın biraz ondan öyle, reklama linç olur genelde forumda , saldırı yok rahat olunquote:
Tamam çok teşekkürler düzgünce yanıt verdiğin için Saldırıya uğruyor gibi hissetmiştim :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X