Şimdi Ara

Tamponu sürttüm :( buna ne yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
16.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geri gelirken duvara tamponu sürttüm boya kalktı :( buna ne yapılabilir rötüşla hallolur mu? mini onarımla autoking falan halledebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 9 Kasım 2013; 22:25:08 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabanın Tamponunu Sürttün mü? İşte Ne Yapmalısın

Arabanın tamponunu sürtmek can sıkıcı bir durum olabilir, ancak panik yapmana gerek yok. İşte tampon hasarını onarmak için yapabileceğin birkaç adım:

• Hasarı Değerlendir: Hasarın boyutunu ve ciddiyetini kontrol et. Boya kalktıysa veya tampon çatladıysa, profesyonel bir tamirciye danışman gerekebilir.

• Aracını Güvenli Bir Yere Park Et: Arabayı trafiğin akışından uzak, güvenli bir yere park et.

• Sigorta Şirketini Ara: Hasarın kapsamını öğrenmek için sigorta şirketini ara. Poliçen tampon hasarını kapsıyorsa, onarım masraflarını karşılayabilir.

• Bir Tamirci Bul: Küçük çizikler ve ezikler için, mobil veya lokal bir tamirciyle iletişime geçebilirsin. Daha ciddi hasarlar için yetkili bir servise gitmelisin.

• Onarım Seçeneklerini Değerlendir: Tamirci, hasarı onarmak için farklı seçenekler sunacaktır. Bunlar arasında boya rötuşu, tampon değişimi veya yeniden boyama yer alabilir.

• Onarıma Hazırlan: Randevu almadan önce, arabanı temizle ve hasarlı bölgeyi iyice kurula. Tamirciye hasarın detaylı fotoğraflarını sunabilirsin.

• Onarım Sürecini İzle: Onarımın gidişatını takip et ve tamirciden düzenli güncellemeler iste.

İşte Anahtar Kelimeleri Kullanan Bazı Örnek Cümleler:

• Arabanın ön tamponunu kaldırıma sürttüysen, hasarı değerlendirmek için güvenli bir yere park etmelisin.
    • Boyası kalkan tampon hasarını onarmak için bir tamirciyle iletişime geçmen gerekebilir.
    • Küçük çizikler ve ezikler için mobil bir tamirciye başvurabilirsin.
    • Tamirci, tamponunu yeniden boyamayı önerebilir.
    • Sigorta şirketin, tampon hasarını kapsıyorsa, onarım faturalarını karşılayabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Boya kalkmış..

Rötüş hoş durmaz bana göre, boyatın gitsin.

Autoking yapar tabiki kaskonuz varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Boya kalkmış..

Rötüş hoş durmaz bana göre, boyatın gitsin.

Autoking yapar tabiki kaskonuz varsa.

kaskom var hocam. bu konularda biraz cahilim de; boyatma derken tüm tampon mu yoksa sadece oraya lokal boya yapılabiliyor mu?
  • Kafanıza takmayın, olur öyle. Lokal boya yapılacak, düzgün yapılırsa kolay kolay belli olmaz.
  • düzgün bir lokal boya ile hallolur kafaya takmanıza gerek yok
  • Yaptırmayın nazarlık olarak dursun minnacık bir yer.

2. elde boya takıntısı yüzünden bizi bu hallere düşürenler utansın diyip geçin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. bir araştırayım lokal boyayı düzgün yapabilecek bir yer varsa yaptırırım. yoksa kalsın öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metaliklerde lokal boya biraz sıkıntılı. Tamponu tumden boyarlar muhtemelen.
    Helede autoking gibi iscilik magduru bir yere yaptirirsaniz, dikkat edin

• Hocam bence hiç yaptırmayın kalsın öylece. Ama illaki yaptıracağım diyorsanız mini onarım ile halledilebilir. Tabiki işçiliğini iyi yapacak bir yer olursa iyi olur...
  • boyatırsanda fotograflı atma dursun
  • Tamponun boyali olduguna kimse bakmaz onu sorun eden nadir insanlardan denk gelirsede kovun basinizdan

• Hocam araç satılırken oluşacak olan değer kaybından korkuyorsunuz büyük ihtimalle.

Korkmayın, tamponlar değer kaybettirmez. Çoğu usta tamponlara bakmaz bile.

O yüzden çirkin durmasın, yaptırın kaskoya gitsin.
  • autoking yapar
  • Bence yapmayın satarken sıkıntı olabilir bence biniciyseniz yapın gitsin gönlünüzden önemli mi?
  • Ben dokunmazdım nazarlık olsun.
  • Benim i30 ile rengi aynı. Muhtemelen i30 dur. Astar boya zarar görmemişse her çizik bezle silince kapanıyor. Görünüşe göre astarı da geçmiş kompozit tampona hasar vermiş. Yerinde olsam parasını verir yeni tampon alırdım fabrikadan özel siparişle.
  • Autokinge yaptirmayin bence

• öncelikle geçmiş olsun kafaya takılacak sorun değil. işyerindeki araçlarımızın sürekli başına geldiği için alıştım bende. işinin hakkını veren bir yer bulursanız bence yaptırın. iyi bir boya işleminden sonra çok zor farkedilir boyalı olduğu. fotoğrafıda kalsın aracı satarken elinizde kanıt olur. l
  • geçmiş olsun araba puntomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Benim i30 ile rengi aynı. Muhtemelen i30 dur. Astar boya zarar görmemişse her çizik bezle silince kapanıyor. Görünüşe göre astarı da geçmiş kompozit tampona hasar vermiş. Yerinde olsam parasını verir yeni tampon alırdım fabrikadan özel siparişle.

Abartmayin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.