Bildirim
Tanesi 6TL den CS GO Key Alıyorum!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güncel arkadaşlar hala arıyorum -
güncel -
ben de çok aradım ama bulamadım, paypal ile satmıyor kimsecikler. -
guncel -
güncel -
1 Mesaj, 6TL'den key alımı. Sadece Paypal.
Dikkat. -
Sizce de biraz saygısızca değil mi? Niyeti olan adamlar bu yazdığınızı görüp cayacak belki de? Yaptığınız yanlış,söyleyeyim.Eğer ki bi yanlışımı görürseniz o zaman kanıtlarla gelip yazabilirsiniz buraya. Bişey alabilmek için yüksek mesaj sayılı bi hesaba mı sahip olmak zorundayım? @KacaKTV -
quote:
Orijinalden alıntı: Nionite
Sizce de biraz saygısızca değil mi? Niyeti olan adamlar bu yazdığınızı görüp cayacak belki de? Yaptığınız yanlış,söyleyeyim.Eğer ki bi yanlışımı görürseniz o zaman kanıtlarla gelip yazabilirsiniz buraya. Bişey alabilmek için yüksek mesaj sayılı bi hesaba mı sahip olmak zorundayım? @KacaKTV
Eğer ödemeyi Paypal ile yapacaksan evet. -
Hiç kusura bakmayın ödeme yöntemim de alışverişim de beni ilgilendirir.Buraya bana direkt olarak dolandırıcı demeseniz dahi ima edecek yorumlar yazamazsınız.Mümkünse elinizde kanıt olduğunda gelin konuşalım. -
arkadaşı tanıyorum ben kefilim sıkıntı çıkmaz. -
3 tlden Şems'i paşa pasajında satıyorlardı bi bak istersen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
güncel arkadaşlar -
gunceldir -
Kralsıııııııııııın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asevim69
3 tlden Şems'i paşa pasajında satıyorlardı bi bak istersen
Normaldir ama CS go key değil o çünkü cs go keylerin en düşük 6.25 tir.
Gençler bugla alın bence
Ya bende alacam ama daha PayPal almadım.
ne kullanıyorsun dostum sen?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X