Şimdi Ara

Tango Gameworks, Microsoft'un Japonya'daki Birinci Parti Oluşumu için İlk Büyük Adımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Microsoft bir süredir bünyesine Japon geliştiriciler katmakla ilgileniyor ve ZeniMax Media satın alımıyla birlikte ilk birinci parti Japon stüdyosu Tango Gameworks'e kavuştular.

Xbox patronu Phil Spencer, Tango Gameworks'ün Microsoft'un Japonya'daki birinci parti oluşumunda ilk büyük adımı temsil ettiğini belirterek ileride daha fazla Japon stüdyosu satın alabileceklerini işaret etti.

"Tokyo'yo gitmeye hazırım. Yaptıkları işlere çok büyük saygı duyduğum stüdyo olan Tango Gameworks'ü görmeye gideceğim. Japonya'da daha fazla birinci parti oluşumuna sahip olma isteğimizden uzun zamandır bahsediyorum. Bu, bunun için büyük bir adım."

Phil Spencer "Tango Gameworks ekibiyle daha fazla zaman geçirmek ve onları tanımak için sabırsızlanıyorum." diye de belirtti. 

Tango Gameworks'ü The Evil Within serisi ile tanıyoruz. Stüdyo şu anda GhostWire: Tokyo üzerinde çalışıyor ve Sony ile önceden yapılmış bir anlaşma olduğu için oyun ilk olarak PlayStation 5 ile PC için çıkacak ve bir yıl sonra Xbox Series'e gelecek.

• Bana göre Xbox'ın sahip olduğu en kıymetli firmalardan birisi. Göreceksinizki Ghostwire Tokyo da çok iyi bir oyun olacak.
  • Evil Within 3 isteriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONAMI'yi ve Silent Hill'i de bekliyoruz reyiz. Konamiyi almıyorsanda oyun haklarını filan al gözünü seveyim biri şu Silent Hill'e el atsın.
  • Hadi bakalım umarım Microsoft, From Software'i de satın alır da MS'i asya pazarında bolca görürüz.

• Şöyle daha da geliştirilmiş bir The Evil Within 3 harika olurdu. Ghostwire'dan sonra umarım ona başlarlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.