Bu günlerde nedense marjinal isimler duyar oldum.. Geçen gün Eylem Deniz Devrim isminde biri olduğunu gördüm bankada.. Bu gün de çok babacan,, önünde saygı duruşunda bulunulası bir isimle karşılaştım.. Hidayet Haşmet Demirbilek.. Lan bu bankaya normal isimde bi adam gelmez mi,, yoksa ben mi çok asosyal kaldım nedir.. Sizin duyduğunuz en babacan isimler neler ( sallamak yok ama )
quote:Orjinalden alıntı: Can ! oturaklı isim OTURAN BOĞA Bayraktar Bayraklı vardı bir ara Sönmez Sönmez var bizim okulda kuzenimin adı : korkmaz soyadı : sönmez =)
quote:Orjinalden alıntı: hakan12345 ya size yemin ediyorum adı islam soyadı namaz diye bir arkadaşım vardı Din öğretmeni olur o. Bi de dikkat ettiniz mi din öğretmenlerinin isimleri de hep aynı.. Sakin DÜZGÜN Nurettin BEYAZ Hayrullah KUDRET Niyazi TEMİZ
quote:Orjinalden alıntı: Tunç:TheBrother eski tarih öğretmenim -> Şaban Traş En duyduğum Baba isim BARUT çocuğum olursa Kesinlikle Bunu Koyucam
quote:Orjinalden alıntı: kamilinsan "Penise" dilman inanmayanlar 2. satıra bakabilirler ingiliz vari bir isim değilmi ?? penise :D