Şimdi Ara

Tanımadığım Birisi......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Bazılarımıza oluyor Tanımadığım birisi ........ Görüşmek istedi ben böyle birini tanımıyorum*
    Sorunumus bunun nasıl yapılması...Sizin için onuda buldum!Telefon ilişkisinden başında *İşlet kelimesi geçen cümleye tıklıyorus ve ilişkide olduğumuz kişiyi başkasının aradığına inandırıyorus!
    Örnk:Tanımadığım Birisi beni arayıp Oramakoma Buramako ile görüşmek istediğini söyledi.Ben böyle birini tanımıyorum

• bunu anlayabilmiş olman güzel
  • Bilmeyenlere verdik hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Centilmen Futbolcu

Bilmeyenlere verdik hocam

Bilmeyenler sorup öğrenir.Durup dururken bilgi vermekte moda oldu bu forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: BahadırÖztürk

quote:

katılıyorum... Kayıp o nun nereye düşebileceğini söylesen neyse

• quote:

Evet arkadaşlar Bazılarımıza oluyor Tanımadığım birisi ........ Görüşmek istedi ben böyle birini tanımıyorum*
    Sorunumus bunun nasıl yapılması...Sizin için onuda buldum!Telefon ilişkisinden başında *İşlet kelimesi geçen cümleye tıklıyorus ve ilişkide olduğumuz kişiyi başkasının aradığına inandırıyorus!
    Örnk:Tanımadığım Birisi beni arayıp Oramakoma Buramako ile görüşmek istediğini söyledi.Ben böyle birini tanımıyorum

isme bak orama koma burama ko açıklaması.bi keresinde birisi de (yalamakis termisin)yalamak istermisin açılımı.esra rengiz var bide.hatta duyduğuma göre birisini adı:fenasi soyadı:kerim olan biri aramış bu olamaz dedim olabilir mi?

• paylaşım merakı geldi foruma.

bunu anlamana sevindim zekan gün geçtikçe büyüyor demek bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

bunu anlayabilmiş olman güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunusutaro

quote:

Evet arkadaşlar Bazılarımıza oluyor Tanımadığım birisi ........ Görüşmek istedi ben böyle birini tanımıyorum*

isme bak orama koma burama ko açıklaması.bi keresinde birisi de (yalamakis termisin)yalamak istermisin açılımı.esra rengiz var bide.hatta duyduğuma göre birisini adı:fenasi soyadı:kerim olan biri aramış bu olamaz dedim olabilir mi?

Olamaz öyle birşey yani yapmazlar sanırım. Benim gördüklerim

Yalamakis Termisin
    Oramakoma Buramako
    Matara Masuko
    İvan Divandakor
    Esra Rengiz
    Oya Bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taffijun -- 5 Ağustos 2008; 15:11:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07

var ki bende gördüm en çok ta ona güldüm fenasi kerim

Hadi yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: taffijun

quote:

Orjinalden alıntı: yunusutaro

quote:

Olamaz öyle birşey yani yapmazlar sanırım. Benim gördüklerim

Yalamakis Termisin
    Oramakoma Buramako
    Matara Masuko
    İvan Divandakor
    Esra Rengiz
    Oya Bilir

Yalamak İsterim
    Orama Koma Burama Ko
    Matarama Su Ko
    İvan Divandakor
    Esrarengiz
    Oyabilir

veeeee
    fena s......

yada neyse küfür etmiyim.

• başka var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07

onakomabunako çıkmış bide ama isim soyisim nasıl ayrılıyordu unuttum çok karışıktı

Koptum.
  • zavier boqabas masaqın
  • İstediğimiz isimle işletebilir miyiz?
  • quote:

quote:

o zaman popomundo bölümünde siyaset konuşalım bari?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MortMorello

quote:

quote:

o zaman popomundo bölümünde siyaset konuşalım bari?

Ne alaka.Saçma sapan yazmış olmak için yazmayın

• kont rabas da var.
  • temel komedinin olmasi gerekiyor diye biliyorum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.