Şimdi Ara

Tanımadıgım Engelli Kız [Üniversite]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, benim derdime en iyi derman sizler olursunuz dedim ve bu konuyu açma gereği duydum.yaşım 20 daha önce hiç sevgili vs. ayaklarım olmadı sorum şu; okulda bir kız var ve kızdan çok hoşlanıyorum kız duyma engelli (benim için bir önemi yok sevdikten sonra...) fakat kızla farklı bölümdeyiz sınıflarından tanıdıgım biriside yok.günlerdir kafayı yedim ne yapıcam nasıl yapıcam diye daha önce tecrübemde olmadıgı için bocalarım diyede çekiniyorum.ben bu kız ile nasıl tanışcam arkadaş girişi felan nasıl yapmam gerek neler konuşmalıyım yada konuşmamalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

===============================================================================================

Güncelleme : arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse; kız hakkında baya bir bilgiye ulaştım. sagolsun arkadaşlarıda yardımcı oldu fakat, kızın sevdiği ve konuştuğu birisi varmış bilmiyorum nedense kendimi boşlukta hissediyorum şuan...

Güncelleme (08.01.2016) [ÖZET] = arkadaşlar kız ile birşekilde tanıştım konuştuğu felan biriside yokmuş, herşey çok iyiydi çok güzel konuşuyorduk okuldada gayet iyi gidiyordu kanımca. ikimizinde yüzleri gözleri gülüyordu ancak, kız beni reddetti arkadaş kalalım seni kırmak istemem felan dedi resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü... ama ben sanırım arkadaş kalamayacağım. hatta mümkünse okulda görünmemeye çalışacağım acı çekmemek için. ilk defa bir kıza açılıp ondada red yemek gerçekten çok koydu be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LillemaN -- 8 Ocak 2016; 23:05:55 >

• Arkadaşlar herkese merhaba, konuyu açtığımı unutmuşum bugün geldi aklıma yazayım dedim. Bu Cumartesi nişanlanıyoruz Allahın izniyle

@trustem.111
    @yılmaz058
    @JustForYouu
    @HatersGonnaHate
    @-RüzgarGibiGeçti-
    @Sarısin
    @Prochnow
    @Cihat_,
    @mobilephone
    @ugandalisaatci
    @EnesYLDRM55
    @chtsydn
    @awdasase
    @Meticulous
    @steven_stiffler
    @#mosoko
    @Galatas4ray
    @Crazy Goat
    İnşallah aranız bir şekilde olur ve ikiniz de mutlu olursunuz kardeşim.. işaret dili öğrenerek başlayabilirsin bence işe. Sonra bakarsın karşısına çıkıp ilan ı aşk edersin.. kaç kişi işaret dili biliyor ki sonuçta. Onun için öğrenmiş olman ona değer verdiğini gösterebilir.. bunu öğrendikten sonra tanışman daha kolay olur

Arkadaşlar konuyu açtığımı inanın unutmuşum ve güncellememişim. Biz evlendik ve şuan 1.5 yaşında kızımız var konuyu ilk açtığım sıralarda özelden ve konuya yorum atıp destek olan arkadaşlar sizlere teşekkürü borç bilirim.

@trustem.111

@yılmaz058

@JustForYouu

@HatersGonnaHate

@-RüzgarGibiGeçti-

@Sarısin

@Prochnow

@Cihat_,

@mobilephone

@ugandalisaatci

@EnesYLDRM55

@chtsydn

@awdasase

@Meticulous

@steven_stiffler

@#mosoko

@Galatas4ray

@Crazy Goat

• quote:

Orijinalden alıntı: LillemaN

arkadaşlar merhaba, benim derdime en iyi derman sizler olursunuz dedim ve bu konuyu açma gereği duydum.yaşım 20 daha önce hiç sevgili vs. ayaklarım olmadı sorum şu; okulda bir kız var ve kızdan çok hoşlanıyorum kız duyma engelli (benim için bir önemi yok sevdikten sonra...) fakat kızla farklı bölümdeyiz sınıflarından tanıdıgım biriside yok.günlerdir kafayı yedim ne yapıcam nasıl yapıcam diye daha önce tecrübemde olmadıgı için bocalarım diyede çekiniyorum.ben bu kız ile nasıl tanışcam arkadaş girişi felan nasıl yapmam gerek neler konuşmalıyım yada konuşmamalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

İnşallah aranız bir şekilde olur ve ikiniz de mutlu olursunuz kardeşim.. işaret dili öğrenerek başlayabilirsin bence işe. Sonra bakarsın karşısına çıkıp ilan ı aşk edersin.. kaç kişi işaret dili biliyor ki sonuçta. Onun için öğrenmiş olman ona değer verdiğini gösterebilir.. bunu öğrendikten sonra tanışman daha kolay olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İşaret dilinde temel kelimeleri öğren. Günaydın iyi akşamlar merhaba gibi. Sonra yazarak anlaşırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin işin normalden çok basit bence. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi işaret dilini öğrenmeye başlaman gerek. Sonra kızın karşısına çıkıp merhaba ben ..... arkadaş olabilir miyiz vs dersin, uzun zamandır tanışmak istiyorum işaret dilini öğrenip tanışmak istedim felan dersin böyle gider

• cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar öncelikle. işaret dilinide öğrenicem kesinlikle. ama aklımda bazı sorular var şimdi çatpat internetten öğrendiğim kadar tanışabilmek için konuşsammı? acaba hoşuna gidermi yoksa çevresinde takılan kızlar var onlardan birisini yalnızken yakalayıp durumu onamı izah etsem bilemedim kafamda deli sorular

@JustForYouu
    @yılmaz058
    @trustem.111
  • quote:

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar öncelikle. işaret dilinide öğrenicem kesinlikle. ama aklımda bazı sorular var şimdi çatpat internetten öğrendiğim kadar tanışabilmek için konuşsammı? acaba hoşuna gidermi yoksa çevresinde takılan kızlar var onlardan birisini yalnızken yakalayıp durumu onamı izah etsem bilemedim kafamda deli sorular

@JustForYouu
    @yılmaz058
    @trustem.111

Hocam direkt kıza git arkadaşları aracılığıyla olmaz. İşaret dilini yanlışta yapsan kıza tatlı görünürsün, ama benimle çıkarmısın falan değil " Arkadaş olabilir miyiz sizinle tanışmak için işaret dilini öğrenmeye başladım felan de bu hoşuna gider ama sevdiği sevgilisi vs yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

quote:

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar öncelikle. işaret dilinide öğrenicem kesinlikle. ama aklımda bazı sorular var şimdi çatpat internetten öğrendiğim kadar tanışabilmek için konuşsammı? acaba hoşuna gidermi yoksa çevresinde takılan kızlar var onlardan birisini yalnızken yakalayıp durumu onamı izah etsem bilemedim kafamda deli sorular

@JustForYouu
    @yılmaz058
    @trustem.111

Hocam direkt kıza git arkadaşları aracılığıyla olmaz. İşaret dilini yanlışta yapsan kıza tatlı görünürsün, ama benimle çıkarmısın falan değil " Arkadaş olabilir miyiz sizinle tanışmak için işaret dilini öğrenmeye başladım felan de bu hoşuna gider ama sevdiği sevgilisi vs yoksa.

hımm peki anladım hocam sağolun. farzedelimki kedimi işaret diliyle anlatamadıgım yerler oldu nasıl anlaşıcam oda kafama takıldı telefondan veya deftere yazışarak konuşmak abes kaçmaz değilmi? birde tanışmadan sonra devamını nasıl getireceğim bilmiyorum pek konuşkan değilim aslında saçmalarımda diyede çekiniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershanedeki kız
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

quote:

@JustForYouu
    @yılmaz058
    @trustem.111

hımm peki anladım hocam sağolun. farzedelimki kedimi işaret diliyle anlatamadıgım yerler oldu nasıl anlaşıcam oda kafama takıldı telefondan veya deftere yazışarak konuşmak abes kaçmaz değilmi? birde tanışmadan sonra devamını nasıl getireceğim bilmiyorum pek konuşkan değilim aslında saçmalarımda diyede çekiniyorum

Hocam aynı şeyleri kız da düşünecek sen ne kadar heyecanlıysan kızda öyle olacak. Sen kendin ol kafanda şöyle yapıyım böyle yapıyım diye kafanda canlandırma prova yapacaksan aynanın karşısında yap yararı olur gülümsemeyi bırakma gözlerine bak ve konuş. İlk denemende başarı bekleme ikinci kez yanına gittiğinde merhaba nasılsın gibi girersin böyle gidersin yani hemen hop sevgili olduk ayağı orta okulda maalesef.

• Duyma engelli bir kız ile tanışıp sevgili olmak güzel ve değişik bir şey olsa gerek. Bi keresinde metrobüste çok güzel bir kız görmüştüm. Kız baya baya güzeldi. Ama daha sonra farkettim ki kız yanındaki arkadaşıyla işaret diliyle konuşuyor. Meğerse duyma engelliymis. Ama eğer okulumda falan olmuş olsa o kızla kesinlikle tanışirdim. Duyma engelli olması falan hiç umrumda olmazdı. Bence sen de git tanış sakın kaçırma.

• Tamam tanışacaksın ama herşeyi göze aldınmı. Be olursa olsun kızın bir engeli var ve bu Zaman Zaman sizi zorlar. Bunları göze alıp kızın yanına git. Yoksa boşa kızı üzme.

Hassas bir konu

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Tamam tanışacaksın ama herşeyi göze aldınmı. Be olursa olsun kızın bir engeli var ve bu Zaman Zaman sizi zorlar. Bunları göze alıp kızın yanına git. Yoksa boşa kızı üzme.

Hassas bir konu

işaret dilini öğrenicem hocam 6 ay civarı sürede öğreniliyormuş zaten. ayrıca aşk engel tanımaz derler hocam gerçektende öyle
  • quote:

quote:

Tamam tanışacaksın ama herşeyi göze aldınmı. Be olursa olsun kızın bir engeli var ve bu Zaman Zaman sizi zorlar. Bunları göze alıp kızın yanına git. Yoksa boşa kızı üzme.

Hassas bir konu

işaret dilini öğrenicem hocam 6 ay civarı sürede öğreniliyormuş zaten. ayrıca aşk engel tanımaz derler hocam gerçektende öyle

Aşk engel tanımaz ama soğur. Karalarını iyi ver.

Kızla birlikte bile çalışırsın işaret diline ve aranızda hoş bir bağ olur.

• quote:

quote:

quote:

Hassas bir konu

Aşk engel tanımaz ama soğur. Karalarını iyi ver.

Kızla birlikte bile çalışırsın işaret diline ve aranızda hoş bir bağ olur.

umarım olur hocam. şu sıralar temel şeyleri öğrenip gidicem yanına bakalım

• quote:

quote:

Hassas bir konu

Abi hemen hemen aynı yaşlardayız moralini kırmak istemem ama bu kızla daha önce hiç göz göze geldin mi aynı yerde bulundunuz mu ? Yani seninkisi sadece bir hoşlantı karşındaki ne hissediyor bilemezsin yani demek istediğim yanına gittiğin zaman işaret diliyle konuşmaya çalışsan dahil kız kendi kafasının içinde ''Napıyor be bu ?'' Gibisinden bir tepki de verebilir büyük ihtimal bötyle bir şey olmaz ama ben yine de duygusal anlamda kendini kaptırma derim arkadaş olduktan sonra çok çok farklı boyutlara gidebilir herhangi bir ilişki ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 1 Aralık 2015; 21:23:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

quote:

Hassas bir konu

Abi hemen hemen aynı yaşlardayız moralini kırmak istemem ama bu kızla daha önce hiç göz göze geldin mi aynı yerde bulundunuz mu ? Yani seninkisi sadece bir hoşlantı karşındaki ne hissediyor bilemezsin yani demek istediğim yanına gittiğin zaman işaret diliyle konuşmaya çalışsan dahil kız kendi kafasının içinde ''Napıyor be bu ?'' Gibisinden bir tepki de verebilir büyük ihtimal bötyle bir şey olmaz ama ben yine de duygusal anlamda kendini kaptırma derim arkadaş olduktan sonra çok çok farklı boyutlara gidebilir herhangi bir ilişki ayrıca

hocam haklısın ama içimde kalcağına şansımı denemiş olurum. ileride neden konuşmadım gibisinden pişman olcağıma reddetse bile en azından içim rahatlar haksızmıyım sence?

• Vay be kardeşim çok garip yemin ediyorum ne kadar zorlu bir ilişki seni beklese de bunu göze aldın demek helal olsun ne diyelim umarım üzülmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Vay be kardeşim çok garip yemin ediyorum ne kadar zorlu bir ilişki seni beklese de bunu göze aldın demek helal olsun ne diyelim umarım üzülmezsin.

umarım öyle olur hocam. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

quote:

Hassas bir konu

hocam haklısın ama içimde kalcağına şansımı denemiş olurum. ileride neden konuşmadım gibisinden pişman olcağıma reddetse bile en azından içim rahatlar haksızmıyım sence?

Abi zaten aksini söyleyen yok bu konuda şansını deneyeceksin tabi ki konuşacaksın ama olmazsa kendini kaptırma üzülme diyorum bol şans :)

• Bence işaret diliyle merhaba nasılsın seni tanımak için şimdilik bu kadar işaret dili öğrendim falan de.Sonra çıkar defteri.Önceden içine bişeyler yazmış ol.çevire çevire kıza okut.onun için emek verip uğraştığını anlasın.sonra yazarak devam edersiniz

• Takipteyim hocam merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.