Şimdi Ara

tanımadığım kıza tanışma teklif edeceğim, ne yazık ki mesajla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu ilk defa yapıyorum o yüzden cahil cesareti diyebilirsin.
    ilk defa yapacağım için, kafamda ne yazacağımı çok güzel tasarlamıştım ama yazmaya başlayınca kelimeler darmadağın oldu.
    bir kıza ilk defa bir şey teklif etmeye çalışan bir erkek yazdığı her harfte gelecek cevabı düşünüyormuş. kolay olur sanıyordum, olmuyormuş.
    belki ilk defa ret edileceğim.
    belki ilk defa hislerimin karşılığı olacak.
    hayatımda ilk defa birine bu kadar açık olacağım.
    şimdiye kadar yaptığım, söylediğim, söylemediğim hiçbir şeyden pişman olmadım. bundan sonrada pişman olmamak için bunu yazıyorum.
    ne hissediyorum bilmiyorum ama daha önce böyle hissetmediğimi biliyorum.
    nişanlı mısın? bilmiyorum.
    sözlü müsün? bilmiyorum.
    sevgilin var mı? bilmiyorum.
    sevdiğin var mı? bilmiyorum.
    senin hakkında adın dışında hiçbir şey bilmiyorum ama bilmek istiyorum.
    tanımak, tanışmak istiyorum. bir şey olur mu bilmiyorum ama eğer olursa basit bir şey olmayacağını çok iyi biliyorum.
    ilkler unutulmazmış, bir şey olmasa bile ben seni unutmayacağım, bu yaptığımı unutmayacağım.
    ben böyle kafama göre konuşuyorum ama belki beni beğenmiyeceksin, belki bi arkadaşın var, belkide biriyle tanışmak istemiyorsun, bir ilişki istemiyorsun.
    ne olursa olsun eğer tanımak istersen kesinlikle pişman olmayacaksın.
    iki insan arasında özel bir bağ nasıl kurulur bilmiyorum ama hiçbir şey bilmediğin biriyle bağ kurmak çok zor, bunu iyi biliyorum.
    hiç aşık olmadım, aşkı bilmiyorum ama aşık olmak için sadece görmek yetmez, gördüğüne değil tanıdığına aşık olursun. bazen gözünle gördüğüne bile inanmaz, sevdiğinin söylediğine inanmak istersin.
    seni gördüğümde gözlerinin içi gülüyordu, senin gözlerin bana bu satırları yazdırmakla kalmadı başka şeylerde oldu ama onları tanışırsak anlatmak istiyorum.
    çok fazla uzatmak istemiyorum. ileriye yönelik, gerçekten ciddi bir ilişkiye adım atmak için tanımak, tanışmak ister misin? bunları vereceğin her cevabı düşünerek yazdım, o yüzden içinden geleni rahatça söylemeni beklerim.

ne dersiniz, göndereyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLaCuestaa -- 19 Temmuz 2015; 21:04:18 >

• Kenka güzel yaptın da kız nasıl biri Kezban çıkarsa "ayy ne diyon be slk msn def ol" derse kötü Olmasın 😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan sonra bu kızlar kendilerini ne sanıyor konuları
  • Okumadım ama gönder zaten kız da okumayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinaTo -- 19 Temmuz 2015; 21:08:38 >
  • Kardeş evlilik sözleşmesi gibi yazmışsın. Kız avukatıyla okur bunu. Daha sade yap.
  • Net olsana kardeş bu ne roman gibi

• Hocam ne bu kadar uğraşıyorsun. Direk "merhaba, nasılsın" yaz zaten Kezban değilse bir karşılık verir.
    Sende konuşmayı devam ettirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haszo -- 19 Temmuz 2015; 21:11:03 >
  • okumadım

not:kızım diğer kızlarda okumaz bilirim hemcinslerimi
  • Sonra neden kızların burnu havada.. böyle tipler roman yazıp yuceltiyor. Bu tarz mesajları arkadaşları arasında okuyup gülüyolar birde. böyle saflık yapıp her kızı annen gibi sanarsan semih Şentürk hesabı yedeklerde devam edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıda belirtmediğim, eklemediğim bir paragraf daha var. kızla ortak tanışlarımız, akrabalarımız var. yani kız okuyacak ve başkasınada okutmayacak, yapamaz. direk merhaba diye girişte yapamam, her dakika elde telefon mesajlaşacak durumum yok. olumlu cevap gelirse telefon numarası isteyeceğim ve en kısa sürede de yüz yüze gelirim. olumsuz cevap verirse de ne zaman okuyacağı, ne zaman cevap vereceği zaten önemli değil.

okuyacağını düşünerek cevap verirseniz daha makbule geçer
  • Bunu atarsan bu forumu terket

• İkametgah ve nüfus cüzdanı fotokopisine de ekle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.