Baglaniliyor... Suan rasgele biriyle konusuyorsun. Selam yaz! Sen: DonanımHaber!? Yabanci: good evening Sen: ooo baba sen ağırsın ya Yabanci: what dedin? Sen: [:S] [:S] Sen: Sen: donanımhaber dimi yaa? Sen: Allah kahretsin ama yaa Sen: Yabanci: you rock! Yabanci: sana puanım 9 kanka Sen: firisıtayl mıydı :?! Sen: Yabanci: Sen: Yabanci: Sen: 9 kişiyle konuştum 9 uda DH çıktı ya Sen: olamaz ya Sen: nick? D Sen: Yabanci: her yeri istila ettik Yabanci: kahretsin Sen: valla ya Yabanci: nick gun Yabanci: seninki ne Sen: hadi ordan? Sen: gun ? Sen: admin? Yabanci: evet Sen: vaay Yabanci: zuhahaaaa Sen: admin çıktı ya Sen: yok artık ya Sen: Sen: ßoozeR ben Sen: koyucam foruma dur Yabanci: koy bağalım
Herkes Dh'den Ve Herkes Tanıyor Beni..Baro55 Diyorum Gülüyor Direk Adam..
SpeedstaR ile 10 kez karşılaştık
quote:
Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever
Speedstar,AlwaysAndForever,ßoozeR,Wizzyy, Başka VARMI Yeterrr
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
quote:
Orjinalden alıntı: JusT.DreaM`
Omegle çakması.
kesinlikle
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
quote:
Orjinalden alıntı: _CrAzY_
quote:
Speedstar,AlwaysAndForever,ßoozeR,Wizzyy, Başka VARMI Yeterrr
Oooov ye men
quote:
henüz tam 10 olmadı. ama az kaldı ha gayret
Baglaniliyor... Suan rasgele biriyle konusuyorsun. Selam yaz! Yabanci: s.a Yabanci: dhden mi Sen: a.s Sen: evet maalesef Yabanci: Yabanci: nick ne Sen: Crazy misin? Sen: ßoozeR ben Sen: gun? Sen: baro? Sen: always? Sen: speed? Yabanci: fuck? Yabanci: hatırladın mı beni Sen: yine mi sen ya Sen: fuck? Yabanci: 1 dk önce görüştük Yabanci: Sen: Sen: ooo ye man Sen: nick? Yabanci: sana puanım 9 kanka Yabanci: bende kpmustafa Sen: firisitiil miydi Yabanci: evet
Yabanci: dh or die .D Sen: DH meen Yabanci: Sen: napıyoruz biz ya burda? Sen: manyak mıyız ya Yabanci: galiba Yabanci: Sen: 26 kişinin 27'si DH den arkadaş ya Yabanci: lol Yabanci: bencede Sen: Sen: ben başka manyak aricam Yabanci: birisine denk geldim Sen: kim? Yabanci: kasayı yan yatır die flood yapıo Yabanci: Sen: Sen: valla de? Yabanci: konuşmayı atimmi dhye Sen: at at Sen: ben koydum Sen: atma Sen: Yabanci: valla [:P] Sen: valla Yabanci: ok Yabanci: devamınıda at Yabanci: lol
Kivvii | BetaŞuan 28 kişi çevrimiçiBaglaniliyor...
Lutfen sayfayi kapatmayin. Konusmaya birinin katilmasi bekleniyor... Suan rasgele biriyle konusuyorsun. Selam yaz! Sen: s.a Sen: dhden mi Yabanci: a.sYabanci: evet maalesef Sen: Sen: nick ne Yabanci: Crazy misin? Yabanci: ßoozeR ben Yabanci: gun?Yabanci: baro?Yabanci: always?Yabanci: speed? Sen: fuck? Sen: hatırladın mı beni Yabanci: yine mi sen ya Sen: 1 dk önce görüştük Yabanci: fuck? Sen: Yabanci: Yabanci: ooo ye man Yabanci: nick? Sen: sana puanım 9 kanka Sen: bende kpmustafa Yabanci: firisitiil miydi Sen: evet Sen: dh or die .D Yabanci: DH meen Sen: Yabanci: napıyoruz biz ya burda? Yabanci: manyak mıyız ya Sen: galiba Sen: Yabanci: 26 kişinin 27'si DH den arkadaş ya Sen: lol Sen: bencede Yabanci: Yabanci: ben başka manyak aricam Sen: birisine denk geldim Yabanci: kim? Sen: kasayı yan yatır die flood yapıo Sen: Yabanci: Sen: konuşmayı atimmi dhye Yabanci: valla de? Yabanci: at at Sen: valla Yabanci: ben koydumYabanci: atmaYabanci: Yabanci: valla Sen: ok Sen: devamınıda at Sen: lol
Yabancı, ileti yazıyor...
buda benden
Sen: s.a Yabanci: a.s dh li kardeşimSen: muahah Yabanci: Sen: yok artık Sen: kardeşim herkes mi dh den Yabanci: nick ne?Sen: bakkal gazi Sen: senin Yabanci: SpeedstaRSen: hey allahım ya Sen: elini sallasan dh liye çarpıyor Yabanci: Sen: 2 de 2 Sen: hayırlısı Sen: : Sen: Yabanci: dh bu Sen: bela kardeşim Sen: ıkı saattır kalkıp traş olacam Sen: hala kalkamadım yerımden
Baglaniliyor... Suan rasgele biriyle konusuyorsun. Selam yaz! Yabanci: hi Yabanci: Sen: Selam yaazsdım. Sen: Dh dimi? Sen: Sen: başka adam yk zaten Yabanci: amk ne var dh de Sen: D: Sen: dh değil mi? Yabanci: :y Yabanci: değil Yabanci: herkes soruyo Sen: yyes Yabanci: ne bu dh Sen:www.donanımhaber.com Sen: forum kısmına gir Yabanci: doğan haber ajansı Yabanci: Sen: konu dışında Yabanci: lol Sen: tanımadığınız kişiler diye başlayan Sen: bi konu var Yabanci: sevmem forumları Sen: gir kendini görürsün D Yabanci: isim ne ?
Sen: s.a Yabanci: Selam yaz Sen: dh mi Yabanci: cabukYabanci: Uzay Yolundan geliorum Sen: senden aha hızlıyım Yabanci: mistirspak ben Sen: biraz öncede magmadan dı Sen: lol hatırladın mı beni Sen: 500.... FUCKtör Yabanci: Yok lan vallaha hatırlamadım karıştırdınmı Sen: dh mi Yabanci: Urfa bana küsmüşYabanci: nolucak bilmiom Sen: dh mi lan Sen: konuşşş Yabanci: Dh abi Sen: oo Sen: iii Yabanci: şu ışıgı cekınYabanci: sorguda kafama vuruo Sen: 29 kişinin 28 i dh Yabanci: 27 kişi var bende Sen: bnede 28 Yabanci: 1 senYabanci: 1 ben Sen: 28. sen Yabanci: 29Yabanci: bir sen bir ben birde bebek Sen: dhye koydum gitti
Sen: Donanimhaber Nick "ßoozeR" senin Yabanci: kivi Yabanci: sitemizi nasıl buldunuz ? Sen: hee kivi Sen: portakal. Sen: Sen: valla yavrum, siteni DH'liler işgal edicek Sen: haberin ola Sen: site çökücek haha Yabanci: konuşma uslubunuza dikkat ederseniz Sen: tamam Yabanci: yeterli donanıma sahibiz Sen: donanımhabere mi sahipsiniz yoksa? Yabanci: 50 - 100 kişinin Sen: adhasfhsafsahfgas Yabanci: olmasıyla Yabanci: çkücek bir site değil burası Sen: ya tamam sus sus
Baglaniliyor... Suan rasgele biriyle konusuyorsun. Selam yaz! Yabanci: Selaaaağğm Yabanci: DH ? Sen: a.s. dhli Sen: nick Yabanci: ßoozeR Yabanci: u? Sen: kenex Yabanci: ahahdasjdashdjash Sen: kapattıracaz kivviyi devam Yabanci: bunu sen koy foruma Sen: yılmak yok Sen: olur Yabanci: amin! Yabanci: dur Yabanci: poz verelim Sen: tamam Yabanci: Peyniiiiir.gif Yabanci: Sen: balgam.gif Yabanci: koy foruma
Sen: Hiişşşt Sen: DH'li
Karsidakinin ekranini tiklattiniz! Yabanci: efem Yabanci: Dh ne yaa Sen: Yabanci: herkes aynı sei sölüo Sen:
Sen: DH'li Yabanci: yaz Yabanci: efendm dh li Sen: Hangi manyak DHlisin? Yabanci: savageness Yabanci: sen Sen: ßoozeR Yabanci: Sen: Sen: Poz ver Sen: foruma koycam Yabanci: topicte dolaşanmı Sen: Sen: evet Sen: poz vir Yabanci: dur verıom Yabanci: peynirrrr Sen: çiziiii.gif