Kivvii, sohbet etmek isteyen kişilerin yeni durağı! Hızlı ve kullanışlı olması ve gizlilikten el vermemesi sitenin en büyük özelliği. Alışılmışın dışında olarak ne profil oluşturmanızı istiyor ne de nick belirlemenizi. Siteye girerek "Konuşma Başlat" butonuna tıklıyorsunuz ve isimsiz olarak hiç tanımadığınız kişilerle sohbet etmeye başlıyorsunuz. Aslında böylece önyargılarınızdan da kurtularak sıcacık, içten ilişkilere yelken açmanızı sağlıyor.
(bu tasarım kaldırıldı şuan, farklı bir tasarım kullanılacak)
Bu proje Burak Çalık tarafından geliştirilmiş. İç açıcı tasarımıyla ve sadeceliğiyle Türk projelerine bir tanesi daha eklenmiş oluyor.
Kivvii.com ile Omegle.com arasında mantık olarak bir fark olmasa da tasarımın yanında hedef farklı var. Omegle'da İngilizce kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Kivvii.com sizi bu dertten kurtarıyor. Türkçe olarak sohbet etmenizi ve yabancı uyrukluların da dillerini geliştirmelerini sağlıyor. Azeri dostlarımıza da bir hizmet sunmuş oluyoruz.
Üstte ufak bir konuşma önizlemesi var. Sistem chat yaparken kullanabileceğiniz her şeyi size sunuyor. İsterseniz ekrana tık tık yapabiliyorsunuz, isterseniz smiley kullanıyor, ister renklerle oynuyorsunuz. Konuşmak istemediğiniz tarz bir kişiliğe denk gelirseniz anında bağlantıyı kesebiliyorsunuz ve istediğiniz taktirde sistem hemen sizi başka bir kişi ile konuşmanızı sağlıyabiliyor. İşte benim aradığım kişi bu diyorsanız konuşmanızı diğer platformlara taşıyabiliyorsunuz. Konuşma geçmişini kayıt da edebilirsiniz. Yapmak isteyeceğiniz her şey sizin için önceden özenle düşünülmüş.
projeye sizlerin de destek vermenizi temenni ediyoruz. Kivvii.com henüz ufacık bir çocuk. Onun büyümesi ve mükemmel bir platform olması için yapmanız gereken adaplı bir şekilde Kiviilemek!
Karsidakinin ekranini tiklattiniz! Yabanci: malesef Sen: Yabanci: dokunma la ekranıma Sen: haha Sen: nickin ne Yabanci: du bakım kız varmı Karsi taraf baglantiyi kesti. Yeni bir konusma baslatmak icin buraya tiklayin. -- Konusma Gecmisini Kaydet --
az önce geliştirici ile konuştum güzel yapmış sistemi
FOREVER DH ... Yazan şahıs kim
aranızda benimle konusanlar elini kaldırsın =D
quote:
Orjinalden alıntı: NoSt3am
Ben
Omegle çakması.
quote:
Orjinalden alıntı: SilvéR
quote:
Orjinalden alıntı: NoSt3am
Ben
30 kısıyle konustum dhdan =D
Azarbaycandan salam getirmişem
Bir eleman çıktı ben kivvi yetkilisiyim sana modluk verelim mi dedi yeme beni dedim çıktım
Hata: No:4 (durum)
Ne iş ?
bir dhlı küfredip kaçıyor ama ..
Baglaniliyor... Lutfen sayfayi kapatmayin. Konusmaya birinin katilmasi bekleniyor... Suan rasgele biriyle konusuyorsun. Selam yaz! Sen: selam Yabanci: slm Sen: dhdenmi? Yabanci: kimdiniz Yabanci: dh? Sen: tamam Sen: teşekkürler Yabanci: tşk Sen: burasının yetkilisimisiniz? Sen: mod aradığınızı duydum Yabanci: evet mod arıyoruz Sen: ben olabilirim Yabanci: basvuru@kivvii.com Sen: siz Yabanci: yaşınız kaç? Sen: ney oluyorsunuz? Sen: 19
quote:
Orjinalden alıntı: GameisOver
Bir eleman çıktı ben kivvi yetkilisiyim sana modluk verelim mi dedi yeme beni dedim çıktım
banada geldi adamın adı ahmet kivi
msn verdim ciddi ciddi saat aralıklarını anlattı..ama modluk nasıl olur o sitede başedilmez