Sen: DH'li Yabanci: yaz Yabanci: efendm dh li Sen: Hangi manyak DHlisin? Yabanci: savageness Yabanci: sen Sen: ßoozeR Yabanci: Sen: Sen: Poz ver Sen: foruma koycam Yabanci: topicte dolaşanmı Sen: Sen: evet Sen: poz vir Yabanci: dur verıom Yabanci: peynirrrr Sen: çiziiii.gif
Bune Lan bi Kız yokmu ya Hep dh
Sitede hep DHlı var.
Sen: Rasgele diyo lan sana? Sen: Rasgele misin harbiden? Yabanci: hep böyle yapıyo pe*e*enk Sen: Dimi ya Yabanci: beni sıradanmışım gibi gösteriyo Sen: evet Sen: DH nick neD: Sen: Yabanci: Sen: Yabanci: clubstar
dh düştüyse bu sitelerin b*ku çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: ßoozeR
Sen: Rasgele diyo lan sana? Sen: Rasgele misin harbiden? Yabanci: hep böyle yapıyo pe*e*enk Sen: Dimi ya Yabanci: beni sıradanmışım gibi gösteriyo Sen: evet Sen: DH nick neD: Sen: Yabanci: Sen: Yabanci: clubstar
orayı niye editledin işin büyüsü kaçtı
Yabanci: selam dh li Sen: selam dh li Sen: nick ne? D: Yabanci: nick? Yabanci: xd Sen: Always [:S] Sen: Yabanci: senin nick mi always? Sen: hayır Sen: ßoozeR ben Yabanci: tahmin ettim Yabanci: xd Yabanci: 7 oldu Sen: ha**ktir ama
always yeter laa başka işinmi yok çık dışarı çııııııııııııııık
quote:
Orjinalden alıntı: ßoozeR
Yabanci: selam dh li Sen: selam dh li Sen: nick ne? D: Yabanci: nick? Yabanci: xd Sen: Always [:S] Sen: Yabanci: senin nick mi always? Sen: hayır Sen: ßoozeR ben Yabanci: tahmin ettim Yabanci: xd Yabanci: 7 oldu Sen: ha**ktir ama
Örnek ßoozeR ile Sıcak Sohbet
Herkes kaçıyor benden yine mi sen diye
ahahah
Baglaniliyor... Suan rasgele biriyle konusuyorsun. Selam yaz! Sen: boozer Yabanci: Always,sen misi? Sen: always? Sen: Yabanci: Boozer Sen: boozer sen misin Yabanci: evet Sen: dodi-- ben Yabanci: hfjasjdhsajfhajfh Yabanci: koy bunu yılmz. Yabanci: yılmaz Sen: koy olum dh ye Sen: Yabanci: olm Sen: güzel oldu bu Yabanci: 1212121212121 tane Yabanci: koydum Yabanci: ban yicem
Mod olucam siteye xD
Hata: Bekleme durumunda mesaj gonderemezsiniz. Suan rasgele biriyle konusuyorsun. Selam yaz! Yabanci: vg Sen: vg? Yabanci: dunt şio lake das hünsitzgen Yabanci: ? Sen: da was durstlke? Yabanci: Yabanci: nick ne Sen: was die bien "nick"? Yabanci: anaa Yabanci: herif alman çıktı Sen: noldu lan Yabanci: s.k.y.m...s.n.i...
Naptınız lan siteye site bandwidth yedi
quote:
Orjinalden alıntı: StopAndWatchMe
Naptınız lan siteye site bandwidth yedi
neydi o konusma ya
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
ehehe güzelmiş. :) merak ettim siteyi ama şu an kapsama alanı dışında. :p
quote:
Orjinalden alıntı: _CrAzY_
Hata: Bekleme durumunda mesaj gonderemezsiniz. Suan rasgele biriyle konusuyorsun. Selam yaz! Yabanci: vg Sen: vg? Yabanci: dunt şio lake das hünsitzgen Yabanci: ? Sen: da was durstlke? Yabanci: Yabanci: nick ne Sen: was die bien "nick"? Yabanci: anaa Yabanci: herif alman çıktı Sen: noldu lan Yabanci: s.k.y.m...s.n.i...