Şimdi Ara

Tanımadıklarınıza anlatmak kolaydır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız var onca kötü, fesat insan arasında saf ve temiz kalmış ve kalbi o kadar iyi ki ve bana o kadar iyi davranıyor ki ona karşı birşey hissetmek istiyorum .Ve ötekisi, o varya o inanın insanları şak diye kandırabiliyor, gözleri sanki masmavi deniz gibi insan karşısında huzur buluyor. İşin ilginç yani 2yıldır görmüyorum ama onu sosyal medyadan takip ediyorum. Sanki ulaşılamaz imkansız gibi ama bir yandanda yanımda gibi onu öyle özlüyorum ki. Ama o kötü ama o bana iyi gelmeyen birisi. İnsanoğlu işte kendisine zarar verecek şeyin peşinden gitmek istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: My name is İtachi

Bir kız var onca kötü, fesat insan arasında saf ve temiz kalmış ve kalbi o kadar iyi ki ve bana o kadar iyi davranıyor ki ona karşı birşey hissetmek istiyorum .Ve ötekisi, o varya o inanın insanları şak diye kandırabiliyor, gözleri sanki masmavi deniz gibi insan karşısında huzur buluyor. İşin ilginç yani 2yıldır görmüyorum ama onu sosyal medyadan takip ediyorum. Sanki ulaşılamaz imkansız gibi ama bir yandanda yanımda gibi onu öyle özlüyorum ki. Ama o kötü ama o bana iyi gelmeyen birisi. İnsanoğlu işte kendisine zarar verecek şeyin peşinden gitmek istiyor.

Yaşadığım durum şu anda budur fakat zararlı biri değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.