Şimdi Ara

TANIMLANAMAYAN PLAY STATION 3 KULLANICILARI DERNEĞİ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
3
Favori
19.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

İlker in nick neydi ? Konusunu vs de göremedim.

Allah rahmet eylesin...

Canawar nickli arkadasimizdi. Yaklasik 3 ay kadar once vefat etti. Ben forumdan uzaktim.Cogunuzun haberi vardir diye tahmin ediyordum.

Abi cok üzüldük ya Arda abi söylemişti bana

Hala Altın sarısı M3 aklımda hep kapisirdik onla sesi falan hala aklimda ya cok iyi biriydi Allah rahmet eylesin biz düşündük konu açmayı ama oyle kaldı şimdi kesin bilgimizde yok

Dediğin gibi abi bazıları der hala oyun mü oynuyorsunuz bu yasta diye

Ama sizle tanıştım valla cok mutluyum hele Arda abi ile 1 yıl oldu ama her oyunda beraberiz çoğunuzla oyle İns hep boyle sürer

Gerçi siz pek Ps açmıyorsunuz dargınım size

Bu arada benim ps3 mortingen oldu saveler falan gitti ya :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendisinin bobrek rahatsizligi vardi.Gerci tedavisi iyi ilerliyordu.Moral motivasyonu yuksekti.Ama ALLAH in takdiri.Tedavi surecinde yasadigi zor anlar sebebi ile kendisi aramizdan ayrildi.

Gecen yilbasi gecesinde bile biraraya gelip gt5 yapmistik:) Diger geceleri saymiyorum bile...

Bugun Gurol ile konsutuk yine.O da gelecek nihayet ps basina.Yavas yavas organize olacagiz bakalim.Kaybolmayin bir yerlere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Kendisinin bobrek rahatsizligi vardi.Gerci tedavisi iyi ilerliyordu.Moral motivasyonu yuksekti.Ama ALLAH in takdiri.Tedavi surecinde yasadigi zor anlar sebebi ile kendisi aramizdan ayrildi.

Gecen yilbasi gecesinde bile biraraya gelip gt5 yapmistik:) Diger geceleri saymiyorum bile...

Bugun Gurol ile konsutuk yine.O da gelecek nihayet ps basina.Yavas yavas organize olacagiz bakalim.Kaybolmayin bir yerlere

Hatırlıyorum gece 1-2 gibi toplanmıştık hatta Arda abi( Almanya da yaşayan ) İçkili kullanıyordu arabayı
  • Geçen yılbaşı Gürol'un direksiyonda bayılmasını nasıl unutabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Geçen yılbaşı Gürol'un direksiyonda bayılmasını nasıl unutabilirim

Alkollu araba kullanmanin zararlari Guzel bir yilbasi gecesiydi:))

• emre abı su konuyu bı hareketlendırsen gt5 organızasyonu yapsanız bızde katılsak yarıslara

• Rasgele konuya girdim İlker olduğunu öğrendim çok üzüldüm ya toprağı bol olsun hay

• pişttt
  • gt6 yı begendın mı .d
  • Sadece 1:30 dk'lık bir video vardı onu izledim o kadar İşin aslı pek fazla bir beklentim yok.
  • hala sesler dump dump dıye gelıyor adamlar okadar zaman ne yaptılar merak edıyorum
  • Aslında dediklerinde haklısın. Ancak ben pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum bir kaç yeni pist ve premium araç sayısı biraz artar o kadar. Japon arabaları dayamaya devam tabi ki Grafik ve sesler konusunda herhangi bir gelişme olacağını sanmıyorum ve olsa bile kayda değer bir gelişme olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 25 Mayıs 2013; 21:36:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Aslında dediklerinde haklısın. Ancak ben pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum bir kaç yeni pist ve premium araç sayısı biraz artar o kadar. Japon arabaları dayamaya devam tabi ki Grafik ve sesler konusunda herhangi bir gelişme olacağını sanmıyorum ve olsa bile kayda değer bir gelişme olmayacaktır.

Oyunun 3 ana sorunu sesler cevrenin grafiksrl kalitesi ve kalitali araba sayidinin az olmasi yeni arabalarin sayisi azdi

• 1200 arabanın 800 U eski Japon lar

• gurur senın kulaklıga noldu
  • Japonlar milliyetçi adamlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

gurur senın kulaklıga noldu

Kardeşim şarj yerini kırmış şarj olmuyordu.

Ben de sinirlendim kopardım kulaklık kısmını kırdım attım

Benim degildi zaten dandik birseydi

• kendıne kulaklık al bı zahmet 15 tl verıp .d
  • Gt6 = gt5.2

• quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

Gt6 = gt5.2

Hayir nie ortami germwye calisiyorsunki biz begendik arkadasim.gt6 yi git tmb ssyfasinda gorusbildir burada milleti germe

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.