Şimdi Ara

TANIMLANAMAYAN PLAY STATION 3 KULLANICILARI DERNEĞİ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
3
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buraya üye olanların hepsi aynı şehirden mi dışarda da görüşme buluşma organizasyonları yapılıyor mu
  • herkes aynı sehırde degıl dısarda gorusenlerımız var arda abı gurur vs ama calısanlar ve okuyanların oldugu bır grup oldugu ıcın bulusmak pek mumkun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

herkes aynı sehırde degıl dısarda gorusenlerımız var arda abı gurur vs ama calısanlar ve okuyanların oldugu bır grup oldugu ıcın bulusmak pek mumkun olmuyor

Dibimde otyruyosun be utanmaz 5 dk lik yol pehhh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

herkes aynı sehırde degıl dısarda gorusenlerımız var arda abı gurur vs ama calısanlar ve okuyanların oldugu bır grup oldugu ıcın bulusmak pek mumkun olmuyor

Lan yesilkoye gelip hatiralarimi yaad edicem.diyosunda karsesim.gel surda tilbede oturalim lemanzaya gidelim demiosunda simdi cikmis sanal ortamda artistlik yapiosun su kurnazliklariyla gelme bana arayinca ulasamiyoruz bile sana .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

Lan yesilkoye gelip hatiralarimi yaad edicem.diyosunda karsesim.gel surda tilbede oturalim lemanzaya gidelim demiosunda simdi cikmis sanal ortamda artistlik yapiosun su kurnazliklariyla gelme bana arayinca ulasamiyoruz bile sana .d

Ahhah dogru diyosun kardesim geldigimde aricam seni

• Arama kardesim sen arada telefonuna bak bi zahmet yeter mesela az oncr bisey yazdim ona bak .d

• Houp ahali ses verin

• quote:

Houp ahali ses verin

Hop İsmail abi

• O gemi geldi gurur .d

• quote:

O gemi geldi gurur .d

Ben de özledim başlamış ta Leyla ile mecnun cok izlemeyen biri anlar mı ?

O degil de 2-3 guzel dizi vardı bitirdiler isler gucler de gitti 1 sezon daha olaydı keske

• Bende ozledimi izleyemiyorum zaman ayiramadim bi turku internet olmadigi icin internettende bakamiyorum ama guzrlmis oyle diyorlar kalmadi valla guzrl dizi

• Selam gencler. N'apiyorsunuz bakalim?

PS4 cikti,BF4 cikti o cikti bu cikti derken GS Fantasy Football oynuyorum tabletten:))

Asil su GT6 ciksada biraz atraksiyon yapsak diyorum...Gerci GT5 icin her daim hazirim:)Yeter ki organize olalim.

• Rdegerli kullanıcısına yanıt
    GT6 Türkiye fiyatı biraz abartı oldu. Önsipariş 159 tl, şimdilik Türkiye için en uygun 147 tl ile D&R olması lazım. Alıp almama konusunda kararsızım galiba gt5 ile devam edeceğim. Olay 5-10 tl olayı değil tabi ki yalnızca fiyat politikasını eleştiriyorum. Bence PS4 içinde 1400 tl yüksek bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 15 Kasım 2013; 14:35:35 >
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    PS4 konusunda gerek butce gereksede ilk parti teknolojik cihazlara olan on yargim yuzunden kararsizim onumuzdeki 2-3 ay icin.Bu sure zarfinda fiyat konusunda bi oturma baslar diye dusunuyorum.

Fifa ,Pes gibi kendini 3 yilda bir degistirmesine ragmen her yil daha yuksek fiyattan satilmasina karsin GT6 icin bence iyi fiyat.Hatta bandrolsuz 100 TL alinabilir diye dusunuyorum.

Zaten bu sene GTA5 bekliyordum ama seriyi hic oynamadigim icin bana keyif vermdi,BF4 heryil oynadigim bir serinin son oyunu olmasina ragmen demoda karsilastigim oynanirlik ve degismislikler moralimi bozdu,pes veya fifa zaten standart olarak aldigim bi oyun.Geriye oynadigim ve beni memnun edecegini dusundugum bir tek GT6 kaliyor:)

Yani bu sene GT6 disinda kendime oyun bulamadim:)) Ama surukleyici,kasabilecegim bir oyun var ise tavsiyelere acigim:)

O zaman seni Metal Gear Solid evrenine davet ediyorum Bu gün vatan bilgisayardaki fiyat iyi sayılır '' METAL GEAR SOLID THE LEGACY COLLECTION '' 136 tl

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-020718-ps3-metal-gear-solid-legacy-collection/productdetails.aspx?I_ID=68907

Ama içerikte ki oyunlardan mgs1 ps1 grafiği; mgs2, mgs3 ve mgs peace walker hd remake idare eder bunlarda grafik olarak fena değil, mgs4 zaten ps3 oyunuydu. Çok grafik takıntın yoksa bu seriyi tavsiye ederim. Hiç bir oyunda böyle bir senaryo yok zaten

İşin aslı bende ps4 almak için yeni mgs oyununu bekleyeceğimi sanıyorum. Bu beklemenin yolu gt6'dan geçecek gibi, hem g27'yi de boşa almadık, yatıyor öyle köşede. Sen g25'i sattın mı?

Ayrıca hafta içi seni aradım telefonu açmadın Ben numaramı değiştirdim haberin yok tabi ki

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Abi ben realistic gorselleri seviyorum.Bilim-Kurgu tadindakiler keyif vermiyor.Dunyanin robotlar veya robotic guclerin istila ettigi senaryolar yada benzerleri cezbetmiyor:) O yuzden bf ,futbol ve araba yarisi disinda oyun bulamiyorum sanirim:))

Ben g25 i sattim.Cunku masa/stand olarak ne kullandiysam fayda etmedi.Hep emanet bir durusu ve kullanisi vardi oyle olunca. Ama guzel bir koltuk stand sabitledigin vakit tadindan yenmez kesinlikle.Simdi soyle bi fanateclere goz gezdirmeye basladim ama alacagimdan degil:) Alinca hakkini vermek gerrekiyor abi.Birde idarekelik tasindik,yeni yere tasinincaya kadar yerlesemiyorum istedigim gibi evde.Yoksa sirf bir odami buna ayiracagim.

Valla telefon numaram suslu melahatin ki gibi abi:))O sebep ile tanimadigim numaralara geri donmuyorum acamadiysam ki zaten bak numarani degistirmissin:)

• Noluyor burda

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Henuz olan bisey yok ama olmasi icin isinma turlari diyebiliriz:))

Hazirligini yap yilbasi gecesi icin

• Direksiyon için bende stand almadım. Halen ütü masası devam. Geçenlerde valide ütü masasını yamultmuşsun, bana yeni bir ütü masası al dedi Sana tek seçenek kaldı GT6. Bende hep fiyatından şikayetçiyidim ama bu hafta sonu vatanda indirim varmış. İndirimle 121 tl'ye geliyor.
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsollar%C4%B1/sony-gran-trismo-6-gran-trismo-6/productdetails.aspx?I_ID=69214

3-5 tl'de kargo parası desek 125 tl civarına patlar. Acaba diğer yerlerdeki gibi bunda da ön siparişe özel dlc var mı?

Bir de şu Junior ne iş? Forumda playstation bölümünde hangi konuya girsem mesajı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 16 Kasım 2013; 18:20:35 >

Gt 6 bozar bizi

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.