Şimdi Ara

TANIMLANAMAYAN PLAY STATION 3 KULLANICILARI DERNEĞİ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
3
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu aralar foruma sardim .d cok takiliyorum burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Gt 6 bozar bizi

Battlefield'ta beni bozar aga Psn plustan bedava geldi oynamadım
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Gt5 yapalim olmuyor mu?

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    oda açık buyur gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 16 Kasım 2013; 20:36:22 >
    Goruyorum valla arada oynuyorsun ahaha tuh bahanem tutmadi .d

Aynen GT6 tek secenek suan.BF4 konusunda emin degilm.

GT6 icin ben anniversary denen dlc li oyunu almak isterim.Sonrasinda dlc takip edip indirmek ugrasamiyorum:) hem koleksiyon icinde iyi olmus oluyor.Ama vatandaki oyunda dlc yok anladigim kadari ile.Olsada bu fiyata sanmam.Ama abi B.koyden falan bandrolsuz bu fiyata dlc olan alinir cok rahat

Aslinda bi ikea yapmak lazim su direksiyon icin bisiler cikar belki:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    GT 6 a gelde benden aldigin kunyeleri anahtarlar ile degistireyim

Onu bunu bosverde elindeki gt5 i tut.Ne olur ne olmaz

• GT5 oynadığımı görüyor, odaya gelmiyor. Bir de çıkmış gt5 yapalım diyor. Sonra da ben öğrenciyim fazla oyun oynayamam diyor. Sabah akşam forumda Ne biçim öğrenci bu?

Emre ikea'da çok bakıntım ama kafama göre bir şey bulamadım. Hatta 2 ay önce tv ünitesi yaptırdım oradan. 3-4 gün üst üste gittim, her seferinde direksiyon için kafama yatan bir şey bulamadım.
    Simdiki ogrenciliklerde farkli...Ah simdi ogrenci olacaktim ki Sabahlar olmasin:)))

Bak ben asagidaki linkteki urunu kullandim G25 ile ve ev ortaminda bulunabilecek en stabil ,rahat olaniydi.

Ufak bir iki modifikasyon ile guzel oluyor aklinda dursun.

• Rdegerli kullanıcısına yanıt
    Linki sık kullanılanlara ekledim. İyi bir şeye benziyor, yolum düştüğünde bir inceleme yaparım. Vatanda ki ön sipariş de, sence dlc yok mudur? Ön siparişlerin hepsi aynı olur diye düşünüyorum.
    Urunun gorseli standart surum olarak gorunuyor.Bence almisken anniversary surum alinmali.Az degil 15 arac + 1.000.000 kredi veriyor.

Toplamda 20 arac + 1.000.000 kredi ve boya ivir zivir var.Standart surumde 5 arac veya 1.000.000 kredi veriyor.

EDIT: Biraz arastirdim.TR de satilacak olan surum standart surum.Anniversary surum bulunmuyor.(en azindan su an) Fakat on siparislerde kutu icinden dlc kodu cikiyormus.Yani kutunun kendisimharic aslinda anniversary surum olmus gibi oluyor bazi on siparis alimlarinda.Ama sonra ne olur bilmiyorum.

Bendeki GT5 collector edition du.Simdi yurttdisindan aralik ayi gelecek kuzenime soracagim orada bu edition dalgasi var mi ve fiyatini.Gerci cikiktan sonra bi 10 beklememngerekir o zaman ama bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 16 Kasım 2013; 23:22:27 >
    Ben az önce vatandan sipariş verdim. Kargo dahil 125 tl, bakalım artık ne çıkarsa bahtımıza
  • Hafta icileri genelde sabah cikiyorum aksam sekiz dokuzda anca eve giriyorum hafta ici benimle oyun oynamaniz zor ama cuma ve cumartesileri oyuna gelirim geceleri misal simdi disardayim ama otuz dk ya gt 5 e gelirim isterseniz var misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 17 Kasım 2013; 0:04:19 >
    Kusura bakma başka zaman demek zorundayım. Çünkü yarın işim var biraz sonra yatacağım. Sakın yanlış anlama
  • Hadi bakalim hayirli olsun on siparisin Umarim DLC kodu cikacaktir icinden. 6 Aralik buyuk gun o halde;)

Ben bugun gelemem ps na.Ama seninde olacagin bi sekilde haftaya bir organize yapariz Deniz;)

• Ya birakin hep lafmissiniz siz kirin o ps3 u bosverin

Oğlum bak git
    Biz haftanin 2 gunu oynamiyoruz aslan parcasi:))

• Neyse arkadaşlar ben kaçar. Kendinize iyi bakın, artık gt5 oynarken rüyanıza girerim inşallah
    Gece yatacağım için detaylı olarak cevap vermemiştim. Gece yatacağımı vurgulayım da kaçtın diyenler olmasın Mesela ben Assassin's Creed 3'ü satışa çıktığı ilk günlerde vatan pc'den 135 tl'ye almıştım. O zamanda böyle indirim günüydü teknosa, D&R vs...gibi bandrollü satış yapan her yerde 180 tl'ydi. Aldığım üründe de yanında çıkan dlc'ler vardı. 120 tl'ye spottan alacağıma 135 tl'ye bandrollü alırım demiştim. Artık 125 tl'ye GT6 aldım dlc çıkmazsa da pek üzülmem açıkcası. Çünkü GT5 de signature edition paketini almıştım, ondan da hediye gelen araçları pek kullandığım söylenemez.

Kargo konusunu pek bilemiyorum 6 aralık cuma oluyor, 7 aralık cumartesi elimde olsa güzel bir hafta sonu olur. Galiba vatan kargo konusunda biraz yavaşmış. Bunu bir kaç yerde duydum. Benim beklentim 9-10 aralık gibi elimde olması.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.