Şimdi Ara

Tanımlayamadığım parça...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumdan bir arkadaşın kasasında birşey gördüm. Benim vidaları koyduğum alet çantasında da var bir tane bundan. Nereden geldiğini bilmiyorum. Acaba ben söküp takarken mi arttırdım bu parçayı.
    Bahsettiğim parça harddiskin üstünde görünen, kasanın ön tarafından gelen kablolardan birinin içinden geçtiği metal halka. Ne işe yarar bu parça?

•  Tanımlayamadığım parça...

TROIDAL Ferit Nüve yüksek frekanslardaki (20kHz- 3MHz) manyetik akıyı (Gauss) aktarmak veya istenmeden oluşan (parazit) bu akıyı gidermek için kullanılır. Ferritler oldukça büyük elektrik direncine sahiptir ama buna ilaveten düşük doyma akı yoğunlukları vardır. Burada mevcut kablolar üzerinde oluşabilecek (endükleme) istenmeyen elektrik dalgalarının emilmesi ve önlenmesi için kunulmuş bir parçadır.
  • o ekran kartının modeli ne SLI için uygun mu?
  • GeForce GTX 280 degilmi o slı uygun
    http://img18.imageshack.us/img18/5742/geforcegtx.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

TROIDAL Ferit Nüve yüksek frekanslardaki (20kHz- 3MHz) manyetik akıyı (Gauss) aktarmak veya istenmeden oluşan (parazit) bu akıyı gidermek için kullanılır. Ferritler oldukça büyük elektrik direncine sahiptir ama buna ilaveten düşük doyma akı yoğunlukları vardır. Burada mevcut kablolar üzerinde oluşabilecek (endükleme) istenmeyen elektrik dalgalarının emilmesi ve önlenmesi için kunulmuş bir parçadır.

Bilgi için çok teşekkürler, ben onun normal bir halka olup, kabloları toplamak için olduğunu sanıyordum. Meğerse yaptığı iş büyükmüş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.