Şimdi Ara

tanınmayan donanımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi aygıt yöneticisin de ki bu donanımları bulamıyor tanımıyor.Bilgisayarın çalışmasında anormal bir durum yok ama bunlar nedir bir türlü bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Ekte resim mevcut oradan da görebilirsiniz

Teşekkürler
     tanınmayan donanımlar

• bu kadar olması biraz ilginç geldi ilk defa gördüm bu kadar çok tanınmayan donanım şöyle yapabilirsin tanınmayan donanımın üzerinde sağ tıklayıp özelliklerden ayrıntılardan tekrar özelliklerden donanım kimliklerini seçip en alttaki değeri googledan araştırabilirsin bulamadığım çoğu driverı bu şekilde buluyorum ben
  • Öncelikle biosun default ayarda olduğunu teit edin. daha sonra Driver booster programını edinerek bir taratın bu program eksik driverlerı bulup kuruyor. Ücretsiz sürüm umarım bunlarıda bulur. Denedikten sonra haber verirseniz başka çözümlere bakalım..

Kolay Gelsin..
  • programları kurdum hepsi güncel mükemmel diyor bios da ayarladım yok tanıtamadım acaba işlemci ile alakalı bir şey olabilme ihtimali var mıdır ?
  • işlemci ile ilgili şansa bir dosya indirip kurdum hepsi gitti inş doğru birşey yapmışımdır teşekkürler yarımlarınız için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.