Merhaba Arkadaşlar daha demin ev telefonu çaldı.Dediğini pek anlamadım ama bişi bişi borcunuz var dedi.Telesekretermiydi sesk kaydımıydı bilmiyorum.Icra memuruyum felan dedi.sonra kapandı.Numaraya baktığımda çok garip bi numaraydı. 009028841220** böyle bir numaraydı.(son iki hanesini vermedim) Arkadaşlar bu numara fazladın. 0090 Türkiyenin desem.Her telefon aradığında böyle çıkmıyor yani.Ev telefonun Ararsa TTnet Arar.onunda 180 Tl borcu var yani.Onun için icra olmaz sanmam.Sizce bu nedir? sizin başınızada geldimi.
Numara böyle olmasın; 0288 412 20 ** (0 288) Kırklareli ilinin Alan kodu.
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Cevabınız için teşekkür ederim. İcra Olsa kağıt gelmezmi ? sizce.Dolandırıcılar olabilrimi
quote:
Orijinalden alıntı: oguz582
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Cevabınız için teşekkür ederim. İcra Olsa kağıt gelmezmi ? sizce.Dolandırıcılar olabilrimi
Dolandırıcıda olabilir tabi.
oncelikle bence ev harici bir klubeden mesela kart ile bunumarayı ara hani bazen telekom hat ve numaraları kiralıyor oda o numarayı yurt dışına yonlendiriyor ve sen turkiye aradıgını sandıgında aslında bulgaristanı arıyorsun adamla konusurken turkiye sanıp sana bilmem kac bin tl geliyor. Ama kartlı telefonla konusursan enazından bakarsan kartındaki 50 kontor birkac saniyede bitti yada 3-5 dakikada o zaman o hat yurt dışı yonlendirmedir. Asla Telekom icra memuru ile telefonda seni aramaz , dogrudan faturayı sana yazar ve protesto ceker yada kapına dogrudan icra memuru yada celp gelir. Bunlar %100 dolandırıcı aradıklarında avukatın tam adını ve soyadını al (hang, baroya baglısın de)
sitesinde sag alttan adını ve soyadını gir, olmadı sicil numarasını ögren, ben bi araştırayım bakim seni sonra dönerim ben sana de, zaten ciddiyse hic tereddüt etmeden verir ama dolandırıcı ise birdaha dönmez sana
Teşekkülrer arkadaşlar :) numarayı öğrendim.
herkese merhaba, ben Konya'dan yazıyorum aynı numara bizim evi aramış bugün avukat Cihat Çelik mi ne demiş, zaten otomatik bir kayıtmış, icranız var detayla riçin bizi arayın demiş gidiler.... milleti çarpma çırpma taktikleri bunlar, kimse inanıp geri aramasın, büyük ihtimalle yurtdışına yönlendirmeli hattır ve para yazar arayana... bir kere icralık olsak bize kağıt gelir ondan sonra diğer adımlar gelir... selamlar saygılar
Dolandirici
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme