< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tanışacak kız yok (durum ciddi) (4. sayfa)
-
-
niye ayrıldınquote:
Orijinalden alıntı: rogersin
Şimdi corona olmamak mümkün mü? xD
Ayrılan ben oldum, o bırakmadı. -
Çok agresifti ve duygusal değildi. Ben bir ömür geciremem öyle biriyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demekki tipsizsin geç olmadan yüzleş
hocam ben öyle düşünmüyorum mesleğiniz sizden hayatınızı adamanızı istiyor olabilir peki eşinizin hali ne olacak hastane hayatından arta kalan zamanla onu mu avutacaksınız eşinizin bu durumda pek anlayışlı karşılayacağını sanmıyorum ama mesleğiniz aynı olursa birbirinize daha çok empati yapabilirsiniz diye düşünüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kadın var adamla evsiz köprü altında kalıyor, kadın var çatısı akıtan gecekonduda, barakada yaşıyor. Çöp toplayan adam bile karı buluyor çocuk yapıyor, bu forumda adam ben doktorum karı bulamıyorum diyor. Vah vah vah.
Bunun meslekle parayla alakası yok, adamın açlıktan ağzı kokuyor delik pantul giyiyor ama karısı var. Bu adamlarda uğraşsın aman parfüm sıkayım güzel kokayım yok gömleğim düzgün ütülü mü? Bu zamana kadar bu meslekle parayla karı bulamadıysan ya standartların çok yüksek ya karı bulabilecek gibi bir tip değilsin. Kasma akışına bırak. -
Öyle yapıyorum. Kesinlikle meslekle ilgisi yok mevzunun. Kriterlerimin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum. Ama ben tipe çok önem verirdim. Şimdi daha seçici oldum ve beni esas etkileyen şeyin tipten ziyade güler yüzlü, sempatik olması ve zekı olması olduğuna karar verdim. Yanı bakış açım değişti..
yaş ilerledikçe bu işler oldukça zora giriyor. Cazibe de olmayınca yapacak bir şey yok öyle kalıyorsun tek başına. Tip önemli. Tipsizlik harbi sıkıntı lanet gitsin. -
dans kursu fitness kursu ya da kızların takıldığı kurslara takılabilirsin hiç olmadı starbucksa çık biraz tip varsa birileriyle tanışırsın -
Yazışmaları okudum şimdi. 5 yıl geçmiş başlığı açtığımdan beri. Şehir değiştirdim. Zaman geçtikçe yeni kızlar tanıdım, en son 5 gün önce 3 aylık bir iliskimi severek bitirdim. Artık sadece eşimi arıyorum, üzmek ve üzülmek istemiyorum ama seçicilik de artmaya başladı bu sinir bozucu..
Bu hangi açıdan baktığına ve yaşa bağlı değişir bence :D
-
Hocam anlatsana neler yaşadığını. Kız arkadaş edinemiyorum diye söylenmişsin yukarıda neleri farklı yaptın da kız arkadaşlar buldun?Biraz hikaye dinleyelim. Ben de senin o zamanki diş hekimi versiyonunum şu an dusa çalışıyorum aksilik olmazsa seneye asistan olacağım.Benim de hiç kız arkadaşım olmadı uğraşmadım da doğrusu. Arada bi kaç hasta instagramdan yazdı onları da sallamadım. Seneye hastaneden bulurum diyorum da ya denk gelmezse biz sizin gibi değiliz mevcut sayımız az.
kızlar nelerdir ve nerelerde bulunurlar?
-
Hemşireler,doktorlar,eczacılar vesaire yokmu en iyi kadın kendi klasına yakın olan kadındır.
Arkadaşlar eğlenecek kız bulunur her zaman ama evlenecek kız hem de yaş ilerledikçe bulmak çok zor. Kriterler artıyor ve bulmak imkansızlaşmaya başlıyor. Duygu yerini mantığa bırakmaya başlıyor. Nasılsa bulurum mantigiyla kendi akışına bırakmak çözüm değil. Her işte olduğu gibi çabalamak aramak gerekiyor. Bu da günümüzde bence birileri aracı olmadan çok zor hale geliyor.
Yeminlen diyorum benim birebir kopyamsın kardeşim.
Ben de 27 yaşındayım, intörn doktorum.
Ama sanırım benim için de tek çare görücü usülü yapmak.
Biz kimin ahını aldık ki böyle oldu anlamıyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum, sabahleyin işe giderken, akşam işten dönerken el ele tutuşan insanları görmekten bıktım.
O kadar kıskanıyorum ki onları anlatamam sana.
Bu kız mevzusuna o kadar kafayı taktım ki ben artık TUS'u da boşladım, kafayı yedim iyiceden.
Ama emin ol, benim durumum seninkinden fersah fersah daha vahim. Çünkü hakikaten kafayı yedim yani, çok ciddiyim.
-
Okulu mu uzattınız yoksa geç mi başladınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okulu uzattım.
Bu arada ben rickettsia prowazekii ile filan konuşmuyorum, değil mi?🤣
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainYeminlen diyorum benim birebir kopyamsın kardeşim.
Ben de 27 yaşındayım, intörn doktorum.
Ama sanırım benim için de tek çare görücü usülü yapmak.
Biz kimin ahını aldık ki böyle oldu anlamıyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum, sabahleyin işe giderken, akşam işten dönerken el ele tutuşan insanları görmekten bıktım.
O kadar kıskanıyorum ki onları anlatamam sana.
Bu kız mevzusuna o kadar kafayı taktım ki ben artık TUS'u da boşladım, kafayı yedim iyiceden.
Ama emin ol, benim durumum seninkinden fersah fersah daha vahim. Çünkü hakikaten kafayı yedim yani, çok ciddiyim.
kanka doktorsun ama kafa yiyosun garip cidden
-
Kaderimiz benziyor :( benim de intörn olmam gerekiyordu normalde..
Prowazaki arkadaşım olur ben akari
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X