Şimdi Ara

Tanışacak kız yok (durum ciddi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
11.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de aynı durumdayım ama artık s.ktrettim dünyada sanki hiç kadın yokmuş gibi yaşıyorum. Kadın dediğin canlı %99 paraya, statüye bakar hadi diyelim tavladın bi şekilde, bi süre sonra ne kadar asosyal bi insan olduğumu anlayıp bırakacak beni o zaman daha beter yıkılırım. Tek başınayım ama yalnız değilim böyle şeylere de artık pek anlam yüklemiyorum.
  • Bahtimiz kara yavşak gibi her kiz yazmayinca şansinda artmiyor.Abazalar yüzündende ortalama kiz kendininkaf dağinda zannediyor halbuki hayatta yaptigi hicbirsey olmamasına rağmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napıcan kızı kardeşim çok dırdır eder başını şişiriz mızmızlanır bak bu kardeşin çok tecrübelidir bu konularda başını yakarsın dikkat et

• Hocam yaş 24 meslek doktor 2020 yılından bildiriyorum hala tanışacak kız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3FE789EC4

Hocam yaş 24 meslek doktor 2020 yılından bildiriyorum hala tanışacak kız yok
    doktor olup kız bulamamakta büyük başarı ya

hemşireler doktor diye ölüyor herhangi bir hemşireye selam verseniz düşmeye hazır attciler var hastane danışmasındaki kızlar var

hadi hepsini geçtim hastalarla bile sevgili olabilirsin türkiyede yüzde 90 kızın hayali doktor bi sevgilisinin olmaması nasıl bulamadınız hocam
  • Parama veya statüme aşık olan insan benden daha zenginini veya daha başarılısını bulduğu an beni boynuzlar. Size de tavsiyem böyle insanlardan uzak durmanız
  • quote:

Parama veya statüme aşık olan insan benden daha zenginini veya daha başarılısını bulduğu an beni boynuzlar. Size de tavsiyem böyle insanlardan uzak durmanız
    hocam yalnızmı kalacaksın ömür boyu
  • Böyle insanlarla olmaktansa yalnız kalmak daha onurlu
  • quote:

Böyle insanlarla olmaktansa yalnız kalmak daha onurlu
    ya ben senin gibi dusunuyordum bir ara, kendi kendime "kiz para icin, statu icin gelecekse hic gelmesin" diyordum da sonradan dusuncelerim degisti.

sunu farkettim, bir kizin gercekten sevmesi icin bir neden yok. bir olayinin olmasi lazim yani turkiye de para ve yakisikliliga bakar kizlar ama genel kulturu yuksek insanlarin bulundugu ulkeler de durum degisik olabilir. mesela finlandiya gibi bir yerde kizlarda paraya dusme olayi olmayabilir, tarzini sevebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DING DING

ya ben senin gibi dusunuyordum bir ara, kendi kendime "kiz para icin, statu icin gelecekse hic gelmesin" diyordum da sonradan dusuncelerim degisti.

sunu farkettim, bir kizin gercekten sevmesi icin bir neden yok. bir olayinin olmasi lazim yani turkiye de para ve yakisikliliga bakar kizlar ama genel kulturu yuksek insanlarin bulundugu ulkeler de durum degisik olabilir. mesela finlandiya gibi bir yerde kizlarda paraya dusme olayi olmayabilir, tarzini sevebilir.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle bu kadar insan var yetmedi birde internet çagindayiz.Oda yetmedi 1 kiza 50 erkek yaziyor yani ekstra bir olayin olmasi lazim saf duygular kalmadi çikar ilişkisi hayatin kendisi.Dişarida hic beklemezdim cok guzel kizlar var ama karakter olarak sıkıntililar cok güzel olanlardada zaten havalari btmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 24 Temmuz 2020; 1:51:48 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktor olupta kız bulamamak.yalan bir konu başlığı gibi geliyor.kızların en cok sevdiği meslek grubu.peşinde koşmaları lazım.paradan dolayı.
  • 4.5 yıl geçti, kız arkadaşlarım oldu. Şimdi yine var. Ama aradığım samimiyet ve gercek saf masum duygular ne yazık ki yok..

• valla hocam ne yaparsanız yapın, sakın ola sakın büyüklerinizin: "erkek adam birini bulup evlenir" tavırlarına kanıp kendinizi "kız beğenmeyen ciddiyetsiz kişi" gibi hissetme hatasına kapılmayın.

bugün sizin etrafınızdaki büyüklerinizin tamamı size evlilik baskısı yapmaya kalkabilirler ama bu evlilik baskıları hiç samimi değildir. çünkü daha düne kadar siz "evlenmek istiyorum" diyecek olsaydınız, bu kişilerin çoğu size gülerlerdi. ne yazık ki toplumumuzun kanayan yaralarından biri de budur. belli bir yaşa kadar evlenmenin imkansız olduğu bir sistem getirdiler, ama, belli bir yaşı geçen (daha doğrusu belli bir birikimi geçen) erkeklere karşı da bir anda tavır değiştirip: "bunca yıldır neyi bekledin yav, hadi evlensene" deyip suçlama (utandırma) yapıyolar.

eskiden büyükler gençlerin evliliklerine farklı anlamlar yüklemedikleri için evlilikler sadece olması gereken yaşta yapılabilmekle kalmıyor, aynı zamanda kolayca (rahatça) yapılıyolarmış. bir çiftin "evlenmeye karar verdik" demeleri evlenmeleri için yeterli oluyomuş. şimdi ise devirin çok değişmiş olduğunu, ve evliliğin erkek için (eskiden olduğuna kıyasla) çok daha detaylı ve maliyetli (maddi-manevi) bir süreç olduğunu gayet net bir şekilde görebiliyoruz. toplum genellikle bu gerçeği tamamen görmezden gelerek size alel-acele evlilik baskısı yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 29 Temmuz 2020; 21:24:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

4.5 yıl geçti, kız arkadaşlarım oldu. Şimdi yine var. Ama aradığım samimiyet ve gercek saf masum duygular ne yazık ki yok..
    nerden ve nasıl buldun
  • Öncelikle burda yazan bazı ergen arkadaşların sözlerini dinleme. Tecrübesiz arkadaşları da geç ki kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Etkinlikler, kulüpler, topluluklar öneren olmuş. Onlarda başlangıç olabilir ama senin işini çözmez.

İlk olarak senin karşındaki ile tanışıp konuşmanı engelleyen şeyi aşman lazım.

Nasıl yapacaksın bunu?
    Öncelikle karşındakinin (kadın erkek farketmez) insan olduğunu biliyorsun. Ortalama zekasınında senin zekanla eşit olduğunu biliyorsun. Öncelikle insanlarla arkadaş olmayı dene. Belli ki sosyal hayattan çok kopmuşsun okul okurken. Onu düzelt önce. Arkadaş olduğun insanlar bu kadın erkek farketmeksizin, seni kendi arkadaş ortamlarına davet diyorlar mı? Programlarına seni de ekliyorlar mı? bu olmuyorsa orda bi sıkıntı var. Önce onu aşman lazım. Çünkü bir ilişkin olacağı zaman kızla sürekli tek buluşmanız bir süre sonra sıkıcı gelebilir. Veya senin çözemediğin bir şey kızı senden uzaklaştırabilir. Destek istersen özelden istediğin zaman yardımcı olabilirim elimden geldiği kadarıyla.

Diğer doktor hanım arkadaşımız içinde söylenebilecek çok birşey yok aslında. Ama senin için güzel bir tecrübe sayılır eğer ders çıkarmayı bilirsen. Öncelikle yıl olmuş bilmemkaç arkadaş vasıtasıyla tanışma artık tarihe karıştı. İlk hatan arkadaş vasıtasıyla görüşmek istemendi. O olayda red yemişsin. Üstüne birde face ten eklemişsin ki bu 2. yalnış ters tepmiş haliyle. Kız seni abaza felan zannetmiş olabilir. Sonra seni incelemek için babasını getirmiş (başka doktora götürebilir miydi bilmiyorum tesadüfte diyebiliriz) ilgilenmişsin. O kız seni süzmeye takip etmeye devam edecek. Hatta arkadaş olmaya yanaşabilir. Flört olayı başlı başına oynanan bir oyundur. Sen işin eğlenceli aşamasını öğrenirsen daha zevkli olur benden söylemesi.

Bu arada görücü usülü de dahil olmak üzere flört olayını geçip sonucakoşmanı tavsiye etmem. Zira çok iyi sonuçlarla karşılaşamayabilrsin.

• Bir kere şu algı yanlış.
    -Işte sen doktorsun oooh elini sallasan ellisi.
    -Sen de bulamazsan kimse bulamaz.
    -Seni havada kaparlar. vs.
    Abi bu mantık nedir? Gönül işleri benim mantığımda bambaşka işliyor. Ben sevdiğim deger verdigim kişiden aynı değeri görmek istiyorum. Derede boğulmadan kimseye dost dememeyi öğrendim. Farklı durum ve senaryolarda karşındaki kişiyi -kendini ne kadar gizlese de-tanirsin bence. Mesela şuan covid oldum,hamdolsun hızlı ve hafif atlatıyorum. Ama kız arkadaşımın ilk tepkisi, "e ben napcam, annem babama bulastiysa" oldu. Zaten agresif biriydi cok tartışıyorduk ve gecen hafta da ayrıldık. Ben güleryüz, huzur, sukunet ve değer istiyorum. Para, pulda gözüm yok. Tabiki fiziksel açıdan da etkilenmem lazım ama ne biliyim artık makyaj ve yapay güzellik de yordu beni. Her şey çok yapmacık ve basit geliyor. Belki de usandım.

• rogersin R kullanıcısına yanıt
    Kız bencilmiş. Anasına babasına bulaşmasından endişe ediyor seni soran yok. Yakında ölürler deseydin.
    Sen çok kız bulursun ama vuruşmalık olur birde sana yamanmaya çalışanlar olur. Aradığını bulman zor.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Galiba haklısın hocam. Ben de iyi niyetli, anlayışlı yaklaşıyorum. Karşıdakini önemsiyorum. O da ters tepiyo. Bu devirde mış gibi yapanlar ve bunu bir haltmış gibi gösterenler daha çok prim yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rogersin -- 22 Ağustos 2020; 7:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

Bir kere şu algı yanlış.
    -Işte sen doktorsun oooh elini sallasan ellisi.
    -Sen de bulamazsan kimse bulamaz.
    -Seni havada kaparlar. vs.
    Abi bu mantık nedir? Gönül işleri benim mantığımda bambaşka işliyor. Ben sevdiğim deger verdigim kişiden aynı değeri görmek istiyorum. Derede boğulmadan kimseye dost dememeyi öğrendim. Farklı durum ve senaryolarda karşındaki kişiyi -kendini ne kadar gizlese de-tanirsin bence. Mesela şuan covid oldum,hamdolsun hızlı ve hafif atlatıyorum. Ama kız arkadaşımın ilk tepkisi, "e ben napcam, annem babama bulastiysa" oldu. Zaten agresif biriydi cok tartışıyorduk ve gecen hafta da ayrıldık. Ben güleryüz, huzur, sukunet ve değer istiyorum. Para, pulda gözüm yok. Tabiki fiziksel açıdan da etkilenmem lazım ama ne biliyim artık makyaj ve yapay güzellik de yordu beni. Her şey çok yapmacık ve basit geliyor. Belki de usandım.
    hocam o kız seni sırf corona oldun diye bırakmış yazık cidden ya sen nasıl corona oldun bu arada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.