Tanıtım Filmi Nasıl Yapılır? 1- BRİEF Müşteri ile yapılacak toplantıda hazırlanacak videoyla ve tanıtım filmi ile ilgili stratejik hedefler belirlenir. Ürünün veya hizmetin bilgileri alınır. Tanıtılacak hizmetin veya ürünün kapsamı belirlenir. Brief ilk aşamada çok önemlidir. Çünkü tanıtımı yapılacak markanın ikili toplantıda, şirket veya ürün profili ile ilgili vereceği tüm bilgiler tanıtım filmine yansıyacaktır. 2- HEDEF KİTLE ANALİZİ Videonun etki alanında kalan paydaş grubunuzla ilgili kitle analizi raporlanır. Ürünlerinizin veya hizmetlerinizin kitlesi ölçülür. Rakip analizi yapılır ve en etkili içerikle hitap edeceğiniz kitle ölçülür. 3- DOKÜMAN TEMİNİ İşletme, ürün ya da markanıza ait tüm görsel ve metin içeriği tarafımıza iletilir. Gerekirse firma web sitesinden örnek metinler alınır ve üzerinde çalışılarak geliştirilir. 4- SENARYO Vermek istediğiniz mesajları kapsayan senaryo hazırlanır ve önerilerimiz onayınıza sunulur. Senaryo aşamasında elde edilen dokümanlarla kapsamlı bir metin çalışması yapılır. 5- METİN YAZIMI Senaryo kapsamında metin yazarlarımız tarafından seslendirme metinleri hazırlanır. Metin çalışması senaryonun tamamını kapsayacak şekilde özenle ve titizlikle hazırlanır. Çünkü kitlenize hitap edecek cümleler bu çalışma ile belirlenir. 6- PRODÜKSİYON Belirlenen tarihlerde profesyonel yapım ekibimiz çekimleri gerçekleştirir. Çekimler, tanıtımı yapılacak firmanın bütçesine göre şekillenir. Kullanılacak ses, kamera ve ışık ekipmanları titizlikle seçilmelidir. 7- SESLENDİRME Dublaj sanatçılarımız tarafından istenilen tüm dillerde seslendirmeler gerçekleştirilir. Seslendirme hedef kitleniz için oluşturulan metinlerle yapılır, seçilecek ses özenle ve markanıza en uygun olacak şekilde belirlenir. 8- KONSEPT TASARIMI Projeniz için grafik tasarımlar, 2D ve 3D animasyonlar, görsel efektler hazırlanır. Çekimin yapılmasının yanı sıra kurgu montaj aşamasında hazırlanacak grafikler tanıtım filminin kalitesini yansıtmaktadır. Bu bağlamda kurgu montaj işin en önemli kısmıdır. 9- MÜZİK PRODÜKSİYONU İsteğe göre, projeniz için tüm hakları size ait müzik prodüksiyonları gerçekleştirilir. Müzik filmin en önemli yapı taşıdır. Müzik seçimi yaparken senaryo, seslendirme ve metin ile uyumlu olmalıdır. 10- KURGU / MONTAJ Projeniz en yüksek etkiyi yaratacak kurgu ile en kısa sürelerde ve görsellikte kurgulanır. 11- STREAMİNG Video projeniz talep ettiğiniz tüm mecralar için en uygun format ve kalitede tarafınıza teslim edilir.Tanıtım Filmi