Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
6
Favori
46.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğerinin performansını bilmiyorum ama Tanix öneririm. Kumandası şık, malzeme kaliteli, donma, atma, ısınma sorunu yok. Film, dizi için gayet yeterli.
  • Taylesoff kullanıcısına yanıt
    X96 mini çok küçük, elimde var ama detaylıca test edemedim. Kutu açma videosunu çektim ama inceleme videosu için vakit olmadı. Vakit olduğu zaman 4 farklı s905w işlemciye sahip tvbox için video çekeceğim

https://youtu.be/FG90-NOxL0I

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane tx3 mini siparişi verdim bakalım gelmesini bekliyorum. gelince görüşlerimiz yazarım artık bi 30 gün sonra gelir

125tl ye geldi aliexpressten bu arada kutu, kabloloları ve kumandası var sadece.
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Hocam Bende dün 4k 30 fps video oynatayım dedim Ağır çekimde oynatıyor. İçindeki Moviplayer ile oynattım Acaba önereceğiniz Videoplayer programı var mı bide onunla açıp deneyelim ? (Sırf Aldığım xiaomi mijia 4k aksiyon kamerası ile aldım Videoları oynatmaz kötü:S )

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ne yapalım :S Şimdiden teşekkürler.
  • lori2 kullanıcısına yanıt
    S905W chipset için 4k 30 FPS destekler, 4k 60 FPS desteklemez diye yazıyordu. Demek ki 4k 30 FPS bile fazla geliyor s905w ya.

Kötü oldu ya. Neyse yapacak bir şey yok oyun için denemeler yapacağım. Akşam bazı oyunlar var kurayım bakalım nasıl.

Hocam filmleri nereden izliyorsunuz (Türkçe dublaj şart :) )

Bİrde var mı önereceğiniz programlar vs. Sizde neler yüklü mesala :)
    Dublaj film izlemiyorum. Terrarium ile dizi ve film izliyorum ama orijinal dilde. Altyazı ile de izlenebilir. Dublajlı film için turkvod kodi eklentisi var. Ama pek başarılı değil

malesef hocam 1tb hdd 4k film var ama tv nin kendi usb yuvasında oynatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    S905w chipset li tvbox lar 4K için pek uygun değil. Zaten sadece 4k 30 FPS desteği var deniyor ama onu da doğru düzgün oynatamiyor anlaşılan

• Bendede bu android tvden var. Bir sorunum var google play storeda oturum açamıyorum. "Google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu, daha sonra tekrar deneyin" diyor. Ayarlardan verileri ve ön belleği temizledim ama yinede olmadı.
  • Tx3 MAx Türkçe inceleme videosu çektim izlemek isteyenler için buyurun.
    Video amaçlı aldığım için Puhu, Filbox Hemen, BeinConnect ve Youtubede video performansına baktım.
    Ben gayet memnunun gayet güzel ve hoş ürün. Ayrıca HDMI CEC teknolojisi ile TV'nin kumandasıyla TV Box'ı kontrol edilebiliyor.
    Sevgiler...

https://www.youtube.com/watch?v=VD2hYV8Q6N8
    Merhaba bu blacklight ile dokunmatik oyunları oynayabilirsiniz.

• ApoCaLYpSe_35 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ağzına sağlık mükemmel anlatım olmuş. Filbox, minacax. bennig mi ne bunları bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Eski atari oyunlarını oynatıyor Kurdum ama ARcade ile ayarlıyamadım bi türlü. Tek kötü yanı 4k videoları ne yazık ki oynatmıyor :S f/p ürünü diyebiliriz.

İlk sayafaya koyarsanız almak isteyen kişiler ona göre alır. Ben 4k 30 fps desteği için aldım ama gene işime yarıyor Coolman ilk sayfaya koyar mısın, birde şu 4k 30 fps desteğinide silersen güzel olur millet yanılmasın :S
    4K 30fps konusunu güncelledim ilk mesajda şu şekilde:

4K video'da 60fps desteği yok. S905W chipset için 4K 30 fps desteği var deniyor ancak test edenler 4K 30fps'i bile oynatamadığını bilidirdi. 4K için alacaksanız bu tvbox'ı almayın.

• ApoCaLYpSe_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Filbox ve begin connet paralı videoda neden belirtmediniz o kadar sevindik :D
  • Beyler ben de aynı cihazı Banggod’dan aldım, kullanmaya başladım. Cihazla ilgili olmadığını daha donra tespit ettiğim sıkıntıya ilişkin iki fotoğraf ekledim, bununla ilgili yazıyorum. Bu sıkıntıya dair cihaz arızalı diye gerekli yazışmaları yaptım ve yeni cihaz yolladılar. Onda da aynı sıkıntı olunca bu kez başka bir tv’de denedim ve her iki cihaz da sıkıntısız çalıştı. Benim tv Sony Bravia KDL-40BX400 modeli; diğer denediğim tv ise Samsung’tu. Sanırım tv ile ilgili bir problem var ama benim tv’ye Digiturk, Samsung ev sinema sistemi ve PS4 bağlı. Bu cihazlarda hiçbir sıkıntı yok. Denemek amacıyla hepsinin HDMI kablosunu (belki soketlerde sıkıntı vardır diye) cihaza taktım, hatta çözünürlüğü düşürdüm-artırdım yine de bu sıkıntıyı atlamadım. Film izlerken birden bu şekilde renk gidiyor, film oynatmaya devam ediyor ve bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor ya da kapatıp açınca düzelmiş olarak açılıyor. Tabi bu arada bütün film-dizi keyfi yok oluyor.

Tv ile ilgili olabileceğini düşünüyorum fak

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Boxa

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Boxt ne olabileceğine dair hiçbir fikrim yok. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu ve çözümü var mı?

Yardımlarınız olursa sevinirim.

• NaZaF N kullanıcısına yanıt
    neden 1080i-60 seçtiniz? 1080p-24 seçmenizi öneririm.

• Benim cihazım biraz kasma yapıyor sanki. Android 7.1.2 yüklü online güncelleme soruyorum. Cihaz güncel diyor. Neden donma yapar acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AnthemSY kullanıcısına yanıt
    max mı mini mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

max mı mini mi?

mini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.