Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
6
Favori
46.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi durumlarda kasıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Hocam o anki ekran görüntüsünde o kalmış. Tüm çözünürlükleri denedim, sıkıntı çözülmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Hangi durumlarda kasıyor?

kumandasıyla ana menüde gezinirken yavaşlama oluyor gibi. mouselada takılmalar oluyor hareket ettirince.yani kontrol akıcı deği gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AnthemSY kullanıcısına yanıt
    Problemli bir cihaza benziyor. Kodi de 720p veya 1080p film oynatirken takılma oluyor mu?

• quote:

Problemli bir cihaza benziyor. Kodi de 720p veya 1080p film oynatirken takılma oluyor mu?

Yok film izlerken takılma olmuyor. her ikisindede olmuyor

• Sürümünde test filan yazıyor acaba ondanmıdır?

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box

• AnthemSY kullanıcısına yanıt
    Akşam bakıp cevap vereyim bendeki ile aynı mı diye

• quote:

Akşam bakıp cevap vereyim bendeki ile aynı mı diye

Ok.Teşekkürler. Ama ingilizce forumun birinde aynı test key isimli sürümünden bahseden biri yavaşlıktan yakınıyordu benim gibi. Sanırım sorun bu.

• Arkadaşlar ben 3 aydır tx3 mini kullanıyorum 2 hafta önce cihazima tx3 mini ve max lar için yapılmış olan Alice rom unu attım cihaz çok serileşti fakat bazen video izleme esnasında donuyor ve tıırrrrrr diye takıntılı bir ses veriyor ve kumandadan falan komut almıyor cihazın fişini çekip takmak zorunda kalıyorum. Önceki romda böyle sıkıntı yoktu fakat bunun kadar da seri değildi cihaz.(sizde Alice rom u attiysaniz sizdede varmı bu sorun???)

• yiğido mücahid Y kullanıcısına yanıt
    evet ses oluyor, hatta normai romun yeni güncellemede de aynı problem var

Açıkçası oyun konusunda hiçbir fikrim yok... Arada sırada oğlumla klasik araba yarışlarını oynamak isteriz diye düşünmüştüm.

• abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Ne olacak peki yeni güncelleme mı bekliyeceğiz

• Arkadaşlar Flash bellekteki videoları izlemek için hangi player programını kullanıyorsunuz
  • lori2 kullanıcısına yanıt
    Kodi

Zaten yüklüymüş adı değişmiş zaten, Ona benzer spcm mi ne onuda kurdum 1080p 60,100 fps bunları bile oynatırken arada takılıyor. Bi yandan pişman oldum bi yandan da güzel oldu izlemediğim dizileri izliyorum. Sırf alma sebebim 4k xionami mijia aksiyon kamerası ile çektiğim 4k 30 fps videoları izlemekti. Neyse yapacak bir şey yok artık ileride satarız yada birine hediye ederiz :)
  • Bu spcm ye eklenti eklemek kodiyle aynı mı?
  • Bu arada amazon.com dan laptop vs alanlarınız varsa buraya bakmadan almayın. Benim oluşturduğum bir tavsiye listesidir. Listedeki ürünlerin bir kısmını bizzat test ettim:

https://www.amazon.com/shop/gadgetreviews

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 20 Mart 2018; 17:51:8 >
  • Hocam iptv aldım da kullanması daha basit olur diye böyle akıllı bir kutu almayı düşünüyorum.Ben iptv pro üzerine m3u dosyası yüklereyek ip tv kullanıyorum . Aynı şekil kullanabilir miyim?

tx3-mini düşünüyorum ancak ürünü ip tv kullanmak amacıyla alacağım için kumandası çok hoşuma gitmedi .Numarik tuş olmaması can sıkıcı olabilir?

Birde kumanda kullanışlımı ? Son İllaki cihazda tutmak gerekiyor algılamsı için yoksa çok acılımı ?

cihaz önünde ekran var sanırsam görselleriki gibi beyaz renk mi ?videolarda mavi gördümde.

Ekrandaki saat cihaz fişini sökünce sıfırlanıyor mu yoksa pil var mı ?

Son olarak kutu üzerindeki ışık çok mu rahatsız edici ?Isınma , buna bağlı olarak donma reset atma sorunu yaşadınız mı hiç ?

teşekkürler...

bu ürünler nasıldır sizce ?karar veremedim de :)

https://urun.n11.com/medya-oynatici/scishion-v88-mars-2gb16gb-4k-ultra-hd-android-tv-box-iptv-kodi-P223845217
    https://urun.n11.com/medya-oynatici/tx2-android-60-216gb-kodi-yuklu-android-tv-box-P152683678

https://urun.n11.com/medya-oynatici/tx3-mini-android-71-216-gb-android-tv-box-P209553443

diğer seçtiğim 2 model de şunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 26 Mart 2018; 14:10:35 >

• kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt
    aldınız mı hocam cihazı bende ip tv için düşünüyorumda.
  • Ben smart iptv programını yükledim. Kullanımı en rahat olanı bu bence. İnternet sitesinden mac adresini girerek kanal listenizi ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca kanal değişimi kumandayla çok pratik oluyor. Yalnız 5 euro gibi bir ücreti var. Öyle aktivasyon oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.