Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
6
Favori
46.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 euro ne ücreti hocam ?Benim zaten ücretli aldığım server m3u dosyam var telefonda iptv pro uygulaması var aynı şekil kullanacağımı tahmin ediyorum?

merak ettimlerim cihazın kumandasında numerik tuş yok kullanışlımı ?

birde ekran olayı nasıl cihazın ?Ne renk , saat tarih sıfırlanıyor mu?Kumanda heryerden algılanıyor mu?
  • Iptv üyeliğinden ayrı olarak bahsettiğim programı satın almak için bir kerelik 5 euroya aktif ediliyor. Kanal değişimi şöyle oluyor. Cihazın ok tuşuna basınca kanal listesi çıkıyor bütün kanalları görebiliyorsunuz. ayrıca sağ sol tuşları ile ileri geri kanal değişimi yapılabiliyor. Bahsetmek istediğim diğer iptv programları ile kanal geçişleri mouse ile daha pratik oluyor. Kumandayla pratik değil. Ama smart iptv programında kanal geçişi kumandayla daha iyi. Normal uydu alıcınızda kanal değiştirir gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

5 euro ne ücreti hocam ?Benim zaten ücretli aldığım server m3u dosyam var telefonda iptv pro uygulaması var aynı şekil kullanacağımı tahmin ediyorum?

merak ettimlerim cihazın kumandasında numerik tuş yok kullanışlımı ?

birde ekran olayı nasıl cihazın ?Ne renk , saat tarih sıfırlanıyor mu?Kumanda heryerden algılanıyor mu?

Hocam bende cihazı alalı 1 hafta bile olmadı. İlk günlerde kumandayı kullanıyordum.İnternette bir şey yazmak istediğimde zaman aldığından kablosuz mouse ile kullanmaya başladım. Mavi renk. Sıfırlanmıyor. Kumandada kimi zaman bastığında algılayamıyor.Ama yinede iş görüyor.
  • ilgin için teşekkürler hocam.Aslında en çok dert ettiğim kumanda alt modeli tx2 de numaratik tuşlu kumanda bunda niye böyle yapmışlar anlamadım.Peki illa cihaza mı tutmak gerekli yoksa tv kumanları gibi geniş açılı mı?

saat olayı iyi aslında acaba kaç gün dayanıyor sıfır lanmadan? Belki de netten güncelliyordur?

androit 7 olması ne avantaj sağlar bilmiyorum ancak kumandadan dolayı tx2 ile tx3 arasında kaldım.Diğer markalar hakkında pek olumlu yorum bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 26 Mart 2018; 18:35:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

ilgin için teşekkürler hocam.Aslında en çok dert ettiğim kumanda alt modeli tx2 de numaratik tuşlu kumanda bunda niye böyle yapmışlar anlamadım.Peki illa cihaza mı tutmak gerekli yoksa tv kumanları gibi geniş açılı mı?

saat olayı iyi aslında acaba kaç gün dayanıyor sıfır lanmadan? Belki de netten güncelliyordur?

androit 7 olması ne avantaj sağlar bilmiyorum ancak kumandadan dolayı tx2 ile tx3 arasında kaldım.Diğer markalar hakkında pek olumlu yorum bulamadım.

Evet kumandayı cihaza tutmak gerekiyor.Netten alıyor saat düzenlemesini.
    Araştırmam sonucu bütçeme uygun olarak bu ürünü seçtim. Şuan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylesoff -- 26 Mart 2018; 19:18:1 >
  • Taylesoff kullanıcısına yanıt
    valla hocam bunun ekranı falan var güzel ancak

https://urun.n11.com/medya-oynatici/scishion-v88-mars-2gb16gb-4k-ultra-hd-android-tv-box-iptv-kodi-P223845217
    https://urun.n11.com/medya-oynatici/tx2-android-60-216gb-kodi-yuklu-android-tv-box-P152683678

https://urun.n11.com/medya-oynatici/tx3-mini-android-71-216-gb-android-tv-box-P209553443

üçü arasında kaldım.

tx2 kumanda istediğiö gibi bluetooth da var

ancak bu yeni seri kafam karıştı karar veremiyorum.

• Universal kumandalar bu cihazı tanırmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnthemSY

Iptv üyeliğinden ayrı olarak bahsettiğim programı satın almak için bir kerelik 5 euroya aktif ediliyor. Kanal değişimi şöyle oluyor. Cihazın ok tuşuna basınca kanal listesi çıkıyor bütün kanalları görebiliyorsunuz. ayrıca sağ sol tuşları ile ileri geri kanal değişimi yapılabiliyor. Bahsetmek istediğim diğer iptv programları ile kanal geçişleri mouse ile daha pratik oluyor. Kumandayla pratik değil. Ama smart iptv programında kanal geçişi kumandayla daha iyi. Normal uydu alıcınızda kanal değiştirir gibi.

kodi uygulaması ile kumanda çok pratik oluyor(iptv addon yükleyince), diğer uygulamalara para vermeye gerek yok bence.
  • quote:

Universal kumandalar bu cihazı tanırmı acaba?

cihazı açtıktan sonra sony led tv'nin kumandası cihazın kendi kumandası gibi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgottenh

quote:

Iptv üyeliğinden ayrı olarak bahsettiğim programı satın almak için bir kerelik 5 euroya aktif ediliyor. Kanal değişimi şöyle oluyor. Cihazın ok tuşuna basınca kanal listesi çıkıyor bütün kanalları görebiliyorsunuz. ayrıca sağ sol tuşları ile ileri geri kanal değişimi yapılabiliyor. Bahsetmek istediğim diğer iptv programları ile kanal geçişleri mouse ile daha pratik oluyor. Kumandayla pratik değil. Ama smart iptv programında kanal geçişi kumandayla daha iyi. Normal uydu alıcınızda kanal değiştirir gibi.

kodi uygulaması ile kumanda çok pratik oluyor(iptv addon yükleyince), diğer uygulamalara para vermeye gerek yok bence.

Hangi iptv eklentisini kullanıyorsunuz?

• quote:

quote:

Universal kumandalar bu cihazı tanırmı acaba?

cihazı açtıktan sonra sony led tv'nin kumandası cihazın kendi kumandası gibi çalışıyor.

Benim tv Samsung. Universal kumanda var ama denemedim hiç taratmayı.
  • forgottenh F kullanıcısına yanıt
    Her kumanda çalışır mı acaba bu şekilde ?Birde öndeki ekran kapatılabiliyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Hangi iptv eklentisini kullanıyorsunuz?

Pvr iptv simple client nightik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Her kumanda çalışır mı acaba bu şekilde ?Birde öndeki ekran kapatılabiliyor mu?

Her kumandayı bilemiyorum, denemek lazım. Benim Sony TV nin kumandası çalışıyor. Öndeki ekran ne oluyor? Anlayamadım.

• renklı ışıklı ekran var ya hocam ? mavi renkli?

• meeb kullanıcısına yanıt
    Kapanmiyor ama rahatsız da etmiyor.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Ara sıra salonda uyuduğuma rahatsız edici olmazsa iyi olur. :)

Birde bu modelin max versiyonu varmış .bluetoot var ve kumandası daha güzel acnak Türkiye de bulamadım.Aliexpress te var 148 liraya denk geliyor ancak gelirmi ?gelirse bozulursa ne yaparım karar veremedim bir türlü.
  • quote:

renklı ışıklı ekran var ya hocam ? mavi renkli?

O ışığı kapatamadım, kapanmıyor galiba.

• Onca yazı, inceleme okudum, video izledim kumanda dışında sanırım bu cihaz mi box dan üstün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tx3 mini aldım çok memnun kaldım video oynatımda sıfır sorun çokda fazla kurcalamadım ayarlarını gerçi ama default kullanımda oldukça başarılı buldum mis gibi smart tv sistemi. netflix falan felan müthiş. yalnız bir kablosuz mouse kullanmak lazım. kumanda sinir edebiliyor.

yalnız sormam gereken birşey var. klavyeyi türkçe harfleri görecek şekilde düzenleyemiyorum. yani ç ye basınca nokta çıkıyor. onu nasıl düzeltirim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 31 Mart 2018; 1:45:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.