Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
6
Favori
46.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz bazen 10 dakika sonra bazen ise 30 dakika sonra kitleniuor ve kalıyor.

Bu özellikle video ve ya film izlerken oluyor pat pat pat fiye ses yapıyor ve fişini söküp takmadan kesinlikle düzelmiyor sizde de aynı mı ???
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    2 kere oldu aldığımdan beri. ben cihazdan çokta memnun kalmadım zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

2 kere oldu aldığımdan beri. ben cihazdan çokta memnun kalmadım zaten.
    Sorunu hallettim 3 ayda güncelleme gelmiş ve düzelmiş.

Cihazda biraz hızlanmış gibi geldi.

Burdan yükleyebilirsiniz.

- 32bit LibreElec
    - Updated google GMS
    - Fixed some video playback freezeing and drop frame issues
    - Android graphic layer is now 1080p
    - Fixed some ALICE UX bugs (next version of Alice is comming soon)
    - Fixed (hope) the called "rainbow issue

https://mega.nz/#!SJljBKhS!RcacBXTxeXwPbaSQoCuFWn2uI0nNcwLxKWuuc9f1Yz4

videolarda donma sorunu var bende.sürüm kaç sizin acaba?

• Linke ulaşılmıyor. Tekrar yükleme veya yönlendirme şansınız varsa sevinirim.
  • quote:

videolarda donma sorunu var bende.sürüm kaç sizin acaba?
    Son yapılan sürüm 13.03.2018 de yapıldı kullanıcılar yaptı.

Bu linkten indirebilirsiniz. Dosya boyutu yüksek olduğu için kayıt olup indirin yoksa yarıda kalır.

https://mega.nz/#!H3Yn1ITT!RcacBXTxeXwPbaSQoCuFWn2uI0nNcwLxKWuuc9f1Yz4
  • Donma sorunu alice arayüzünde mi oluyor? Eski arayüz kullanıyorum. 8 aydır bir kere bile donmadı.

yani tanix in ürettiği bir yazılım değil mi bu ?ota dan baktığımda son güncelleme 2017 aralık olarak gözüküyor.Bu versiyon ota ile gelir mi ?Gelmezse yükleme rehberi olarak birşeyler paylaşabilir misiniz lütfen ?
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    sizin cihaz tanix mini mi ? ben bluetoot ve sözde alice arayüzü için tanix tx3 max aldım . Bileydim bu kadar stabilite sorunu olduğuna tanix tx3 mini alırdım eski arayüzlü .

yaşadığım sorunlar:

puhu tv , dailmotion gibi bikaç video sitesinde kasma ve donma yaşıyorum .şimdilik çözünürlüğü düşürünce oynatmaya devam ediyor.

arayüz kesinlikle android tv değil telefondan bozma bir arayüz var ve sadece kendi kumandası ile kullanmak çok zor.

kumandada numaratik tuş olduğu için aldım ama üzerinde alfabetik tuş yok . keşke tv kumandaları gibi alfabetik de oysaymış.

elektrik kesintilerinden sonra kendi açılıyor kapalı da olsa.sırf tv yide hdmi cec üzerinden açmasın diye .hdmi cec özelliğini kapadım .

arasıra takılma ve donma yaşıyorum .zırrrrr diye ses çıkartıp takılıyor.enerjiyi kesmeden düzelmiyor.

wifi çekim kalitesi kesinlikle çok kötü alt kattaki aynı odada bulunan wifi yi çekmiyor.

sözce alice arayüz , kullanilebilirliği çok kötü chrome da dolaşırken mause üst bara gittiğinde bildirim çubuğunu açıyor.

ben cihazı aliexpresten 120 liraya aldım .ancak gittigidiyor n11 den bu cihaza 250 lira verilmez. xaomi tv almak daha mantıklı 320 liralara bulunabiliyormuş.

bu kadar kötüledim iyi yanlarınıda yazayım bari :)

ısınma sorunu yok

reset atma şuana kadar olmadı

android 7.1 ile güncel olması uzun yıllar google play ve uygulamaları destekler olması(google play ın ile çalışıyor olması avantaj çoğu çin malı androit tv de google play bile yokmuş ):)

kumandası her yönden algılıyor isterseniz duvara tutun.

şekli tasarımı çok güzel.

adaptörü bile fazla ısınmıyor.

2 usb hafıza kartı girişi av hdmi optik ses girişi olması avantaj.xaiomi de bile tek usb varmış.

• quote:

yani tanix in ürettiği bir yazılım değil mi bu ?ota dan baktığımda son güncelleme 2017 aralık olarak gözüküyor.Bu versiyon ota ile gelir mi ?Gelmezse yükleme rehberi olarak birşeyler paylaşabilir misiniz lütfen ?
    Bu güncellemeler ota ya gelmeyecek diğerlerinin gelmediği gibi.

Rehbere gerek yok dosyayı direk rarlı olarak flash belleğe at. sonra flashı cihaza tak.,,

Sonra aşağıda ki videoda başlayan yerden adam ne yapıyorsa aynısını yap.

https://youtu.be/CPM6RxiJV38?t=87

teşekkürler hocam peki ileri de tanix versiyon verirse yüklenir mi ota dan?Bu firmwareleri kim yapmış peki ?Fazlası var mı😊

flash bellekten olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 30 Mayıs 2018; 16:27:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

teşekkürler hocam peki ileri de tanix versiyon verirse yüklenir mi ota dan?Bu firmwareleri kim yapmış peki ?Fazlası var mı😊

flash bellekten olur mu?
    ilerde otadan güncelleme gelirse onu yüklersiniz.

Firmwareleri yapan yazılımcılar yurt dışından onlar düzenlemiş.

Flashbellekten yükleyeceksiniz güncellemeyi.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    tx3 mini var bende. ama elektrik kesintilerinden sonra kendi açılma sorunu tx3 mini'de de var. diğer sorunların hiç biri yok. yalnız son zamanlarda google play store'a girdiğimde network yok hatası almaya başladım. sebebini ve çözümünü bulamadım.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    wifi çekim gücü nasıl hocam sizde?birde arayüz için ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    ikisi de idare eder seviyede. önemli olan kasma, donma, reset atma yapmaması.

• atvxperience kuran var mı tanix tx3 mini'ye?

• Arkadaslar bu cihazı hala önerir misiniz?

Digiturk play;netflix;puhutv;youtube gb..platformlar için kullanılacak sadece ve buralardan 1080p video izleyebiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonhatendavis -- 26 Temmuz 2018; 10:57:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jonhatendavis J kullanıcısına yanıt
    4K ile işiniz yoksa öneririm.

• Bu cihazda kullandığınız netflix uygulumasını nerden indirdiniz ??

Google Playde yok uygulama.
  • Arkadaşlar cihazi yazligimda kullaniyorum. Ttnetten aldığım yazlık internete bağlandığımda youtube vs herhangi bir uygulamaya girdigimde internetten ara ara kopma oluyor ve kendiliginden bağlanmıyor. Wirelesi disable - enable yaparak baglanabiliyorum. Wireless mesafesi oldukça yakın. Varmi bu problemi yaşayan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.