Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
46.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende tx3 max aldım. Kullandıkça ne durumda yazmaya çalışırım.

Öncelikle sormak istediğim bir kaç şey var.

Ana menüde ki kısa yolları kaldırabiliyor muyuz, nasıl? Örneğin netflix var ve onu kullanmıyorum.

Max modelinde kapatma tuşuna basınca stand by da kalmıyor kapanıyor. Bu hdmi cec özelliği bize ne fayda sağlar acaba ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    Ana sayfadan kısayolu kaldırmak için uygulamayı silmen gerekli.

Kapatma tusuna basınca normalde standby moduna geçer. Olmuyorsa ayarlarda onunla ilgili yer var sahte standby diye onu ayarla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayarlarda sahte stand by gibi bir ayar bulamadım.

Rica etsem sizdeki hdmi cec ayarları nasıl fotoğraf çekebilirsiniz. Dediğiniz gibi kullanabilmek için nasıl ayar yapmam lazım. Bende philips tv var.

Birde stand by da olduğunu nasıl anlıyoruz box ın. Ön paneldeki yazılar duruyor ken mi stand by da olduğunu anlıyoruz bu konuda da örnek gösterebilir misiniz acaba

Bende ki yazılım bilgisini atıyorum. Son sürüm galiba dimi

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box.

• yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    Hdmı cacheye dokunmadım ben açık olması lazım.

Standby modunda cihazın ön ışığı kapanıyor tvde görüntü gidiyor. Tekrar açtığın zaman anında görüntü geliyor. Komple kapat yapıp kapatırsan açerken uzun sürüyor boot işlemi yazıyor cihazın ekranında.

• SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Peki stand by ayarı nerededir acaba. Müsait olduğunuzda bakabilir misiniz

• SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    link olu acaba link ile ilgili yenileme yapabilirmisiniz?
    Bende donma sorunu yaşıyorum.Umarım guncelleme yapınca duzelir sorun.
  • t3 minde dual os kullanıyordum daha önce bahsedildimi burada bilmiyorum ama atvxperince romu kurun cihaz uçuyor hemde xiomi gibi android tv deneyimi oluyor. ama netflix kullanıyorsanız cihaz rootlu olduğu için biraz sıkıntılı gerçi orjinal romunda netflix nasıldı bilmiyorum ama
  • x-side X kullanıcısına yanıt
    nasıl kuracaz sana zahmet bir bahsedermisin dostum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    usb burning tool kullanıp rom atmayı biliyorsan aynı mantıkla yükleniyor ama bilmiyorsan hiç kurcalama derim cihazı brick edebilirsin
    zamanında telefonlara çok attım xperia neo ray lg g2 g4

tamam o zaman atvexperince bu siteye gir enson romu indir yalnız romu zipden yada rardan çıkartırken hata alırsan 7-zip programı ile çıkar. daha sonra usb burning toola yükle. burada videolu anlatıyor ben geçen ay yüklediğim için tam hatırlamıyorum. fakat benim cihazı kurcalama fırsatım olmadı orjinal romu ile daha doğrusu lisans dosyalarına bakmaya vaktim olmadı. bu yüklediğim rom ile netflix hd özelliği devreye almıyor. eğer netflix kullanıyorsan orjinal romda kal derim. yok kodi youtube falan ağırlıktaysa gönül rahatlığıyla geç. birde chromedan dizi izliyorsan bir türlü becermedim fakat firefox üzerinden açıyor.

anladım hocam teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    rice ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonhatendavis

link olu acaba link ile ilgili yenileme yapabilirmisiniz?
    Bende donma sorunu yaşıyorum.Umarım guncelleme yapınca duzelir sorun.
    Buyrun

• Tanix T3 miniyi Gearbest sitesinden 29.99 dolara aldım. Post Nl ile gümrüğe takılmadan 15 günde geldi.

Cihazda 20180716 tarihli rom yüklüydü.https://www.atvxperience.com/ sitesinden usb Burn programı yardımıyla 2 FF rom'u kurdum. Saat ile eklenti var bunu twrp yardımı ile kurdum. Sonuç olarak bu arayüz çok güzel olsada hoşnut kalmadım. Ana ekran sabit durmuyor aşaği yukarı kayıyordu. Ana ekranda size teklifler sunuyor. Bana ana ekranda açtığım youtube sayfalarına benzer paylaşımları açmam için linkleri gösteriyordu. Burada bir değişiklik yapamıyorsunuz.

Diğer bir sorun ise cihazı kablosuz mause ile kullanıyordum. Bazen mouse, yapacağınız işlere yetmiyor. Sol elde kumanda, sağ elde mouse ile cihazı karıştırmaya devam ediyorsunuz. Bu ikisinin işini yapan mouse klavye satılıyor olsada buna para vermek istemedim. Sonuç olarak cihaz üzerinde gelen yazılıma usb den yapılan rom yükleme ile geri döndüm. Tanix'in sitesindeki paylaşılan rom eski en güncel rom değil.. Şu an güncel rom burada..

China Gadgets Reviews
    Download Android 7.1.2 stock firmware for Tanix TX3 Mini TV Box - China Gadgets Reviews
    https://chinagadgetsreviews.com/download-android-7-1-stock-firmware-for-tanix-tx3-mini-tv-box.html

www.filefactory.com
    TX3Mini-20180716.rar - FileFactory
    http://www.filefactory.com/file/73vgm8qxxtn5/TX3Mini-20180716.rar
    (vpn ile açıyor)

TX3Mini-20180716 romun arayüzü bilinen standart ekran görüntüsü.. Bu romda sadece kumanda ile kullanım yeterli oluyor. Mouse ile daha seri kullanmak mümkün. Cetusplay gibi telefonla kumanda programlarını denedim. Kodi Turkvod'da pencereyi aşağı kaydıramıyorsunuz. Her şey yolunda giderken bir yere gelip takılıp kumandayı sol ele alıyorsunuz. Sonuç olarak her bir romun ve programın bir kusuru var.

Cihazın performansına gelelim. İptv seyrederken cihaz fazla ısınmıyor. Kodi'den bir film açtığınız zaman iyi ısındığını elle temas edince anlıyorsunuz. Bir saati geçen kullanım sonunda cihaz donmasada görüntüde takılmayı görebiliyorsunuz. Isınmanın çaresi olarak elekronikçiden 7.5 Tl ye 5V 40*40*10 bir tane fan satın aldım. Cihazın üst kapağına hava alması için ethernet portunun hizasından 10 tane matkapla delik açtım. Cihazın üzeri ısınmıyor görülsede işlemçi ile üst kapak arasına monteli düz alüminuum bir parça koymuşlar. Bu soğutucu parça nedeni ile cihazın üst kapağında sıcaklığı az hissediyorsunuz. Cihazın alt kapağında ise sıcaklık üst kapağa göre hayli daha fazlaydı. Bu sebeple alt kapağın ortasını fanın ölçüsüne göre kesip sıcak silikon ile fanı monte ettim. Enerji bağlantısında bir arkadaşımdan yardım aldım. Cihazın usb portundan 5 v volt enerjiyi alıp araya konan bir direnç ile voltajı 3.5 volta düşürüp fanı bağladık. Direnç eklemeyince fan hızlı dönüyor ve rahatsız edecek bir ses çıkarıyor. Şu anda odada tamamen sesizlik durumunda fanın sesi çok az duyuluyor. Enerjiyi usb den aldığımız için cihazı kumandadan kapatınca fanda cihazdan bir kaç saniye sonra duruyor. Fanı takınca cihazda ısınma kalmadı. Cihazı çift taraflı band ile televizyonun altına yapıştırdım. Bu şekilde kullanıyorum. Cihazı kablosuz modeme yakın olduğu için kablo ile bağladım. Modem cihaza 50 cm mesafede iken kablosuz bağlantı hızı 12 mbs.yi görüyor. Youtube de 4k videoları takılmadan oynatıyor.Fan dan dolayı da ısınmıyor.

Gelelim neler yüklü ne yapıyorum. Kodi ve Turk vod ile dizi sinema seyrediyorum. Vavoo Live tv ile tv yayınlarını takip ediyorum. Vavoo ile ilgili bir çok paylaşım ve bilgi kirliliği olsada

bu sitedenhttps://v-mod.net/ apk'yı indirip Bundle olarak.. (v-mod.net) girerek en sade halini kullanıyorum. Bundle ile ilgili son durum burada belirtilmiş.

https://www.digital-eliteboard.com/threads/status-folgender-bundles.466033/

Şu anda Kodi ve Vavoo yeterli geliyor. Sadece kumanda ile bu programları yönetebiliyorum. Alt yazılı güncel film ve dizi izlemek için terrarium tv yi tavsiye ederim. Bilgisayara bluestacks emülatörünü yükleyip APK ları burada test edip daha sonra box'a yüklemek en pratik olanı.
    Bir çok Apk bir çok yayını vereceğini vaad etsede reklam ve görüntü kalitesizliğinden öteye geçmiyor. Bilgisayarda dene geliştir. Hoşuna giderse box'a yükle taktik bu şekilde..

Buda box'ın görüntüsü ..

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box

• s.a.gearbest ten veya aliexpresten alsam gümrükte sıkıntı çıkarmı..ürün yaklaşık 32 dolar.20euro veya 27 dolar üstü gümrük vergisi alınıyormuş doğrumudur.cihazda genel olarak memnunmusunuz..teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irf1603 -- 7 Ocak 2019; 17:29:25 >
  • irf1603 kullanıcısına yanıt
    4K izleyeceğiniz Tvbox lar ortalama 55 dolar civarında, 4K televizyonunuz ve 16 mbs üzerinde hızlı bir internetiniz yok ise bu cihazlardan almanın bir anlamı yok. İptv izlemek, 1920*1080 video izlemek için bu cihaz yeterli. 4 K için gerekli donanıma sahip olduğunuzda, cebinizde kalan 25 dolar ile 55 dolarlık cihazları bir yıl sonra alabilirsin. Netflix i konuya dahil etmiyorum. Böyle beklenti var ise forumda var sadece bir kaç seçenek var.
  • Arkadaşlar bu Tanix tx3 mini android box aldım fakat bütün gün açık kalsa herhangi bir problem olur mu ısınma vs. Merak ediyorum?

• Normalde olmaz ama açık bırakma hiç olmazsa standby moduna al garanti olsun işin.

• Cihazlariniz için yeni yazılım çıktı,2018-12-10 tarihli.mini-mini L ve max icin...

Bende mini L var, ota update bölümünden usb den yükledim.2-3 gündür kullanıyorum,ne fark var derseniz,ben hiçbir fark göremedim.zaten hata düzeltme gibi bir beklentimde yoktu, çok lux olurdu

Merak eden varsa yüklesin...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.