Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
46.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hata vermemesi gerekli cihazinizda en son hangi surum var ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    bir önceki paylaştığınız yüklü hocam. Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box

• meeb kullanıcısına yanıt
    Bir önce ki paylaştığım yüklü ise son sürümü kullanıyorsunuz demektir. Başka yüklemenize gerek yok.

hocam 5 ay olmuştur paylaştığınız .Geçen gün paylaştığınız sürüm aynı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gecen gun paylastigim baska rom.

5 ay once paylastigim ise liberec romu.

Son paylasilani bunun ustune kuramazsiniz.

Libereci silip ana firmware uzerine yeni romu kurmaniz gerekli.

nasıl yapacağım peki hocam?

Daha once denemedim bilgim yok malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

hocam max modeli de farklı değil bu konuda alt komşudaki wifi yi bile çekmiyor alet çeksede hız düşük bende elimdeki tplink acces pointi client moda alıp cihaza kablo ile bağladım.

tanix bu sorunu farketmiş olacakki yeni sürüm cihazların çoğunda harici anten var.

Aslında elimde realtek 8187 çipli uab donngle lar var çekim konusunda üzerine cihaz tanımam cihazı linux desteklemesine rağmen android e tanıtamadım gerçi bununla ilgili bilgi bulamadım.

bu cihaza usb wifi dongle ı nasıl tanıtabiliriz hocam?
    Dostum malesef sadece tanix değil,bu baskılı devreyi kullanan alayı markada durum aynı.max'in bazı modellerinde wifi anteni var, bazılarında baskılı devre üzerinde.valla çok enteresan bir durum, önüne gelen bu box lari uretip üstüne istediği markayı basıyor galiba, gerçek tanix hangisi bende anliyamadim.nette farklı farklı pcb'ler mevcut,hepside tanix max hesapta

Android windows gibi değil, yazılımın içinde usb donglenin driveri yoksa tanitamazsin.yani driverini yukliyim gibi bir durum söz konusu değil ve androidde,hangi cihaza yuklenicekse,o cihazdaki wifi cipinin yazılımı mevcut oluyor sadece.bu yüzden mod firmwareler yuklendiginde genelde wifi çalışmıyor, içinde o wifi cipinin yazılımı olmuyor çünkü...

Eğer sen, cihazın kendi içindeki wifi cipiylen ayni modele sahip bir usb dongle bulursan çalışır ancak fakat oda bir işe yaramaz, aynı çip aynı dandik b-g-n sinyali, bişey farketmiycek...

Freaktab da bir yazılımcı arkadaşa rica ettim,kendi orjinal yazılımında wifi dbi ayarı varmı,yukseltebilirmisin diye-ki bence mümkün bu, bakalım bir haber cikicakmi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    valla hocam smart tv den kaçtık android box aldık uğraşıp duruyorum önceden video oynatma bile problem liydi sağolsun arkadaş güncelleme verdi bir nebze düzeldi ancak bazı sorunlar devam ediyor.Yüklemek de dert hadi olayını dediğim gibi acces point ile çözdük ancak hep sorun hep sorun.

• eğer wifi hızı problemse şöyle bir yöntem denenebilir: modem'i TV'nin yakınında bir yere koyabiliyorsak tvbox'ı kablolu ethernet ile bağlayın. böylece wifi çekim gücü sorunu kalmaz. modemin yerini değiştiremiyorsak wifi repeater ile sinyal güçlendirme denenebilir. o da olmuyorsa power-line ethernet adapter ile internet bağlantısı sağlanmaya çalışılabilir.

• arkadaşlar kumandasında fare işareti görüyorum . kumanda aynı zamanda air mouse olarak mı kullanıyor ? kumandada harf rakam düzeneği yok galiba bu durum zor oluyor mu ? x96mini ile bu cihaz arasında karar vermek istiyorum
  • x96mini ile bu cihaz aynı sınıfta galiba x96 mini kullanan var mı?
  • benim cihazda 2018 temmuz tarihli firmware var. Yeni aldım cihazı güncelleyip mi göndermişler acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcevik -- 1 Aralık 2018; 18:54:30 >
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    gearbest'te harici anteni bulunan S905W chipset'li bir tvbox buldum. Diğerlerinden biraz farklı gibi duruyor. Tek kötü yanı 1 GB RAM ve 8 GB SD kart depolama sunması. Keşke 2/16 seçeneği olsaydı. Wifi çekim gücü sorunu yaşayanlar bu tvbox'ı deneyebilir.

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1548001.html?lkid=18250562

Not: Link maalesef tr.gearbest.com sitesinde açılamıyor. VPN ile verdiğim linkle bağlanırsanız çıkıyor. Türkiye'ye gönderim var gibi ama neden tr.gearbest'te çıkmıyor ürün bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 7 Aralık 2018; 8:48:9 >
  • TX3 Max kullananlar memnun mu? gearbest'te bazı yorumlarda 2-3 saat sonra kilitleniyor şeklinde yorumlar gördüm. Var mı böyle bir durum?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    kilitlenme yok ta stabil değil wifi çekim gücü çok az.

Wifi router veya modem kaç metre uzakta? Arada duvar var mı?

alt katta hemen komşunun ancak çekmiyor.

Bu şartlarda çeken harici antensiz bir Tvbox var mı? Bu Tvbox larin dandik dahili anteni en fazla 5 6 metre çeker o da arada duvar olmamak kaydıyla.

hepsi mi böyledir bilemiyorum hocam da.Dahili antenli modellere bakmak lazım .Dandik bir cep telefonun dahi mükemmel çekim gücü olduğu günümüzde böylesine bir cihazın wifi çekim gücünün bu denli az olması sinir ediyor beni.Şimdilik elimdeki reperater cihazını alıcı olarak ayarladım utp kablo ile kablolu olarak verdim interneti.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.