Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tx5 alıpda memnun olmayan yada fazla getirten varsa.Ben satın alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tx5 max hala Banggood vergiler dahil mi gönderiyor.Yoksa o kampanya bittimi.

• ermayuha E kullanıcısına yanıt
    Vergiler dahil alacak mısınız çünkü vergi çıkarsa 400 tl nın üzerin e çıkacak rakam.

• quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Vergiler dahil alacak mısınız çünkü vergi çıkarsa 400 tl nın üzerin e çıkacak rakam.
    Banggoodda Daha önceden vergiler dahil yazıyor du?şimdi o yazıyı kaldırmışlar.

Evet

• Aliexpress deki Kodismart store satıcısından sipariş vermeyi düşünüyorum. Kupon koduyla ürünün fiyatı 240₺ ye geliyor ancak bir arkadaşımız satıcıdan memnun kalmamış. Oyalamışlar ve en sonunda sipariş iptali için anlaşmazlık açmasını istemişler. Bu satıcıdan sipariş veren ya da benzer sorunları yaşayan başka arkadaşlar varmı? Fiyatın çok uygun oluşu cezbediyor ancak evdeki bulgurdan olmakta var 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eolos34

Aliexpress deki Kodismart store satıcısından sipariş vermeyi düşünüyorum. Kupon koduyla ürünün fiyatı 240₺ ye geliyor ancak bir arkadaşımız satıcıdan memnun kalmamış. Oyalamışlar ve en sonunda sipariş iptali için anlaşmazlık açmasını istemişler. Bu satıcıdan sipariş veren ya da benzer sorunları yaşayan başka arkadaşlar varmı? Fiyatın çok uygun oluşu cezbediyor ancak evdeki bulgurdan olmakta var 😄
    Vergi dahil mi?Konustunuz mu extradan vergi veriyormusunuz

• Muhtemelen vergi çıkacak zaten. Artık hamama giren terler diyecez ne yapalım 😄

Vergisiz bu fiyat

• quote:

Vergisiz bu fiyat
    Vergi nekadar ekleniyor.

• Aliexperesde kutu farklı üzerinde Tanix yazıyor.Özellik olarak banggood da kutu üzerinde tx5 yazanla aynımı.Hangisi daha iyi
    Tanix    TX5 Max.

Donanım ve launcher da hiçbir fark yok. Anladığım kadarıyla üreticiyle alakalı bir durum.

• quote:

Donanım ve launcher da hiçbir fark yok. Anladığım kadarıyla üreticiyle alakalı bir durum.
    Sizin baktığıniz satici 240 a geliyor.bende sparis vermeyi dusunuyorum.gumrukte vergilerle nekadar oluyor toplamda

Bu fiyatın üstüne max %40 olur diye düşünüyorum. Ancak burada beni düşündüren tek şey satıcının oyalaması durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 16 Mart 2019; 15:23:53 >
  • Tanix    TX5 Max.

Karşılaştırma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

En büyükleri de B2GO sanki, beelink den tanix e ,hayret ettim.https://www.tvbox-manufacturer.com/
    Evet, 2006 dan beri bu işin içindeler. Bu üreticiler hakkında fazla bir bilgimiz yok.
    Üretikleri ürünlerin frimware lerini vermeleri büyük kolaylık sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessimistil

Neredeyse tüm yorumları okudum, araştırdım. Özellikle tx6 ile karşılaştırdım. İşlemciler açısından tx6 daha iyi ama büyük de bir fark yok. tx6'nın 64gb hafıza özelliği var avantaj tabii ki. ikisinde de 4gb ram var.

Yalnız tx5 max'ta ddr4 ram bulunduğu için ve mithat beyin antutu testlerinizi de göz önünde bulundurarak tx5 max tercih ettim. Hatta antutuya çok güvenmemekle birlikte tx5max'ın skorunun yüksek çıkması öyle düşünüyorum ki ddr3-ddr4 farkından kaynaklanıyor. Tek çekincem tx5max'ın yeni çıkmış hakkında henüz pek bir karşılaştırma yapılmamış g31-mp2 GPU'su.

nihayet banggooddan siparişi geçtim.

Pc, laptop ve akıllı telefonlarda ddr3 ve ddr4 arasında çok büyük fark var diye biliyorum, aynı şey android box için geçerli mi onu bilmiyorum. Umarım hata etmemişimdir. Burada kıymetli bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Teslimatlar için forumu takipteyim. Sevgiler, saygılar.
    TX5 max , TX6 dan daha iyi. TX6 larda üreticisine ve And. sürümüne göre yazılım sorunları yaşanıyor.
    Donanım uyumu daha iyi olduğu için performansı ve kod çözme yeteneği daha iyi.
    Yazılım konusunda çekincelerimiz vardı. Bir sorun gözükmüyor.

• Arkadaşlar Mithat beyin TX5 Max incelemesini izledim. Alljoy lojistik paketinin üstünde prepaid olarak yazılmış. Vergiler kargo gelmeden önce ödenmiş yani. Kargolarda bize ait bir gümrük vergisi durumu söz konusu olmayacak. Ancak kargoların neden bu kadar geciktiği konusunda ise bir fikrim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Hocam şöyle birşey var TX6 1.8 GHz de çalışırken Tx5 Max 2.0 da çalışıyor. Dediğiniz gibi Ddr4 farkı var Ddr4 ram cihazın ısınmasını ddr3e göre önleyecektir daha az güç tüketimi olduğu için en azından böyle biliniyor. Tx5 max in bir artısı da 1Gb lan desteği. Artık kimin işine yarar bilmiyorum :)

Alıntıları Göster
    1.8 ile 2.0 GHz arasındaki performans kendini hissettirir. DDR4 ısınma kontrolünün yanında stabiliteyi arttırıp biraz da performans artısı sağlar.
    Bir çok ülke gigabite yakın hızlar alırken telekom sayesinde 100 m.bit ile kısıtlanmış durumdayız. Bir gün bu ülkeye de 100m.bit in üstünde hızlar gelecek. Ayrıca 100 mbit LAN ile sınırlı olan cihazlarda ISS destekliyorsa 100m.bit in üzerinde WIFI ile hız alınabiliyor. 2T2R WIFI özellikli cihazlarda G-Bit WIFI var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermayuha

Vergi nekadar ekleniyor.

Alıntıları Göster
    % 60-65 . bangood dan alınırsa çıkacak verginin en az % 50 sini iade edeceklerini bildiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.