Bildirim
Tanix TX5 Max. (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gearbest de Tanix olarak satılıyor ama en yüksek fiyatda orda. Bu arada aliexpressdeki feedback resimlerine baktığımda kutu ve cihazı tanix olarak sadece gearbest ve aliexpress de gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 16 Mart 2019; 16:7:28 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İncelemeye alınmış olmalı ve bandrol falan ödenmediyse bunu ekleyebilirler.quote:
Orijinalden alıntı: NiFaKa
Arkadaşlar Mithat beyin TX5 Max incelemesini izledim. Alljoy lojistik paketinin üstünde prepaid olarak yazılmış. Vergiler kargo gelmeden önce ödenmiş yani. Kargolarda bize ait bir gümrük vergisi durumu söz konusu olmayacak. Ancak kargoların neden bu kadar geciktiği konusunda ise bir fikrim yok...
Vergi çıkmayan ürünler 1 hafta ya da 10 gün içinde hiçbiryere takılmadan geliyordu. -
En uygun fiyatlı olan yine Aliexpress te.quote:
Orijinalden alıntı: Eolos34
Gearbest de Tanix olarak satılıyor ama en yüksek fiyatda orda. Bu arada aliexpressdeki feedback resimlerine baktığımda kutu ve cihazı tanix olarak sadece gearbest ve aliexpress de gördümGearbestTanix TX5 Max Android 8.1 TV Kutusu | Gearbest Türkiyehttps://tr.gearbest.com/tv-box/pp_009591888713.htmlGeekBuyingTanix TX5 Max Amlogic S905X2 Android 8.1 4GB DDR4 32GB eMMC LED Ekranlı 4K TV Kutusu Çift Bantlı WiFi Bluetooth Bluetooth Gigabit LAN USB3.0 HDMIhttps://tr.geekbuying.com/item/Tanix-TX5-Max-Amlogic-S905X2-Android-8-1-4GB-32GB-TV-Box-413344.htmlaliexpress.comUS $51.99 |Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de Tanix TX5 Max Android 8.1 akıllı tv kutusu 4 GB RAM 32 GB ROM Amlogic S905X2 EMMC 2.4 GHz 5 GHz WiFi BT4.2 Desteği 4 K H.265 Set Üstü Kutusu AliExpress'dahttps://tr.aliexpress.com/item/Tanix-TX5-Max-Android-8-1-ak-ll-tv-kutusu-4-GB-RAM-32-GB-ROM/32972227095.html?albbt=Google_7_shopping&isdl=y&slnk=&albslr=228231767&src=google&acnt=494-037-6276&aff_platform=google&crea=tr32972227095&netw=u&plac=&albcp=1626564367&mtctp=&aff_short_key=UneMJZVf&gclid=CjwKCAjwvbLkBRBbEiwAChbckefSpU6f1PL5e-nOsIsPghb8uWQY_83NgG8I6XE2zDe0hAqlRxNj-RoCpP0QAvD_BwE&albag=64738897867&albch=shopping&albagn=888888&trgt=296904914040&device=c&gclsrc=aw.ds
-
Geekbuying’e hiç bakmadım. Aliexpress’deki satıcı feedbacklere bakıldığında kargo takibi konusunda biraz sıkıntılı görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 16 Mart 2019; 16:17:16 >
Ben aldım. 5 gün içinde kargoya takip no sisteme düştü ama gemiyle yola çıkması 12 gün sürdü. P.tesi muhtemelen yurda giriş yapacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi satıcıdan aldınız?
Merhaba,
Cihazın yasal Netflix lisansı varmıdır? Yoksa mobil uygulaması mı yükleniyor? -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bulgaristandan nasıl alcaksınizquote:
Orijinalden alıntı: rash.87
42 Euro ya aldım 270 TL ye mi ne geldi. Bulgaristan a gönderdim inşallah vergi çıkmayacak 😁😁😁😁
Alıntıları Göster
Şimdi kayıtlı hava kargo (ptt) olarak görünüyor
Gidip geliyorum sürekli,ben gitmezsem gelenler var onlar getiriyor. Bizim burada problem değil Bulgaristan a gitmek gelmek. Vergi çıkmazsa buradaki tüm arkadaşları kurtaracağım vergi illetinden. Berat bey kusura bakmasın burası DH buluruz bi yolunu 😂😂😂😂😂quote:
Orijinalden alıntı: ermayuha
Bulgaristandan nasıl alcaksıniz
Alıntıları Göster
Biz niye kaldık gümrükte anlamadım gitti. Bize bir kardeşlik düşünmüyordur umarım sevgili devletim. 50 dolarlık üründen bile vergi ummak, tükenmişliğin göstergesi olsa gerek.
Hocam şu bazılarında Tanix bazılarında Tx5 Max yazması işine sizin görüşünüz nedir ? Nedir yani bu olay,emitasyon cihaz mı alıyoruz yoksa ? Malın plastik kalitesini nasıl değerlendiriyorsunuz ? Acaba farklar ne olaki biri Tanix diğeri Tx5 Max.quote:
Orijinalden alıntı: mustix_
Cihazi birkac gundur kullaniyorum bangood dan geldi urun alljoy kargosuyla yurtici kargo teslim etti. Vergi vs cikmadi alacak arkadaslar varsa oneriyorum. Tam bir fp ürünü 12 saat araliksiz kullandim en ufak bir hatayla karsilasmadim. Yazilim ve donanim olarak cok stabil isinma olmadi gayet soguk calisiyor wifi kalitesi muazzam kablo baglantisina ihtiyacim kalmadi netflik maalesef 1080 p desteklemiyor ama gelen goruntu yeterli seviyede 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O konuya pek vakif degilim ama bendeki cihazin plastik kalitesi gayet guzel kumandasida keza oyle. Ben negatif bi yonunu gormedim acikcasi cok mennun kaldim cihazdan. Donanim tarafinda bi farklilik varmi cihazlarda onu kontrol etmek lazim
Kodismart
-
-
Turkey post yoluyla mı gönderildi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X