Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş, adamlar kargoya verdiler, 2 günde İstanbul'a indi. 8 gündür gümrükten çıkıp elimize gelemedi. Hay bu bürokrasinin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir tane de aliexpresten mi alsam, belki daha önce gelir.

• hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Acaba bende fiyat belirtsem mi 🤔

• Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    Adamlar artık burayı bildikleri için sürekli düşük gösteriyorlar. Demezseniz de düşük gösterirler bence. Ama siz yine de belirtin. Arkadaşlarım da sizden aldı diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogir12 -- 17 Mart 2019; 19:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Ben 20 demiştim ama adam 20 mi yazdı daha altını mi yazdı bilmiyorum. Kutu gelince göreceğim.
    Ürün ismine ne yazdı söyledimi size satıcı

• ermayuha E kullanıcısına yanıt
    Soylemedi ama sanirim media player yazmistir. Ama emin degilim. Gelince belli olur.

• hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Gerçi artık bizimkilerde iyi kötü fiyat bilgisine sahipler. Yani hangi kutu ne kadar ediyor hemen kontrol edebiliyorlar ve sonrasında arayıp sipariş ekran görüntüsünü ve banka ekstresini isteyebiliyorlar. Kısacası beylerimizin insafına kaldık artık

• Bilmediğimden soruyorum başka ülkelerdede gümrük vergisi alıyor mu?

Bizimki kadar yüksek değildir. Trt için bandrol vergisi bile var

• Arkadaşlar bana ne yurtiçi kargodan bildirim geldi ne de banggood sisteminde yeni bir hareket var. En son hareket kontrol ediliyor hareketi üzerinden 10 gün geçti. Hepiniz teslim aldınız mı, ya da kaç kişi aynı durumda yazar mısınız?

• omeryasin O kullanıcısına yanıt
    Ben 17 şubatta sipariş verdim 25 şubatta iptal ettim. Sonra aliexpresten aldım. Şu an dağıtımda. Sanırım en geç salı günü teslim edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

Merhaba,
    Cihazın yasal Netflix lisansı varmıdır? Yoksa mobil uygulaması mı yükleniyor?
    Orijinal NETFLIX sertifikası yok. Widevine L3 sertifikasına sahip. Apk ile 540p açar.
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Banggood da satılan TX5 max kaliteli ve yazılımı sorunsuz. Aliexpresste satılanların birçok üreticisi var. Üreticisine göre çeşitli sorunlar yaşanabilir
    Alexpress ten alınacaksa Tanix üretimi olanını almak daha uygun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: locke78

Arkadaşlar bu cihazı sorunsuz orjinalini nerden alacağız herkez farklı bir site ve alıcıdan bahsediyor güvenilir net bir şey söyleyin hepimiz ordan alalım lütfen.
    Banggood da satılan kaliteli ve yazılım sorunu yaşanmadı. Gümrük sigortası yaptırılınca % 50 sini ya da daha fazlasını geri ödeyeceklerini bildiriyorlar
    Aliexpressten alınacaksa Kutunun üzerinde Tanix yazan Tanıx üretimi olanı almalı.
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Vergi çıkmazsa ya da düşük çıkarsa bu yolla çok cihaz girer.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Aliexpress’deki satıcıya özellikle belirttim. Kutu ve cihaz Tanix olanı istiyorum yoksa kabul etmeyeceğim diye. Hatta resimli örnek de yolladım 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: omeryasin

Arkadaşlar bana ne yurtiçi kargodan bildirim geldi ne de banggood sisteminde yeni bir hareket var. En son hareket kontrol ediliyor hareketi üzerinden 10 gün geçti. Hepiniz teslim aldınız mı, ya da kaç kişi aynı durumda yazar mısınız?
    Seninle aynı durumdayım hocam. Ne bildirim ne de başka bir şey yok, bekliyorum hala.
  • Aynı durumda ben varım 10 gündür ürün gümrükten nasıl cıkmaz akıl sıra değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpu 922x sizce nezaman piyasaya çıkar?

Nisan ayı içinde bekleniyor ancak acele etmemek testleri görmek gerek, sıcaklık faktörünü nasıl halletmiş oldukları önemli

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.