Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anda tx5 testi yapıyorum , pubg görüntüsü. Tx6 dan çok üstün , aynı işlemciyi kullanan diğer cihazlara baktığımızda tx5 çok hızlı değil ancak görüntü kalitesi ile önde👍
  • miki kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanim olarak Tanix Tx6 vs Tx5 max nasil izlenimleriz ikisinide kullandiniz ve yeni video ne zaman gelicek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brabber B kullanıcısına yanıt
    Video çok detaylı olacak , apk yüklüyorum, yarın yayınlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bekliyoruz heyecanla hocam bende tanix tx5 max alicaktim ama vazgectim umarim onun gibi performans aliriz tx6dan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gümrükmüş be arkadaş hâlâ gümrükten çıkamadı ürün. Geçen hafta cuma kargolanırmı haftasonuna yetişirmi diyordum bi cuma daha geldi dün çıkmış olsa cumartesi kesin elime ulaşırdı bugün çıkarsa çok zor ulaşması tabi o da çıkarsa

• balistik81 kullanıcısına yanıt
    GT1 mini. Daha kaliteli, arayüzü daha iyi ve sesle arama özelliği var. Yazılımı çok iyi dizayn edilmiş.

Tx5 Max ın da external anteni ile wıfı çekim gücü farkeder. TX5 max ın yazılımı da sorunsuz gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Merhabalar
    Şu anda tx5 testi yapıyorum , pubg görüntüsü. Tx6 dan çok üstün , aynı işlemciyi kullanan diğer cihazlara baktığımızda tx5 çok hızlı değil ancak görüntü kalitesi ile önde👍
    Kutunun üzerinde tanıx mi yazıyor yoksa TX5 max mı ? Üreticisine göre yazılım farkı hızını da etkiler. Videoyu izleyince bunu anlayacağız.
  • Tx5 max yazıyor, Bangood dan alınma..Apk yüklemeleri şimdi bitti , movie hd dahil sıkıntısız çalışıyor, çok para vermek istemeyen , detay beklentisi olmayan ,oyunseverleri mutlu edecek cihaz..
    Totalde tabii ki bir beelink gt1 mini değil , ama beelink ferrari ise bu da maserati

Banggood da satılan tanıx üretimi değil idi . Cihaz bilgilerinde üretici firmanın adı olması gerekir.
  • Hepimizin cihazı aynı tarihte kargolandı, aynı tarihte gümrüğe girdi. 1 haftadır gümrük engelini aşamadık. Sizin cihazlar nasıl erkenden geçti anlamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Bangood Tanix tx5 max olarak lanse edip satıyor, cihazı bağladığımda Tanix logosu ile açılıyor tanix değilse, nereden bakabilirim ne üretimi olduğuna?

• Elinde Tx5 max olan varda satan varsa alabilirim

• quote:

Bangood Tanix tx5 max olarak lanse edip satıyor, cihazı bağladığımda Tanix logosu ile açılıyor tanix değilse, nereden bakabilirim ne üretimi olduğuna?
    Aliexpreste WeChip, XGODY, Bewort, DESTOP vb.gibi üreticiler var.
    Bir satıcıda da Kutunun üzerinde tanıx değil de TX5 max yazıyor ve Tanıx marka olarak gözüküyor.
    Farklı bir üretici tarafından üretildiyse cihaz bilgilerinde, donanım bilgilerinde, info da falan yazmış olabilirler.
    Cihazın hangi firma tarafından üretildiği, faarklı yazılım kullanılıp kullanılmadığı çok önemli.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    En büyükleri de B2GO sanki, beelink den tanix e ,hayret ettim.https://www.tvbox-manufacturer.com/
  • Neredeyse tüm yorumları okudum, araştırdım. Özellikle tx6 ile karşılaştırdım. İşlemciler açısından tx6 daha iyi ama büyük de bir fark yok. tx6'nın 64gb hafıza özelliği var avantaj tabii ki. ikisinde de 4gb ram var.

Yalnız tx5 max'ta ddr4 ram bulunduğu için ve mithat beyin antutu testlerinizi de göz önünde bulundurarak tx5 max tercih ettim. Hatta antutuya çok güvenmemekle birlikte tx5max'ın skorunun yüksek çıkması öyle düşünüyorum ki ddr3-ddr4 farkından kaynaklanıyor. Tek çekincem tx5max'ın yeni çıkmış hakkında henüz pek bir karşılaştırma yapılmamış g31-mp2 GPU'su.

nihayet banggooddan siparişi geçtim.

Pc, laptop ve akıllı telefonlarda ddr3 ve ddr4 arasında çok büyük fark var diye biliyorum, aynı şey android box için geçerli mi onu bilmiyorum. Umarım hata etmemişimdir. Burada kıymetli bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Teslimatlar için forumu takipteyim. Sevgiler, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessimistil -- 16 Mart 2019; 4:36:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pessimistil

Neredeyse tüm yorumları okudum, araştırdım. Özellikle tx6 ile karşılaştırdım. İşlemciler açısından tx6 daha iyi ama büyük de bir fark yok. tx6'nın 64gb hafıza özelliği var avantaj tabii ki. ikisinde de 4gb ram var.

Yalnız tx5 max'ta ddr4 ram bulunduğu için ve mithat beyin antutu testlerinizi de göz önünde bulundurarak tx5 max tercih ettim. Hatta antutuya çok güvenmemekle birlikte tx5max'ın skorunun yüksek çıkması öyle düşünüyorum ki ddr3-ddr4 farkından kaynaklanıyor. Tek çekincem tx5max'ın yeni çıkmış hakkında henüz pek bir karşılaştırma yapılmamış g31-mp2 GPU'su.

nihayet banggooddan siparişi geçtim.

Pc, laptop ve akıllı telefonlarda ddr3 ve ddr4 arasında çok büyük fark var diye biliyorum, aynı şey android box için geçerli mi onu bilmiyorum. Umarım hata etmemişimdir. Burada kıymetli bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Teslimatlar için forumu takipteyim. Sevgiler, saygılar.
    Hocam şöyle birşey var TX6 1.8 GHz de çalışırken Tx5 Max 2.0 da çalışıyor. Dediğiniz gibi Ddr4 farkı var Ddr4 ram cihazın ısınmasını ddr3e göre önleyecektir daha az güç tüketimi olduğu için en azından böyle biliniyor. Tx5 max in bir artısı da 1Gb lan desteği. Artık kimin işine yarar bilmiyorum :)

Hocam shield i ne yaptın?

• balistik81 kullanıcısına yanıt
    Cihazların testi bittikten sonra elimden çıkartıyorum

• quote:

En büyükleri de B2GO sanki, beelink den tanix e ,hayret ettim.https://www.tvbox-manufacturer.com/
    Tx5 max kablosuz özelliğide var dimi.Ethernet kablosunu takmadanda kablosuz olarak kullanabiliyormuyuz?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.