Şimdi Ara

Tanju Özcan: “PKK silah bıraksa, mutsuz olacak 2 tane parti var, DEM ve MHP…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, terör örgütünün silah bırakmasına dair, “PKK bugün silah bıraksa, mutsuz olacak 2 tane parti var. Biri DEM biri MHP…” dedi.

TV100’de yayımlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programının canlı yayın konuğu olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan terör örgütüne ilişkin ilginç bir açıklamada bulundu. Özcan, terör örgütünün silah bırakmasından memnun olmayacak iki siyasi partinin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) olacağını söyledi. Özcan, şu ifadeleri kullandı:

“Araya mesafe falan koymaya çalışmıyor bazıları. MHP de ortamdan memnun, DEM de memnun. PKK bugün silah bıraksa, mutsuz olacak 2 tane parti var. Biri DEM biri MHP… Çünkü birisi şehit cenazelerinden, öbürü de terörist cenazelerinden besleniyor. MHP’nin bitip bitmemesi benim derdim değil, MHP kendisine yeni bir yol çizer. O ayrı bir konu. Ama şu anda PKK denen terör örgütü silah bırakırsa DEM’e de oy vermek için MHP’ye de oy vermek için bir sebep kalmayacak. Dolayısıyla samimi değiller, ben buna inanmıyorum.”

köroğlu gazetesi | bolu
    Tanju Özcan: “PKK silah bıraksa, mutsuz olacak 2 tane parti var, DEM ve MHP…”
    https://www.koroglugazetesi.com/tanju-ozcan-pkk-silah-biraksa-mutsuz-olacak-2-tane-parti-var-dem-ve-mhp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 18 Ekim 2024; 21:43:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dem i anlarım da mhp ne alaka

• Nutec N kullanıcısına yanıt

Rant yapacağı tek kanal Mhp'nin çünkü.

Nasıl mafyacılık oynar pkk olmasa

• Reis sağlam saplamış  

• İran bile 4 yılda bitirdi bu örgütü birde İran için bazıları "kağıttan kaplan" diyor.Ordan burdan kaçmış toplulukların burda niye bir yerleri kalkık toplum ve devlete bakınca anlıyorum.

Topluma sunabileceği bir şey kalmıyor. Bunu anlamak zor değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Haberi okumadın sanırım adam alakasını da açıklamış halbuki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pkk olmazsa MHP diye parti kalmaz, tabela partilerine döner. DEM veya muadili bir parti olmazsa da iktidar ciddi oy kaybeder, chp kazanır.

• Siyaset sahnesinde CHP yok olur gider MHP gitmez.

• İl teber İ kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen Tristan de Cunha adasında mı yaşıyorsun ? Türkiyeden bilhabersin.

Ulen Mehape dediğin parti baraj altında kaldı.Akepenin ayakçısı olmasalar %2-3 oyları vardı şimdi.Mehape piyon bir partidir.Bu 80 lerde de böyleydi şimdide böyle

• Hatırlıyorum MHP %1-2 alacak topluluğunu.

Her seçimde mars oldular ama.

MHP nin oy oranı ile Akp nin bir alakası yok.

• Resmen saplamış, sonrada köklemiş....  

mafyatik hareket partisi  

• bu adamı yemezler umarım

acımıyor ve doğru konuşuyor

bolu'ya sürekli gidiyorum istanbul ve doğu karadeniz arasında harika bir yer, iyi yönetilince de başka bir yer olmuş.

• İl teber İ kullanıcısına yanıt

ulan bu eroincileri mafyacıları savunuyorsun ya helal olsun

• Adam haklı çıktı rıza baba

• Velvet Golet V kullanıcısına yanıt
    Apoyu ilk kim kurtarmıştı ? Hatta şimdi ikinciye teşebbüs etti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.