Şimdi Ara

Tansiyon aleti yardım lütfen ( ALINDI )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 adet tansiyon cihazı alacağım.Anneanneme ve aileme fakat marka konusunda kararsızım.Braun,and ve bir kaç alman markası kullandım.Benim için en önemlisi doğru ölçüm yapması.Tabi serviside varsa iyi olur.Forumda Omron markasını bugün duydum herkes olumlu şeyler söylüyor.Eski mesajlara göre bazı hastane,sağlık ocaklarında da omron kullanılıyormuş.Braun falan lütfen önermeyin ve satış yapmak için bazı arkadaşlar marka,fiyat önermesin lütfen.Sağlık durumu bu...

Bu arada cihaz bilekten değil, koldan ölçüm cihazı olacak.Sağlık sektöründe çalışan bilgisi olan arkadaşlarımında önerilerini duymak isterim.

NOT : Dün eczaneden Omron M6 aldım arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Bir günlük gözlemlerime göre şimdilik çok memnunum herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woopie -- 19 Temmuz 2013; 19:25:53 >

• Woopie kullanıcısına yanıt
    Omron M6 Comfort Intellisense Üst Koldan Tansiyon Aletini geçen sene yine linkini verdiğim siteden almıştım. Telefon ile iletişime geçip en son güncellenmiş modelini göndermelerini isteyin. Genelikle siz sormadan zaten en güncel modeli gönderiyorlar. Tansiyon aleti hakkında yoruma gerek yok piyasada marka ve model olarak en iyi tansiyon aleti.

http://www.bayisindenal.com/Omron-M6-Comfort-Intellisense-Ust-Koldan-Tansiyon-Aleti-HEM-7221,PR-34.html
  • Hocam en iyisi diyor herkes almakta fayda var öyleyse link için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.