Şimdi Ara

Tantunici açacak olsanız ismini ne koyardınız? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
3
Favori
16.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kriger

Tan Tuni Tan Tuni Tastana

Alıntıları Göster
    Tarihi Mersin Tantuni özellikle tarihi kelimesi bayağı bir müşteri çeker
  • taTtuni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Tantuni sevmiyorum seven de pek bulamazsın.

sen sevmiyorsun diye..
    Mersin'de tantuniyi en kötü yerde bile severek yerim. Yanında acı biberle bayılarak yerim.
    Mersin'in havasını suyunu sevdiğimden Mersin dışında Tantuni yerken o havayı soluduğumu hissettirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade_black

arkadaşlar tantunici açmayı düşünüyorumda.. siz olsanız ismini ne koyardınız

Thantounuci bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

quote:

arkadaşlar tantunici açmayı düşünüyorumda.. siz olsanız ismini ne koyardınız

Thantounuci bey
    "tantuninin önemi"
  • Tantuniversite :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: LodosBreeze

tantunici

Bunu yazmak için girmiştim.

bende tantuniciyi gördükten sonra bunu yazmak için girmiştim, yazmak için girmiştim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duzah

quote:

quote:

İsim gerçekten önemli, anladığım kadarıyla hafif lüks bir ortam yaratmayı düşünüyorsunuz. Onun için ismin insanlarda yaratacağı etki ve kalıcılık önemli. Ben şahsen kısa ve öz isimleri tercih ederim. Ama bizim dememizle olmaz, bence siz aklınızdaki isimleri yazın biz tüketiciler olarak hangisi hoşumuza gider onu seçelim :)

elit bi mekan olucak lakin fiyatlar piyasadaki kadar fahiş olmayacak. 5.5 liraya tantuuni nedir anlamış değilim kayseride.. kardeşim ya 5 yap ya 6 . üstelik maliyetin iki katından fazlaya satıyorlar. on numara et kullanırım fiyatında en cazibini yaparım. mekan elit, sunum güzel, yanına envay çeşit yeşillik salata vs vs ..

şu an için pek birşey yok aklımızda isim olarak.. araştırıyoruz arkadaşım

Tam tahmin ettiğim gibi. Müşteri kendini elit hoş bir mekanda zannedecek, makul bir fiyata karnını doyuracak ve güzel hizmet alacak. Tantuninin yanına yeşillik, turşu, biber vesaire ne kadar çok koyarsanız o kadar az yeniyor çünkü müşterinin gözü doymuş oluyor. Bu arada hızlı servis yapmak da çok önemli hatırlatmak istedim. :) İsim bulma konusu ise gerçekten zor ama ben olsam "Tantunim" koyardım. Yaratıcı ve iyi bir reklamcı bu isimi çok güzel bir ambleme ve tabelaya dönüştürebilir. İnşallah Kayserimize güzel bir dükkan, iyi bir esnaf kazandırırsınız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum :)

Edit : Düzeltme.

haklısınız ama ne zaman mersin adana urfa taraflarına gitsem masada gelen yemeğe yer kalmıyor. maliyetini hesaplasanız 1 tl yi bulmaz ama şahsen çok cezbedici.. tantunim de tek harfle şu ana kadarki en iyisi diyebilirim :) bakalım neler çıkacak..

Bir de sizin sermaye bolluğunuz var, paranın çokluğuna aldanıp müşteri önüne yapılan servisi abartmayın. :) Gerçekten tantuni yanına ek olarak sunduğunuzun hepsini kesinlikle yemezler yani ben yiyen hiç görmedim şimdiye kadar. Yeşillik özellikle çok çabuk çürüyen, en az dayanan yiyeceklerden olduğu için böyle yapmanızı tavsiye ediyorum. İsim konusunda aklıma geldikçe yazıyorum, bence "Tantunistan" da olabilir biraz garip ama olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İsim gerçekten önemli, anladığım kadarıyla hafif lüks bir ortam yaratmayı düşünüyorsunuz. Onun için ismin insanlarda yaratacağı etki ve kalıcılık önemli. Ben şahsen kısa ve öz isimleri tercih ederim. Ama bizim dememizle olmaz, bence siz aklınızdaki isimleri yazın biz tüketiciler olarak hangisi hoşumuza gider onu seçelim :)

elit bi mekan olucak lakin fiyatlar piyasadaki kadar fahiş olmayacak. 5.5 liraya tantuuni nedir anlamış değilim kayseride.. kardeşim ya 5 yap ya 6 . üstelik maliyetin iki katından fazlaya satıyorlar. on numara et kullanırım fiyatında en cazibini yaparım. mekan elit, sunum güzel, yanına envay çeşit yeşillik salata vs vs ..

şu an için pek birşey yok aklımızda isim olarak.. araştırıyoruz arkadaşım

Tam tahmin ettiğim gibi. Müşteri kendini elit hoş bir mekanda zannedecek, makul bir fiyata karnını doyuracak ve güzel hizmet alacak. Tantuninin yanına yeşillik, turşu, biber vesaire ne kadar çok koyarsanız o kadar az yeniyor çünkü müşterinin gözü doymuş oluyor. Bu arada hızlı servis yapmak da çok önemli hatırlatmak istedim. :) İsim bulma konusu ise gerçekten zor ama ben olsam "Tantunim" koyardım. Yaratıcı ve iyi bir reklamcı bu isimi çok güzel bir ambleme ve tabelaya dönüştürebilir. İnşallah Kayserimize güzel bir dükkan, iyi bir esnaf kazandırırsınız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum :)

Edit : Düzeltme.

haklısınız ama ne zaman mersin adana urfa taraflarına gitsem masada gelen yemeğe yer kalmıyor. maliyetini hesaplasanız 1 tl yi bulmaz ama şahsen çok cezbedici.. tantunim de tek harfle şu ana kadarki en iyisi diyebilirim :) bakalım neler çıkacak..

Bir de sizin sermaye bolluğunuz var, paranın çokluğuna aldanıp müşteri önüne yapılan servisi abartmayın. :) Gerçekten tantuni yanına ek olarak sunduğunuzun hepsini kesinlikle yemezler yani ben yiyen hiç görmedim şimdiye kadar. Yeşillik özellikle çok çabuk çürüyen, en az dayanan yiyeceklerden olduğu için böyle yapmanızı tavsiye ediyorum. İsim konusunda aklıma geldikçe yazıyorum, bence "Tantunistan" da olabilir biraz garip ama olsun

Alıntıları Göster
     Tantunici açacak olsanız ismini ne koyardınız?

• quote:

Alıntıları Göster
    50 yıllık tantunici .... ustanın yeri.

illa 50 yıllık tantunici olmak zorunda değilsin nasılsa bu ismi koyabilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: heAkinG

Bana tantana yapma, tantuni yap

• Dandini Dandini Tantuni
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şen Tantuni
  • quote:

Orijinalden alıntı: reckoner

Dandini Dandini Tantuni

"Dandini dandini dastana, danalar girmiş tantuni" olmalıydı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: heAkinG

quote:

Orijinalden alıntı: reckoner

Dandini Dandini Tantuni

"Dandini dandini dastana, danalar girmiş tantuni" olmalıydı bence

orjinal fikir aslında
  • emine ana tantuni
  • quote:

Alıntıları Göster
    F/P tantunicisi
  • quote:

Alıntıları Göster
    ali tarantuni
  • quote:

Alıntıları Göster
    TaNthuNycHi yap yakınlarda lise varsa iyi iş yapar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.