Tarihi Mersin Tantuni özellikle tarihi kelimesi bayağı bir müşteri çeker
taTtuni
quote:
Orijinalden alıntı: Albert De Salvo
Tantuni sevmiyorum seven de pek bulamazsın.
sen sevmiyorsun diye.. Mersin'de tantuniyi en kötü yerde bile severek yerim. Yanında acı biberle bayılarak yerim. Mersin'in havasını suyunu sevdiğimden Mersin dışında Tantuni yerken o havayı soluduğumu hissettirir.
quote:
Orijinalden alıntı: blade_black
arkadaşlar tantunici açmayı düşünüyorumda.. siz olsanız ismini ne koyardınız
Thantounuci bey
quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM
quote:
Orijinalden alıntı: blade_black
arkadaşlar tantunici açmayı düşünüyorumda.. siz olsanız ismini ne koyardınız
bende tantuniciyi gördükten sonra bunu yazmak için girmiştim, yazmak için girmiştim
quote:
Orijinalden alıntı: blade_black
quote:
Orijinalden alıntı: duzah
quote:
Orijinalden alıntı: blade_black
quote:
Orijinalden alıntı: duzah
İsim gerçekten önemli, anladığım kadarıyla hafif lüks bir ortam yaratmayı düşünüyorsunuz. Onun için ismin insanlarda yaratacağı etki ve kalıcılık önemli. Ben şahsen kısa ve öz isimleri tercih ederim. Ama bizim dememizle olmaz, bence siz aklınızdaki isimleri yazın biz tüketiciler olarak hangisi hoşumuza gider onu seçelim :)
elit bi mekan olucak lakin fiyatlar piyasadaki kadar fahiş olmayacak. 5.5 liraya tantuuni nedir anlamış değilim kayseride.. kardeşim ya 5 yap ya 6 . üstelik maliyetin iki katından fazlaya satıyorlar. on numara et kullanırım fiyatında en cazibini yaparım. mekan elit, sunum güzel, yanına envay çeşit yeşillik salata vs vs ..
şu an için pek birşey yok aklımızda isim olarak.. araştırıyoruz arkadaşım
Tam tahmin ettiğim gibi. Müşteri kendini elit hoş bir mekanda zannedecek, makul bir fiyata karnını doyuracak ve güzel hizmet alacak. Tantuninin yanına yeşillik, turşu, biber vesaire ne kadar çok koyarsanız o kadar az yeniyor çünkü müşterinin gözü doymuş oluyor. Bu arada hızlı servis yapmak da çok önemli hatırlatmak istedim. :) İsim bulma konusu ise gerçekten zor ama ben olsam "Tantunim" koyardım. Yaratıcı ve iyi bir reklamcı bu isimi çok güzel bir ambleme ve tabelaya dönüştürebilir. İnşallah Kayserimize güzel bir dükkan, iyi bir esnaf kazandırırsınız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum :)
Edit : Düzeltme.
haklısınız ama ne zaman mersin adana urfa taraflarına gitsem masada gelen yemeğe yer kalmıyor. maliyetini hesaplasanız 1 tl yi bulmaz ama şahsen çok cezbedici.. tantunim de tek harfle şu ana kadarki en iyisi diyebilirim :) bakalım neler çıkacak..
Bir de sizin sermaye bolluğunuz var, paranın çokluğuna aldanıp müşteri önüne yapılan servisi abartmayın. :) Gerçekten tantuni yanına ek olarak sunduğunuzun hepsini kesinlikle yemezler yani ben yiyen hiç görmedim şimdiye kadar. Yeşillik özellikle çok çabuk çürüyen, en az dayanan yiyeceklerden olduğu için böyle yapmanızı tavsiye ediyorum. İsim konusunda aklıma geldikçe yazıyorum, bence "Tantunistan" da olabilir biraz garip ama olsun
quote:
Orijinalden alıntı: duzah
quote:
Orijinalden alıntı: blade_black
quote:
Orijinalden alıntı: duzah
quote:
Orijinalden alıntı: blade_black
quote:
Orijinalden alıntı: duzah
İsim gerçekten önemli, anladığım kadarıyla hafif lüks bir ortam yaratmayı düşünüyorsunuz. Onun için ismin insanlarda yaratacağı etki ve kalıcılık önemli. Ben şahsen kısa ve öz isimleri tercih ederim. Ama bizim dememizle olmaz, bence siz aklınızdaki isimleri yazın biz tüketiciler olarak hangisi hoşumuza gider onu seçelim :)
elit bi mekan olucak lakin fiyatlar piyasadaki kadar fahiş olmayacak. 5.5 liraya tantuuni nedir anlamış değilim kayseride.. kardeşim ya 5 yap ya 6 . üstelik maliyetin iki katından fazlaya satıyorlar. on numara et kullanırım fiyatında en cazibini yaparım. mekan elit, sunum güzel, yanına envay çeşit yeşillik salata vs vs ..
şu an için pek birşey yok aklımızda isim olarak.. araştırıyoruz arkadaşım
Tam tahmin ettiğim gibi. Müşteri kendini elit hoş bir mekanda zannedecek, makul bir fiyata karnını doyuracak ve güzel hizmet alacak. Tantuninin yanına yeşillik, turşu, biber vesaire ne kadar çok koyarsanız o kadar az yeniyor çünkü müşterinin gözü doymuş oluyor. Bu arada hızlı servis yapmak da çok önemli hatırlatmak istedim. :) İsim bulma konusu ise gerçekten zor ama ben olsam "Tantunim" koyardım. Yaratıcı ve iyi bir reklamcı bu isimi çok güzel bir ambleme ve tabelaya dönüştürebilir. İnşallah Kayserimize güzel bir dükkan, iyi bir esnaf kazandırırsınız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum :)
Edit : Düzeltme.
haklısınız ama ne zaman mersin adana urfa taraflarına gitsem masada gelen yemeğe yer kalmıyor. maliyetini hesaplasanız 1 tl yi bulmaz ama şahsen çok cezbedici.. tantunim de tek harfle şu ana kadarki en iyisi diyebilirim :) bakalım neler çıkacak..
Bir de sizin sermaye bolluğunuz var, paranın çokluğuna aldanıp müşteri önüne yapılan servisi abartmayın. :) Gerçekten tantuni yanına ek olarak sunduğunuzun hepsini kesinlikle yemezler yani ben yiyen hiç görmedim şimdiye kadar. Yeşillik özellikle çok çabuk çürüyen, en az dayanan yiyeceklerden olduğu için böyle yapmanızı tavsiye ediyorum. İsim konusunda aklıma geldikçe yazıyorum, bence "Tantunistan" da olabilir biraz garip ama olsun
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
Tan Tuni Tan Tuni Tastana
Alıntıları Göster
50 yıllık tantunici .... ustanın yeri.
illa 50 yıllık tantunici olmak zorunda değilsin nasılsa bu ismi koyabilmek için
quote:
Orijinalden alıntı: heAkinG
Bana tantana yapma, tantuni yap
Dandini Dandini Tantuni
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
Tan Tuni Tan Tuni Tastana
Alıntıları Göster
Şen Tantuni
quote:
Orijinalden alıntı: reckoner
Dandini Dandini Tantuni
"Dandini dandini dastana, danalar girmiş tantuni" olmalıydı bence
quote:
Orijinalden alıntı: heAkinG
quote:
Orijinalden alıntı: reckoner
Dandini Dandini Tantuni
"Dandini dandini dastana, danalar girmiş tantuni" olmalıydı bence
orjinal fikir aslında
emine ana tantuni
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
Tan Tuni Tan Tuni Tastana
Alıntıları Göster
F/P tantunicisi
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
Tan Tuni Tan Tuni Tastana
Alıntıları Göster
ali tarantuni
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
Tan Tuni Tan Tuni Tastana
Alıntıları Göster
TaNthuNycHi yap yakınlarda lise varsa iyi iş yapar