Şimdi Ara

Tantunici açacak olsanız ismini ne koyardınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
16.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duzah

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

memoş,göksel,yaprak,mert,shogun,mersin ve salih usta koymada, ne istersen koyabilirsin bunlar dışında yarında mersine geçiyorum yardırırım şimdi hergün ikişer tane, üstünede emin ustada künefe

Hasan ustayı unutmuşsun

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kayseride açmayı düşünüyoruz. sağlam bir bütçeyle giricez. nezih ortam, kaliteli et, bol ikram vs vs. . bayilik için dün mersine gittik. ismini vermek istemediğim bir tantunici ile görüştük. sadece franchise için istediği ücret inanılmaz. az daha kasarsak mc açarız o kadar söyleyim :)
    o yüzden kendi markamızı yapabilirmiyiz bunun planalrını yapıyoruz.
    sanırım herşey kalitede bitiyor ki bizde bunu snabilecek kapasitede olduğumuzu düşünüyoruz.
    bu arada tahminimi çok ötesinde yanıtlanmış mesajım. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. lütfen aklınıza geleni paylaşın arkadaşlar ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

memoş,göksel,yaprak,mert,shogun,mersin ve salih usta koymada, ne istersen koyabilirsin bunlar dışında yarında mersine geçiyorum yardırırım şimdi hergün ikişer tane, üstünede emin ustada künefe

Hasan ustayı unutmuşsun

aydın tantuniyle yudumuda unutmuş

• TAN-TUN STYLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Tan Tuni Tan Tuni Tastana

Alıntıları Göster
    boşa isim arama kendi ismini koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

TAN-TUN STYLE
    İsim gerçekten önemli, anladığım kadarıyla hafif lüks bir ortam yaratmayı düşünüyorsunuz. Onun için ismin insanlarda yaratacağı etki ve kalıcılık önemli. Ben şahsen kısa ve öz isimleri tercih ederim. Ama bizim dememizle olmaz, bence siz aklınızdaki isimleri yazın biz tüketiciler olarak hangisi hoşumuza gider onu seçelim :)
  • TİTANTUNİC
  • TAMTAM TANTUNİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

TAN-TUN STYLE
    ismi: muratgilin tantuni
    slogan : muratgilin tantunisine atlaya verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayyi_mekân

ismi: muratgilin tantuni
    slogan : muratgilin tantunisine atlaya verin.

Alıntıları Göster
    TantuniciTaci.
  • quote:

İsim gerçekten önemli, anladığım kadarıyla hafif lüks bir ortam yaratmayı düşünüyorsunuz. Onun için ismin insanlarda yaratacağı etki ve kalıcılık önemli. Ben şahsen kısa ve öz isimleri tercih ederim. Ama bizim dememizle olmaz, bence siz aklınızdaki isimleri yazın biz tüketiciler olarak hangisi hoşumuza gider onu seçelim :)

elit bi mekan olucak lakin fiyatlar piyasadaki kadar fahiş olmayacak. 5.5 liraya tantuuni nedir anlamış değilim kayseride.. kardeşim ya 5 yap ya 6 . üstelik maliyetin iki katından fazlaya satıyorlar. on numara et kullanırım fiyatında en cazibini yaparım. mekan elit, sunum güzel, yanına envay çeşit yeşillik salata vs vs ..

şu an için pek birşey yok aklımızda isim olarak.. araştırıyoruz arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

her biji tantuney

İmzandaki smileye aşığım ve attığın yer yoruma sırıtıyorum
  • Tantana yapma tantuni ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade_black

quote:

elit bi mekan olucak lakin fiyatlar piyasadaki kadar fahiş olmayacak. 5.5 liraya tantuuni nedir anlamış değilim kayseride.. kardeşim ya 5 yap ya 6 . üstelik maliyetin iki katından fazlaya satıyorlar. on numara et kullanırım fiyatında en cazibini yaparım. mekan elit, sunum güzel, yanına envay çeşit yeşillik salata vs vs ..

Tam tahmin ettiğim gibi. Müşteri kendini elit hoş bir mekanda zannedecek, makul bir fiyata karnını doyuracak ve güzel hizmet alacak. Tantuninin yanına yeşillik, turşu, biber vesaire ne kadar çok koyarsanız o kadar az yeniyor çünkü müşterinin gözü doymuş oluyor. Bu arada hızlı servis yapmak da çok önemli hatırlatmak istedim. :) İsim bulma konusu ise gerçekten zor ama ben olsam "Tantunim" koyardım. Yaratıcı ve iyi bir reklamcı bu isimi çok güzel bir ambleme ve tabelaya dönüştürebilir. İnşallah Kayserimize güzel bir dükkan, iyi bir esnaf kazandırırsınız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum :)

Edit : Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzah -- 22 Ekim 2012; 22:23:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

her biji tantuney

İmzandaki smileye aşığım ve attığın yer yoruma sırıtıyorum

Ben de çok seviyorum vallahi , teşekkür ederim
  • Tat-oni
  • Tan Tony
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.J

Tan Tony
    Tantun İyisi Yok. (Bundan iyisi yok gibi nasıl ama çok iyi değil mi)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blade_black

quote:

Tam tahmin ettiğim gibi. Müşteri kendini elit hoş bir mekanda zannedecek, makul bir fiyata karnını doyuracak ve güzel hizmet alacak. Tantuninin yanına yeşillik, turşu, biber vesaire ne kadar çok koyarsanız o kadar az yeniyor çünkü müşterinin gözü doymuş oluyor. Bu arada hızlı servis yapmak da çok önemli hatırlatmak istedim. :) İsim bulma konusu ise gerçekten zor ama ben olsam "Tantunim" koyardım. Yaratıcı ve iyi bir reklamcı bu isimi çok güzel bir ambleme ve tabelaya dönüştürebilir. İnşallah Kayserimize güzel bir dükkan, iyi bir esnaf kazandırırsınız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum :)

Edit : Düzeltme.

haklısınız ama ne zaman mersin adana urfa taraflarına gitsem masada gelen yemeğe yer kalmıyor. maliyetini hesaplasanız 1 tl yi bulmaz ama şahsen çok cezbedici.. tantunim de tek harfle şu ana kadarki en iyisi diyebilirim :) bakalım neler çıkacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: amewrika

Tantun İyisi Yok. (Bundan iyisi yok gibi nasıl ama çok iyi değil mi)

Alıntıları Göster
    Tantunist.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Tantunist.

Alıntıları Göster
    Mersindeki ünlü tantunicilerin çoğu Antakyalı
    örnek:salih usta,lider kayhani vs vs
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.