Bildirim
Tantunici açacak olsanız ismini ne koyardınız? (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tantulije -
quote:
Orijinalden alıntı: inexyz
quote:
Orijinalden alıntı: Albert De Salvo
Tantuni sevmiyorum seven de pek bulamazsın.
sen sevmiyorsun diye..
Mersin'de tantuniyi en kötü yerde bile severek yerim. Yanında acı biberle bayılarak yerim.
Mersin'in havasını suyunu sevdiğimden Mersin dışında Tantuni yerken o havayı soluduğumu hissettirir.
Üniversite dolasıyla bende mersindeyim.Hem mersinden hem tantuniden nefret ettim.Mersin'den nefret etmemin sebebi ise ;
1)İnsanları
2)Havası -
quote:
Orijinalden alıntı: blade_black
arkadaşlar kayseride açmayı düşünüyoruz. sağlam bir bütçeyle giricez. nezih ortam, kaliteli et, bol ikram vs vs. . bayilik için dün mersine gittik. ismini vermek istemediğim bir tantunici ile görüştük. sadece franchise için istediği ücret inanılmaz. az daha kasarsak mc açarız o kadar söyleyim :)
o yüzden kendi markamızı yapabilirmiyiz bunun planalrını yapıyoruz.
sanırım herşey kalitede bitiyor ki bizde bunu snabilecek kapasitede olduğumuzu düşünüyoruz.
bu arada tahminimi çok ötesinde yanıtlanmış mesajım. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. lütfen aklınıza geleni paylaşın arkadaşlar ..
İsmini vermek istemediğiniz yer de %80 ihtimal gökseldir %20 ihtimal de yaprak, zor bir tahmin değil mersinliler için.
-
Tangatuni -
Tantun-i tantun -
quote:
quote:
quote:
sen sevmiyorsun diye..
Mersin'de tantuniyi en kötü yerde bile severek yerim. Yanında acı biberle bayılarak yerim.
Mersin'in havasını suyunu sevdiğimden Mersin dışında Tantuni yerken o havayı soluduğumu hissettirir.
Üniversite dolasıyla bende mersindeyim.Hem mersinden hem tantuniden nefret ettim.Mersin'den nefret etmemin sebebi ise ;
1)İnsanları
2)Havası
O Mersin'in insanları dediklerinin hiçbiri Mersinli değildir emin ol. Sana uzun uzun açıklardım ama ayrımcılık yapıyorsun falan diyecekler hiç tartışmaya girmeye gerek yok forum ortamında. Arada bir dışarı çıkıyorsan eğer senin kafanda da az çok fikir oluşmuştur zaten insan tipleri hakkında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster33
quote:
quote:
quote:
sen sevmiyorsun diye..
1)İnsanları
2)Havası
O Mersin'in insanları dediklerinin hiçbiri Mersinli değildir emin ol. Sana uzun uzun açıklardım ama ayrımcılık yapıyorsun falan diyecekler hiç tartışmaya girmeye gerek yok forum ortamında. Arada bir dışarı çıkıyorsan eğer senin kafanda da az çok fikir oluşmuştur zaten insan tipleri hakkında.
Yok emin ol 1-2 si mersinli olmasa bile 3üncüsü mutlaka mersinlidir..Yaşlısı genci farketmiyor adamlar arabaları üzerimize sürüyor.Bu nedir arkadaş ya ? İnsanlık mı hayvanlık mı ?
Yolda yürümeye korkar olduk.
-
Tantunucı Rıza's yeri -
Tantun- için -
tat.buni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X