Şimdi Ara

Taotronics Tt-bh07s Bluetooth Boyun Askılı Kulaklık Sıcak Fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
4.219
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yasinim35

Hocam siz konuyu açınca stok 4 e çıkmış 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

https://www.taotronics.com/collections/sports-headphones

Kendi sitelerinde bu modelde bir ürün bulamadım ben. Almayı düşünüyordum fakat bu model kodu ile arattığımda bir çin siteleri ve Türkler hariç bu model koduyla satan yok.

ipx4 cvc 8.0 bluetooth. 15 saat pil ömrü.

Tekrar kontrol ettim bu özelliklerde bir ürün kendi sitelerinde yok.
    Hocam ben de cok arastirdim ancak muhtemelen bu model uygun fiyatli pazarlara sunulmus. Ben her seyini test ettim sahte bir urun degil aptx hd goruyor Bluetooth'da mic kalitesi de iyi. Farkli magazalarda amazonda da satilmis baska ulkelerde bakarsaniz. Rahat olun arena bilgisayar ithalatçısı da o belge çıktı.
    Taotronics Tt-bh07s Bluetooth Boyun Askılı Kulaklık Sıcak Fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwinsmith06 -- 30 Ocak 2020; 21:7:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

https://www.taotronics.com/collections/sports-headphones

Kendi sitelerinde bu modelde bir ürün bulamadım ben. Almayı düşünüyordum fakat bu model kodu ile arattığımda bir çin siteleri ve Türkler hariç bu model koduyla satan yok.

ipx4 cvc 8.0 bluetooth. 15 saat pil ömrü.

Tekrar kontrol ettim bu özelliklerde bir ürün kendi sitelerinde yok.
    Sanki bu ürün gibi.
    SoundElite 70 aptX-HD Audio Wireless Bluetooth 5.0 Sports Earphones

Bluetooth Version V5.0
    Audio Codec aptX HD
    Working Time 15 Hours
    Dimension(L * W * H) 11.5 x 1.2 x 1.0 in
    Weight 0.53 oz / 15 g
    Noise Cancelling Mic cVc 8.0
    EQ settings Normal, Bass & Treble
    Active Noise Cancelling No

• Hepsiburada'da 126 tl alan arkadaşlar detaylı bir değerlendirme yaparsa herkese faydalı olur. Mesela redmi airdots kullanıyorum ses kalitesi hiç hoşuma gitmiyor. Onunla kıyaslama yapabilecek bir arkadaş var mı?

• rommy6719 kullanıcısına yanıt
    O üründe ipx7 var fakat tr dekinde ipx4

• quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

Hocam ben de cok arastirdim ancak muhtemelen bu model uygun fiyatli pazarlara sunulmus. Ben her seyini test ettim sahte bir urun degil aptx hd goruyor Bluetooth'da mic kalitesi de iyi. Farkli magazalarda amazonda da satilmis baska ulkelerde bakarsaniz. Rahat olun arena bilgisayar ithalatçısı da o belge çıktı.

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki ürüne bakıyordum bu konuya denk geldim. Sağda tek kumandalı olan modellere bakıyordum aslında sizinkiyle arasında çift telefon desteği farkı var sanırım. Taktığınızda duruşu nasıl? sağda ve solda olduğu için ağırlık yapıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Aşağıdaki ürüne bakıyordum bu konuya denk geldim. Sağda tek kumandalı olan modellere bakıyordum aslında sizinkiyle arasında çift telefon desteği farkı var sanırım. Taktığınızda duruşu nasıl? sağda ve solda olduğu için ağırlık yapıyor mu?
    https://www.hepsiburada.com/taotronics-tt-bh076-miknatisli-bluetooth-5-0-ipx6-ter-su-gecirmez-spor-kulaklik-20-saat-muzik-tasima-kilifi-53-01000-201-p-HBV00000O5X43

Alıntıları Göster
    Attığınız modelin aptx ve aptx HD desteği yok. Bir de aldigim modelde dengelemek icin diger tarafa da ayni sekilde buton gibi dikdortge bir sekil koymuslar dengeliyor.

Bir diger haber vereyim ankara ici hala 1 tane fazla kulaklığım var 2 tane almistim satılık sıfır .
    Gelip Keçiörenden alan olursa 120'ye bırakırım

• Ses şiddetini tam olarak bulamadım bu modelin, Kablolu kulaklık modelleri ile honor play telefonumla spotify'da yüksek volumlerde ses çıkışı alamıyorum, Bluetooth kulaklıklarda çok pahalı modellere çıkmayınca 90-95 db üstünde ses alınmıyor.
    Ses şiddeti Desibel cinsinden belli mi, kullanıcı yorumu alabilir miyim?
  • Bir de hifi olsa süper bir kulaklık olurdu. Şu hali ile bile harika.

• Hepsiburada ürünün sayfasına şöyle ibare koymuş: Taotronics Resmi Distribütör Ürünü.

Ürün linki de şu:

Taotronicse mail attm ben bu siteden bu ürünü almak istiyorum fakat model kodu konusunda sıkıntı yaşıyorum. Böyle böyle bir ürününüz var mı link bu satıcı bu özellikleri de bu diye.

Adamlardan gelen cevap:

We don't authorize Hepsiburada to sell our products.

Hepsiburada iletişime geçtim böyle böyle diye, kayıt açtılar dönüş yapacaklar bakalım

• Arkadaşlar bu kulaklığı öneriyor musunuz? Anker Soundcore Sprit ile bunun arasında kaldım. Bundan sipariş verdim bugün. Umarım doğru karar vermişimdir.
  • Alan arkadaşlar tarafsız .ir yorum yaparsa muallakta kalanlar için çok iyi olurç
  • Ben ürünü aldım. Denedim ses kalitesini hiç beğenmedim. Direkt kutusuna koydum iade edeceğim. Mikrofonu fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeevac

Ben ürünü aldım. Denedim ses kalitesini hiç beğenmedim. Direkt kutusuna koydum iade edeceğim. Mikrofonu fena değil.
    Aptx hd desteği ile mı görüyor bluetoothda onun da etkisi var bende aptx hd ile oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.