Şimdi Ara

Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
11
Favori
16.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerli domates en kralı 2 lira, pembe domates derler bilirseniz,
    İstediğin tür salatalık en kralı 2 lira kornişon olsun çengel köy olsun,
    En kral biber 6 lira,
    Dalından derken bizimki havada mı yetişiyor ?

Anladık arz talep meseleside bunun nesi sıcak fırsat ?

Ha elmayada gelirsek adamlar ağacı 50-60 liraya veriyorlar...

Sıcak olacak bişey yok. Şu var böyle şeylerden çok çok uzak insanlara satışınız çok iyi tebrikler.
    İlginç bir fikir satışı baltalamak gibi olmasın ama çokta doğal birşey istiyorsan yani sür bir köye arabayı köylü insan bunları sana zevkle sunar mis gibi ağırlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

Yerli domates en kralı 2 lira, pembe domates derler bilirseniz,
    En kral biber 6 lira,

Sıcak olacak bişey yok. Şu var böyle şeylerden çok çok uzak insanlara satışınız çok iyi tebrikler.
    İlginç bir fikir satışı baltalamak gibi olmasın ama çokta doğal birşey istiyorsan yani sür bir köye arabayı köylü insan bunları sana zevkle sunar mis gibi ağırlar..

+1903
  • quote:

En kral biber 6 lira,

Hakkari'deyim bir yıldır; en dandik domates 2.5-3 lira, salatalık desen 1.5-2 lira, biber 3-3.5 lira ki burdan bakınca da kargo dahil olarak arkadaşın satış avantajlı ouyor, gerçi daha ürünler gelmedi, gelince tekrar yorum yaparım..

• quote:

En kral biber 6 lira,

hakli olabilirsiniz sur arabayi demissinizde zamani olan var olmayan var aa birde araba su da yakmiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bahçede ürettiğimiz domatesler nerde satılan domatesler nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

En kral biber 6 lira,

hakli olabilirsiniz sur arabayi demissinizde zamani olan var olmayan var aa birde araba su da yakmiyor...

Böyle şeylerden çok uzak olanlar derken hayli tempolu çalışanları kast etmiştim aslında vakti olmayanlar için çok iyi bir satış. Pazara gidebilen varsa yerli pazarcıdan alsın aynı mantık. Benzin olayına hiç girme hocam çok yakabilir ama değer köylü ile muhabbet çok hoştur bazlama börek yapanada denk gelirsen oh mis piknik yap gel

@elk-elektronik8606 bunlar olur mu
     Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargoundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 2 Eylül 2013; 22:18:24 >

• İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
    Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için dalından taze ve kaliteli sebze-meyveye en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlamaya çalışıyoruz.
    Kargo ile ilgili şimdiye kadar her hangi bir sıkıntı yaşanmamıştır umarım sorunsuz elinize en kısa sürede ulaşır.
    iyi alışverişler.
  • Sipariş verdiğim elmalar bugün elime ulaştı. İşyerindeki arkadaşlar ve ben heyecanla koliyi açtık ama ürünler bahsedildiği gibi dalından taze koparılmış, sulu elma izlenimi vermedi. 9 kg elma almıştık, aralardan bazılarına taze diyebilirim ama çoğunluğ biraz beklemiş elmalar görünümündeydi. Bu durum haliyle beni ve iş arkadaşlarımı memnun etmedi. Yine de teşekkür ederim.

Ekleme: Kimsenin hakkını almak istemem, bu nedenle sadece gelen ürünleri çok taze bulmadığımızı söylemek istiyorum ve mesajımı değiştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 3 Eylül 2013; 18:56:43 >
  • arkadaşlar ikinci posta siparişlerim de elime ulaştı. eşim de çalıştığı için iş yerine söylemek zorunda kalıyorum. sizin için açıp fotoğraflarını çektim. odanın içerisi mis gibi sebze meyve koktu...

Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo

• osmanyasar kullanıcısına yanıt
    osman bey, bana gelen elmaların tadına şimdi bakma fırsatım oldu gayet memnun kaldım. meyve sebze işlerinden anlamam ama bana taze geldi... anlamanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeisunknown

arkadaşlar ikinci posta siparişlerim de elime ulaştı. eşim de çalıştığı için iş yerine söylemek zorunda kalıyorum. sizin için açıp fotoğraflarını çektim. odanın içerisi mis gibi sebze meyve koktu...

Afiyet olsun şimdiden, domatesler şekil-renk-ebat olarak güzel görünüyor. Yalnız ilk mesajda da ambalaj üzerinde de sivri biber diye yazıyor. Çarliston değil mi bu? Tabii lezzetlerini denemeden yorum yapmak mümkün değil, onu da sizden bekleriz.

• unsal07 kullanıcısına yanıt
    :) bence de çarliston. en azından biz istanbul'da bu biberlere çarliston diyoruz :) etiket yanlış basılmıştır herhalde... eve gidince bir menemen yapmayı planlıyorum (söyleyince bile canım çekti) akşama bununla ilgili yorumlarımı da yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi causeisunknown -- 3 Eylül 2013; 16:52:47 >
  • quote:

:) bence de çarliston. en azından biz istanbul'da bu biberlere çarliston diyoruz :) etiket yanlış basılmıştır herhalde... eve gidince bir menemen yapmayı planlıyorum (söyleyince bile canım çekti) akşama bununla ilgili yorumlarımı da yazarım..

Sayın causeisunknown,

Biberin etiketinde herhangi bir yanlışlık söz konusu değildir. Paylaşmış olduğunuz resimde gözüken tarlada yetişen sivri biberdir. Serada yetişen sivri biberler tarladakilere göre daha ince ve koyu renkte olmaktadır.
    Birde kıl sivri biber çeşidi vardır. O adından anlaşılacağı üzere daha incedir.
    Çarliston biberler ise sivri bibere göre daha kalın ve açık renkte olmaktadır.
    Şuan tarlamızda yetişen sivri ve çarliston biberlerin resimlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
    İyi alışverişler.

Çarliston Biber vs Sivri Biber

• flycat2002 kullanıcısına yanıt
    ben çarliston olsalar da menemende kullanacaktım bu biberleri. sivri olmaları iyi oldu benim açımdan :)

eskiden annem, şimdi eşim sağolsun çok alışveriş yapan biri değilim ama istabul'da bu kadar büyük sivri biber görmedim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi causeisunknown -- 3 Eylül 2013; 17:26:50 >
  • quote:

osman bey, bana gelen elmaların tadına şimdi bakma fırsatım oldu gayet memnun kaldım. meyve sebze işlerinden anlamam ama bana taze geldi... anlamanın bir yolu var mı?

Bize gelen elmalar, sanırım kargo taşıması esnasında biraz hırpalanmışlar. Bu nedenle bizde böyle bir izlenim oluştu. Firma yetkilisi beni aradı ve ürünlerin dün toplandığını samimi olarak belirtti. Bu problem nedeniyle, siparişimi yeniden göndereceklerini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finsera

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
    Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için dalından taze ve kaliteli sebze-meyveye en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlamaya çalışıyoruz.
    Kargo ile ilgili şimdiye kadar her hangi bir sıkıntı yaşanmamıştır umarım sorunsuz elinize en kısa sürede ulaşır.
    iyi alışverişler.

sn finsera yetkilisi benim kargom elimize gecmedi ulasmadi.bir yardimci olurmusunuz? :(kargoda havasiz kalip bozulmasinlar istanbul varis noktasi bahcesehir... istanbuldan teslim alanlar varmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: finsera

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
    iyi alışverişler.

sn finsera yetkilisi benim kargom elimize gecmedi ulasmadi.bir yardimci olurmusunuz? :(kargoda havasiz kalip bozulmasinlar istanbul varis noktasi bahcesehir... istanbuldan teslim alanlar varmi acaba?

Sayın Serkan Bey,

Dün göndermiş olduğumuz siparişlerle ilgili kargo firması sipariş takip için girilmesi gereken kodları girmediğinden, sitemizdeki Siparişlerim bölümünden herkes gibi sizde siparişinizi takip edemiyorsunuz.
    Bu konuda sizlerden özür dileriz. Siparişiniz ile ilgili kargo takip numaranızı özel mesaj olarak gönderiyorum.
    Diğer arkadaşlardan da isteyen olursa özel mesaj olarak gönderebilirim.
    İyi akşamlar.

• unsal07 kullanıcısına yanıt
    ünal bey menemeni yaptım :) biber de acı değildi, gayet keyifle yedim. keşke soğan da satsalar da soğanı da alsaymışım, soğanı evden kullandım.

bu menemende bir şeyi yanlış yapıyorum ama neyi tam anlamadım. tadı bir türlü istediğim gibi olmuyor :)
  • quote:

ünal bey menemeni yaptım :) biber de acı değildi, gayet keyifle yedim. keşke soğan da satsalar da soğanı da alsaymışım, soğanı evden kullandım.

bu menemende bir şeyi yanlış yapıyorum ama neyi tam anlamadım. tadı bir türlü istediğim gibi olmuyor :)

Domatesin kabuğunu soy doğra, biberleri ince doğra ama yok olacak kadar hırpalama, tavaya yağı ekle sal domatesleri biberleri pişmeye, sert domates ise pişerken kasıkla ez biraz.
    Sulu köy domatesi kullanıyorsan suyunu kayıp etmesini engelle .
    Yumurtayı çırp içine kekik karabiber-pul biber+tuz ekle domatesler salça kokusu vermeye başlayın sal üstüne yumurtayı .
    Yumurta ekledikten sonra kaşığı dik olarak tavaya batır ve yumurtalara havuzcuklar aç
    Menemenin sırrı az yumurta bol domates afiyet olsun

Öğrenciyim ve tek bildiğim yemek* menemen

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

arkadaşlar ikinci posta siparişlerim de elime ulaştı. eşim de çalıştığı için iş yerine söylemek zorunda kalıyorum. sizin için açıp fotoğraflarını çektim. odanın içerisi mis gibi sebze meyve koktu...

Afiyet olsun şimdiden, domatesler şekil-renk-ebat olarak güzel görünüyor. Yalnız ilk mesajda da ambalaj üzerinde de sivri biber diye yazıyor. Çarliston değil mi bu? Tabii lezzetlerini denemeden yorum yapmak mümkün değil, onu da sizden bekleriz.

Antalya'nın beldesinde yyaşıyorsun birde domates, biber konusuna mı yazıyorsun?

Pazarda domatesin kilosu 1TL, Salatalık 1TL...
    Domatesleri yemeye doyamazsın, salatalıklar çıtır çıtır.

Beğenmedin mi!
    Hemen pazarın yan sokağında teyzeler tezgah açmış, bahçeden toplama satıyor...

Olmadı mı?
    Hani bizim evin orada senin beğenmediğin yol vardı ya, işte o yolda bahçeler var.
    Bahçe sahibinden sepeti alıp bahçeye dalıyorsun, dalından kendin koparıyorsun...

Gel de götüreyim topla...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.