Şimdi Ara

Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
11
Favori
16.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dağınık

    quote:

    Orijinalden alıntı: causeisunknown

    ünal bey menemeni yaptım :) biber de acı değildi, gayet keyifle yedim. keşke soğan da satsalar da soğanı da alsaymışım, soğanı evden kullandım.

    bu menemende bir şeyi yanlış yapıyorum ama neyi tam anlamadım. tadı bir türlü istediğim gibi olmuyor :)

    Domatesin kabuğunu soy doğra, biberleri ince doğra ama yok olacak kadar hırpalama, tavaya yağı ekle sal domatesleri biberleri pişmeye, sert domates ise pişerken kasıkla ez biraz.
    Sulu köy domatesi kullanıyorsan suyunu kayıp etmesini engelle .
    Yumurtayı çırp içine kekik karabiber-pul biber+tuz ekle domatesler salça kokusu vermeye başlayın sal üstüne yumurtayı .
    Yumurta ekledikten sonra kaşığı dik olarak tavaya batır ve yumurtalara havuzcuklar aç
    Menemenin sırrı az yumurta bol domates afiyet olsun


    Öğrenciyim ve tek bildiğim yemek* menemen

    Ben önce soğan ve biberleri yağda kavuruyorum (4-5 dakika kadar), sonra da soyulmuş ve doğranmış domatesleri katıyorum, taze soğan var ise domateslerden birkaç dakika sonra onları da ekliyorum, tuz-karabiber-pulbiber ekiyorum, 2 dakika sonra da yumurtaları kırıyorum üzerine.

    Bu da alternatif bir tarif:

    quote:

    Büyükçe bir tavaya yağ, domates ve biber koyup bir sigara yakıyoruz. Sigaranın külü yere düşmek üzereyse
    yumurtaları eklemenin zamanı gelmiş demektir. Yumurtaları kırıp sigaramızı bitiriyoruz. Pişmiştir herhalde,
    ocağın altını kapatıyoruz.


    (Bu tarz tariflerin devamı için:http://forum.donanimhaber.com/m_79480158/f_//tm.htm#msglink_79481038 )

    @causeisunknown
    Afiyet olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 4 Eylül 2013; 15:21:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    quote:

    Orijinalden alıntı: unsal07


    Afiyet olsun şimdiden, domatesler şekil-renk-ebat olarak güzel görünüyor. Yalnız ilk mesajda da ambalaj üzerinde de sivri biber diye yazıyor. Çarliston değil mi bu? Tabii lezzetlerini denemeden yorum yapmak mümkün değil, onu da sizden bekleriz.

    Antalya'nın beldesinde yyaşıyorsun birde domates, biber konusuna mı yazıyorsun?


    Pazarda domatesin kilosu 1TL, Salatalık 1TL...
    Domatesleri yemeye doyamazsın, salatalıklar çıtır çıtır.

    Beğenmedin mi!
    Hemen pazarın yan sokağında teyzeler tezgah açmış, bahçeden toplama satıyor...

    Olmadı mı?
    Hani bizim evin orada senin beğenmediğin yol vardı ya, işte o yolda bahçeler var.
    Bahçe sahibinden sepeti alıp bahçeye dalıyorsun, dalından kendin koparıyorsun...


    Gel de götüreyim topla...


    İyi hoş diyorsun da, dükkandan çıkabiliyor muyum? Bizim buralarda da çok güzel ürünler yetişiyor (hatta arkadaşlarımın kendi tarlaları), yurtiçine satışları dahi yok, hepsi doğrudan yurtdışına gönderiliyor. Gel kasayla al diyorlar (hem de beleş), ama vakit olmayınca böyle avunuyoruz. Gıda konusu olunca yazarım arkadaş, bu tarz girişimleri desteklemek lazım.

    (Hem bizim pazarın yan sokağında tezgah açan teyzeler yok.)

    (İmzan hayırlı olsun, görmemiştim.)




  • Oooo! Senin durum daha iyiymiş...

    O zaman ben geleyim
  • unsal07 kullanıcısına yanıt
    ben karabibar ve kırmızı biber eklemiyorum bir dahaki sefere bunları da ekleyecem. aslında kafamı en çok karıştıran sorun soğanın ne kadar kavrulması gerektiği. soğanlar pembeleşinceye kadar yazıyor çoğu yerde ama benim soğanlar beyaz aşamadan direkt karamalize oluyorlar. sanki hiç pembeleşme aşamasına girmiyorlar :) bir de biberleri soğanlar karamalize olduktan sonra ekliyorum, soğanlar iyice siyahlaşıyor. belki de burada bir sıkıntı var.

    domatesleri attıktan sonra zaten sularını salıyorlar, iyice kendilerini bıraktıktan sonra çırpılmış yumurtayı ekliyorum. bence bu kısımda sorun yok ama sanki ilk kısımdaki sorunlar sıkıntıya gark ediyor benim menemeni. bir de pul biber ve karabiberle deneyeyim şu işi en iyisi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: causeisunknown

    ben karabibar ve kırmızı biber eklemiyorum bir dahaki sefere bunları da ekleyecem. aslında kafamı en çok karıştıran sorun soğanın ne kadar kavrulması gerektiği. soğanlar pembeleşinceye kadar yazıyor çoğu yerde ama benim soğanlar beyaz aşamadan direkt karamalize oluyorlar. sanki hiç pembeleşme aşamasına girmiyorlar :) bir de biberleri soğanlar karamalize olduktan sonra ekliyorum, soğanlar iyice siyahlaşıyor. belki de burada bir sıkıntı var.

    domatesleri attıktan sonra zaten sularını salıyorlar, iyice kendilerini bıraktıktan sonra çırpılmış yumurtayı ekliyorum. bence bu kısımda sorun yok ama sanki ilk kısımdaki sorunlar sıkıntıya gark ediyor benim menemeni. bir de pul biber ve karabiberle deneyeyim şu işi en iyisi :)

    -Soğanları hafif pişirin. Zaten domateslerin suyunu çekmesi aşamasında pişecektir.
    -Biberler için fazla beklemeyin, soğanlardan bir süre sonra atın. Pişme süreleri yaklaşık aynıdır.
    -Domatesi ekledikten sonra suyunu salacaktır. Tamamen domatesin suyunu çekmesini bekleyin, beklemezseniz domatesin ekşi tadı gitmeyecektir
    ve yapılan yemeğin suyunun fazla olmasını, dolayısı ile lezzetini etkileyecektir.
    -Yumurtayı çırpılmış olarak değil direkt içine kırarak yapın. Beyazlar iyice pişsin, isteğe göre sarısını dağıtıp karıştırın yada karıştrmayın.

    Muhtemelen sizin menemeniniz, soğanın fazla pişmesinden, domatesin az pişmesinden ve yumurtanın çırpılmış olmasından kaynaklı soruna sahip.


    Yaptığınız yemeği, yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber, kekik ile tatlandırmanız önemli.
    Ben soğan aşamasında 2 diş sarımsagı küçük küçük yapar eklerim.

    Menemen gibi yemekler en basitleridir. Önemli olan doğru malzeme ve pişme süreleri.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: finsera

    İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
    Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için dalından taze ve kaliteli sebze-meyveye en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlamaya çalışıyoruz.
    Kargo ile ilgili şimdiye kadar her hangi bir sıkıntı yaşanmamıştır umarım sorunsuz elinize en kısa sürede ulaşır.
    iyi alışverişler.


    Değerli Firma Yetkilisi Merhaba,



    Ürünler bir saat kadar önce elime ulaştı ki normal bir süre bu Hakkari için zira 2 günden aşağı gelmiyor ki iki günü de geçmedi, sağolun.

    Gelelim ürünlere ve kalitesine;

    öncelikli olarak burada kesinlikle bulamayacağımız kalitede, bazı arakdaşlar ahkam kesiyor ama ben Ankarada iken de böyle kaliteli domates, salatalıık, biber bulamıyordum uğraşmadıkça, dolayısı ile Hakkari için biçilmiş kaftan oldu.
    Lakin bir iki domates ve de kırmızı biber ezilmiş kargo yüzünden, firmayı uyarırsanız iyi olur kanaatindeyim ki ben artık her hafta sipariş verme niyetindeyim, bir sonraki haftada eziklerin telafisini beklerim :D

    ayrıca benden gören diğer arkadaşlar da isteyebilir ki böylece sizin kargo masrafınızı da düşürebiliriz zira gerçekten diğer arkadşların dediği gibi paketleri açar açmaz domates-salatalık kokusu sardı odayı, bir paket tek başına kahvaltı eden şahsımın bir haftalık kahvaltı ihtiyacını tam olarak karşıladı, artık burdan almayı sadece sizden sipariş geçmeyi düşünüyorum, bu güzeül hizmeti, bence bu kadar uygun fiyata sunduğunuz için teşekkürler,
    iyi satışlar..




  • Yarına yetişelim diye ben de sipariş geçtim bakalım. Merakla bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoMiSeR
    Değerli Firma Yetkilisi Merhaba,

    Ürünler bir saat kadar önce elime ulaştı ki normal bir süre bu Hakkari için zira 2 günden aşağı gelmiyor ki iki günü de geçmedi, sağolun.

    Gelelim ürünlere ve kalitesine;

    öncelikli olarak burada kesinlikle bulamayacağımız kalitede, bazı arakdaşlar ahkam kesiyor ama ben Ankarada iken de böyle kaliteli domates, salatalıık, biber bulamıyordum uğraşmadıkça, dolayısı ile Hakkari için biçilmiş kaftan oldu.
    Lakin bir iki domates ve de kırmızı biber ezilmiş kargo yüzünden, firmayı uyarırsanız iyi olur kanaatindeyim ki ben artık her hafta sipariş verme niyetindeyim, bir sonraki haftada eziklerin telafisini beklerim :D

    ayrıca benden gören diğer arkadaşlar da isteyebilir ki böylece sizin kargo masrafınızı da düşürebiliriz zira gerçekten diğer arkadşların dediği gibi paketleri açar açmaz domates-salatalık kokusu sardı odayı, bir paket tek başına kahvaltı eden şahsımın bir haftalık kahvaltı ihtiyacını tam olarak karşıladı, artık burdan almayı sadece sizden sipariş geçmeyi düşünüyorum, bu güzeül hizmeti, bence bu kadar uygun fiyata sunduğunuz için teşekkürler,
    iyi satışlar..

    Sayın @Comiser

    Afiyet olsun.
    Öncelikle siparişinizde taşıma kaynaklı oluşan sıkıntı için özür dileriz.
    Ezik olan ürünlerin telafisini bir sonraki siparişinizde yapacağız.

    Ürünlerimizle ilgili düşüncelerinizi bizimle ve forum üyeleri ile tarafsız bir şekilde paylaştığınız için teşekkür ederim.
    İyi alışverişler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: flycat2002

    Sayın @Comiser

    Afiyet olsun.
    Öncelikle siparişinizde taşıma kaynaklı oluşan sıkıntı için özür dileriz.
    Ezik olan ürünlerin telafisini bir sonraki siparişinizde yapacağız.

    Ürünlerimizle ilgili düşüncelerinizi bizimle ve forum üyeleri ile tarafsız bir şekilde paylaştığınız için teşekkür ederim.
    İyi alışverişler.



    Rica ederim ne demek lakin burada bazı etmeyen şeyler fazlasıyla abartılıp, hak eden şeylerse yeriliyor ki bu eski bir üye olarak benim zoruma gidiyor.
    Ailem Ankara'da, onlar için de sipariş geçeceğim ama kendim düzenli olarak her hafta sipariş geçeceğim zira benim gibi Doğu veya bu tip ürünlerin bulunmadığı yerler için nimet zira 1 yıldır buradayım, daha tadına bakmadan böyle domates, salatalık ve biber almadım diye bilirim, hatta ben değil yanımdaki memur başkomserim nasıl da buram buram kokuyor deyince iyi bir tercih yaptığımı anladım.

    her sabah kahvaltıda, domates, salatalık, kırmızı biber yerim ki 100 kilodan 80'e düştük düzenli beslenerek de korumaya çalışıyoruz lakin lezzet en önemlisi tabii.. yarın sabah kahvaltıdan sonra ürünlerin tadlarıyla ilgili de ayrıca yorum yapacağım, bu güzel hizmet için tekrar teşekkürler..




  • Domateste gerçek ayaş domatesini tek geçerim , bunlar sera domatesi belli ve fiyatlar pahalı
  • Sayın @Comiser,

    Forumda saygı çerçevesi içerisinde kalındığı sürece ürünlerimizin tartışılmasında bizim için bir sakınca yoktur.
    Biz ürünlerimizin arkasındayız, her zamanda arkasında olacağız. Sonuçta bu ürünleri üreten insanlar, babam, kardeşim, komşum, dostum, akrabam...
    Elbette tadını beğenmeyende olacaktır, herkesin damak tadına hitap edemeyiz.
    Herkese iyi alışverişler.

    @Comiser görevinizde başarılar, tahminime göre ailenizden ayrı olarak görev için orada bulunmaktasınız umarım sevdiklerinize en kısa sürede ulaşırsınız.
    İyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flycat2002 -- 9 Eylül 2013; 11:05:07 >
  • Kargoda domates biber mi alınır, dur bakalım daha neler görücez yarın ekmeğide böyle alırsak şaşırmam, ooff off ne meraklıymışız online alışverişe
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    bu söylediklerinizden sonra menemenle ilgilli doğru yaptığım herhangi bir şeyin var olmadığına kanaat getirdim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: causeisunknown

    bu söylediklerinizden sonra menemenle ilgilli doğru yaptığım herhangi bir şeyin var olmadığına kanaat getirdim :)



    Zamanla daha iyilerini yaparsınız.
  • Ne güzel doğal urunler , iyi,satışlar dilerim

    umarım zamanla fiyatlar sahada düşer...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aybala5

    Kargoda domates biber mi alınır, dur bakalım daha neler görücez yarın ekmeğide böyle alırsak şaşırmam, ooff off ne meraklıymışız online alışverişe

    Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Hakkari'de online alışverişten başka pek alternatif yok, dolayısı ile bir laf söylerken kendi pozisyonunuzu değil de diğer insanları da düşünün lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    quote:

    Orijinalden alıntı: causeisunknown

    ben karabibar ve kırmızı biber eklemiyorum bir dahaki sefere bunları da ekleyecem. aslında kafamı en çok karıştıran sorun soğanın ne kadar kavrulması gerektiği. soğanlar pembeleşinceye kadar yazıyor çoğu yerde ama benim soğanlar beyaz aşamadan direkt karamalize oluyorlar. sanki hiç pembeleşme aşamasına girmiyorlar :) bir de biberleri soğanlar karamalize olduktan sonra ekliyorum, soğanlar iyice siyahlaşıyor. belki de burada bir sıkıntı var.

    domatesleri attıktan sonra zaten sularını salıyorlar, iyice kendilerini bıraktıktan sonra çırpılmış yumurtayı ekliyorum. bence bu kısımda sorun yok ama sanki ilk kısımdaki sorunlar sıkıntıya gark ediyor benim menemeni. bir de pul biber ve karabiberle deneyeyim şu işi en iyisi :)

    -Soğanları hafif pişirin. Zaten domateslerin suyunu çekmesi aşamasında pişecektir.
    -Biberler için fazla beklemeyin, soğanlardan bir süre sonra atın. Pişme süreleri yaklaşık aynıdır.
    -Domatesi ekledikten sonra suyunu salacaktır. Tamamen domatesin suyunu çekmesini bekleyin, beklemezseniz domatesin ekşi tadı gitmeyecektir
    ve yapılan yemeğin suyunun fazla olmasını, dolayısı ile lezzetini etkileyecektir.
    -Yumurtayı çırpılmış olarak değil direkt içine kırarak yapın. Beyazlar iyice pişsin, isteğe göre sarısını dağıtıp karıştırın yada karıştrmayın.

    Muhtemelen sizin menemeniniz, soğanın fazla pişmesinden, domatesin az pişmesinden ve yumurtanın çırpılmış olmasından kaynaklı soruna sahip.


    Yaptığınız yemeği, yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber, kekik ile tatlandırmanız önemli.
    Ben soğan aşamasında 2 diş sarımsagı küçük küçük yapar eklerim.

    Menemen gibi yemekler en basitleridir. Önemli olan doğru malzeme ve pişme süreleri.

    Yumurtayı kırmadan önce doğranmış maydanoz koyun.. denemediyseniz bir deneyin bakalım nasıl olacak




  • ben de akadaşlarla ortak sipariş verdim 9 kg elma.. yorumlarımızı yarın iletiriz..
  • Arkadaşlar,

    Çalıştığımız kargo firmasının sipariş bilgilerinizi kendi sistemine girmemesinden dolayı siparişlerinizin kargo takibini şuanda internet sitemiz üzerinden yapamamaktasınız.
    Bu yüzden siparişlerinizin kargo takip numaralarını elektronik posta adreslerinize gönderdik.
    Elimizde olmayan nedenlerden dolayı yaşanan bu sıkıntı için sizlerden özür dileriz.

    Saygılarımızla.
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    teşekkürler deneyeceğim :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.