Şimdi Ara

Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
11
Favori
16.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sbsb

quote:

Orijinalden alıntı: finsera

Önümüzdeki haftalarda Finike portakalı, nar, limon, mandalina ve pepino vs.. gibi ürünlerimiz de siz müşterilerimiz için sitemizde olacak.
    İyi alışverişler.

misket limon (lime) varmı acaba elinizde piyasada bulmak hem çok zor hemde çok pahalı. bunuda satışa eklerseniz çok sevinirim.
    elmalar çok güzeldi.

Misket limonu, biz ve çevremizde üreten kimse maalesef yok.
    Misket limonu, genellikle Alanya, Gazipaşa ve Mersin civarında bulunmaktadır.
    Dediğiniz gibi fiyatları gerçekten pahalı bir ürün.
    Ayrıca elmalarımızı beğendiğiniz için teşekkür ederiz.
    İyi alışverişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Orijinalden alıntı: causeisunknown

osman bey, bana gelen elmaların tadına şimdi bakma fırsatım oldu gayet memnun kaldım. meyve sebze işlerinden anlamam ama bana taze geldi... anlamanın bir yolu var mı?

Bize gelen elmalar, sanırım kargo taşıması esnasında biraz hırpalanmışlar. Bu nedenle bizde böyle bir izlenim oluştu. Firma yetkilisi beni aradı ve ürünlerin dün toplandığını samimi olarak belirtti. Bu problem nedeniyle, siparişimi yeniden göndereceklerini söylediler.

Daha önce de bahsetmiştim, firma yetkilisi sürekli iletişim halinde oldu. Yaşanan problem nedeniyle yeni bir koli gönderdi. Güvenilir ve hızlı bir alışveriş oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum.

• Starking Elma sezonu indirimle başladı.

Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo

Yaz elması fiyatlarımızla aynı fiyata Starking elma çeşidimiz satışa sunulmuştur.
    Yaz elmasında olduğu gibi Starking elma çeşidimizde de ücretsiz kargo fırsatımız devam ediyor.
    İyi alışverişler dileriz.

5 kg Starking Elma 16.99 TL yerine 13.25 TL
    5 kg Starking Elma için tıklayın

9 kg Starking Elma 25.00 TL yerine 21.25 TL
    9 kg Starking Elma için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flycat2002 -- 9 Eylül 2013; 9:59:24 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: causeisunknown

osman bey, bana gelen elmaların tadına şimdi bakma fırsatım oldu gayet memnun kaldım. meyve sebze işlerinden anlamam ama bana taze geldi... anlamanın bir yolu var mı?

Bize gelen elmalar, sanırım kargo taşıması esnasında biraz hırpalanmışlar. Bu nedenle bizde böyle bir izlenim oluştu. Firma yetkilisi beni aradı ve ürünlerin dün toplandığını samimi olarak belirtti. Bu problem nedeniyle, siparişimi yeniden göndereceklerini söylediler.

Daha önce de bahsetmiştim, firma yetkilisi sürekli iletişim halinde oldu. Yaşanan problem nedeniyle yeni bir koli gönderdi. Güvenilir ve hızlı bir alışveriş oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Yaşanan sıkıntı için tekrar özür dileriz.
    Sizin memnuniyetiniz ve güzel dilekleriniz için biz teşekkür ederiz.
    Afiyet olsun.

• Serkan Bey;

Bahceşehir ilçe olmadığı için,adres kısmına ekleyemiyoruz.Yine başakşehir olarak siparişlerinizi verebilirsiniz.
    İyi alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finsera

Serkan Bey;

Bahceşehir ilçe olmadığı için,adres kısmına ekleyemiyoruz.Yine başakşehir olarak siparişlerinizi verebilirsiniz.
    İyi alışverişler.

tesekkur ederim aynen o dogrultuda hareket edicem.. tekrar tesekkur edrrim bir bilgilendirme pm i attim size..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SANAL CARD olayını hallettiniz mi sanalcartımızla alışveriş yapabilir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyaydin

SANAL CARD olayını hallettiniz mi sanalcartımızla alışveriş yapabilir miyiz

Hocam,

Sanal kart olayı tamamiyle bankanın insiyatifinde olan bir şey olduğu için elimizden şuanda bir şey gelmiyor.
    Belirli bir süre geçtikten sonra talebimiz incelenip ona göre açılabiliyormuş.
    Sanırım bir 5-6 ay daha bu şekilde gidebilir.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    İyi alışverişler.
  • quote:

sanal card guvenlik amaciylami dusunuyorsunuz sanirim sitenin secure code lari mevcut bannerlerda var.. ama isterseniz sanirim havalede yapilabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Hocam,

Sanal kart olayı tamamiyle bankanın insiyatifinde olan bir şey olduğu için elimizden şuanda bir şey gelmiyor.
    İyi alışverişler.

ben garanti bonus sanal kartla yaptım, sorun çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

quote:

Hocam,

İyi alışverişler.

ben garanti bonus sanal kartla yaptım, sorun çıkmadı

Açıkçası bizde tüm bankaların sanal kartları ile bir deneme yapmadık.
    Bize sizlerden gelen sanal kart ile alışveriş yapılamıyor mesajından sonra banka ile yaptığımız yazışmalardan, sanal pos hesabımız için sanal kartın aktif olmadığını öğrendik.
    Bu konuda banka ile tekrar irtibata geçip detayları sizlere aktaracağız.
    İyi alışverişler.

• quote:

Bize sizlerden gelen sanal kart ile alışveriş yapılamıyor mesajından sonra banka ile yaptığımız yazışmalardan, sanal pos hesabımız için sanal kartın aktif olmadığını öğrendik.
    İyi alışverişler.

Değerli Firma Yetkilisi,
    ben dediğim gibi garanti sanal ile aldım, bir dahaki sefere yapı kredi ile de dener burdan durum bildiririm, garanti'de bir sorun yok bilginize
  • quote:

quote:

İyi alışverişler.

Değerli Firma Yetkilisi,
    ben dediğim gibi garanti sanal ile aldım, bir dahaki sefere yapı kredi ile de dener burdan durum bildiririm, garanti'de bir sorun yok bilginize

Bugün banka ile görüşmelerimiz sonucunda sanal kart ile ilgili bir sıkıntı olmadığını sadece işlemlerin 3D secure olarak yapılması şartının olduğu söylendi.
    Buna göre işlemlerinizi sanal kart ile de yapabilirsiniz. Eğer yine bir sıkıntı olursa tarafımıza mesaj ile bildirebilirsiniz.
    İyi alışverişler.

• Genel Duyuru

Ürünlerimize bir aydır göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

• Bölgemizde bulunan sebze sezonunun sona ermesi,
    • Bu hafta sonundan itibaren yetişen ürünlerin kalitesinin bozulmaya başlaması
    • Yeni sezon için seralarımızda hazırlık yapılması

gibi sebeplerden dolayı sebze ve meyve ürünlerinin satışını yeni sebzelerimiz çıkana kadar duraklatma kararı aldık.
    11 Eylül 2013 saat 17:00'a kadar verilen siparişler 12 Eylül 2013 Perşembe günü kargoya verilecektir.

Kasım ayının ilk haftasından itibaren seralarımızda yeni ürünlerimiz çıkmaya başlayacaktır.
    Yine kasım ayının ilk haftasından itibaren Finike portakalı çıkmaya başlayacaktır.
    Ekim ayının ilk haftasından itibaren Nar satışlarımız başlayacaktır.
    Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.
    İyi alışverişler.

• ne yani bu güzel hizmetten yararlanamayacak mıyız artık
  • quote:

ne yani bu güzel hizmetten yararlanamayacak mıyız artık

Sizlere kaliteli hizmet vermek ve ürünler göndermek için kısa bir süreliğine ara veriyoruz.
    Ekim ayının ilk haftası itibariyle Nar satışlarımız başlayacak.
  • quote:

Sizlere kaliteli hizmet vermek ve ürünler göndermek için kısa bir süreliğine ara veriyoruz.

nar ve portakalı bekleyeceğız o halde
  • quote:

quote:

ne yani bu güzel hizmetten yararlanamayacak mıyız artık

nar ve portakalı bekliyorum
  • Daha evvel aldığımız elmalardan genel memnuniyet iyi aile eşrafında. Sanırım uzun yolda biraz darbe almış bazı elmalarda ezilme olmuş. Starkinglerden de bir sipariş geçelim.

Ben antalya belek teyim. Komşuların bahçelerden takip ettiğimiz kadarıyla Narlar kırmızıya çalmaya başladı, portakallar hala koyu yeşil, incirlerin olmuş hatta yarılmış suları akıyor. İncirlere dalma vakti gelmiş anlayacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 11 Eylül 2013; 9:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Daha evvel aldığımız elmalardan genel memnuniyet iyi aile eşrafında. Sanırım uzun yolda biraz darbe almış bazı elmalarda ezilme olmuş. Starkinglerden de bir sipariş geçelim.

Ben antalya belek teyim. Komşuların bahçelerden takip ettiğimiz kadarıyla Narlar kırmızıya çalmaya başladı, portakallar hala koyu yeşil, incirlerin olmuş hatta yarılmış suları akıyor. İncirlere dalma vakti gelmiş anlayacağınız

Belek'ten selamlar...

@Panthér
    Tek ben değilmişim, Belek'te olup da meyve-sebze ile ilgilenen.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.