Şimdi Ara

Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
11
Favori
16.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

Kargoda domates biber mi alınır, dur bakalım daha neler görücez yarın ekmeğide böyle alırsak şaşırmam, ooff off ne meraklıymışız online alışverişe

Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Hakkari'de online alışverişten başka pek alternatif yok, dolayısı ile bir laf söylerken kendi pozisyonunuzu değil de diğer insanları da düşünün lütfen

Evet zaten bu konu ile Hakkarili vatandaşlarımkız domates ve biber i gördüler; aborjinler 1 hakkari de yaşayanlar 2 zaten, yau saçmaladında bu kadarda değil başka alternatif yokmuş pehh; yeri geldiğinde istanbul un izmir in ankara nın dağındada da manav yok bakkal yok su yok sel yok yada şöyle söyleyim evet her mahallede domates biber satılmıyor, neyin kafasındasın anlamadım ki

• Ekonomik Kahvaltı Paketi
    hala kargo ucretsiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizz

Ekonomik Kahvaltı Paketi
    hala kargo ucretsiz mi?

Tüm Paketlerimizde ücretsiz kargo fırsatımız devam etmektedir.
    İyi alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

ben de akadaşlarla ortak sipariş verdim 9 kg elma.. yorumlarımızı yarın iletiriz..

elmaları aldım bir günde ulaştı..9kg

kutu tam doluydu ve biraz hırpalanmış gibiydi.
    yaklaşık 60 adet elmadan 6-7 adet kenarından ezilen ve kabuğu patlayan olmuş..
    Elma kumlu ve vasat gibi geldi tadı. hafif ekşilikte var.. daha tek ben tadına baktım.. evden arkadaşlardan diğer yiyenler ne derler bilemiyorum.

kg fiyatı 2.36 tlye gelmiş oldu. fakat bu fiyata yakın pazarda markette satılan elmalardan biraz daha üstünlüğü olması lazımki bu ürüne sıcak fırsat olarak talep olsun.. fiyat düşürülse rakipleriyle arasında fark olmuş olur..
  • quote:

quote:

ben de akadaşlarla ortak sipariş verdim 9 kg elma.. yorumlarımızı yarın iletiriz..

Elma kumlu ve vasat gibi geldi tadı. hafif ekşilikte var.. daha tek ben tadına baktım.. evden arkadaşlardan diğer yiyenler ne derler bilemiyorum.

kg fiyatı 2.36 tlye gelmiş oldu. fakat bu fiyata yakın pazarda markette satılan elmalardan biraz daha üstünlüğü olması lazımki bu ürüne sıcak fırsat olarak talep olsun.. fiyat düşürülse rakipleriyle arasında fark olmuş olur..

Sayın Müşterimiz,

Ürünlerinizle ilgili kargodan kaynaklı sıkıntı için özür dileriz. Çok nadirde olsa bu şekilde sıkıntı yaşayabiliyoruz.
    Bir dahaki siparişinizde hatırlatırsanız bu sıkıntıyı telafi etmek isteriz.
    İyi alışverişler.

• ürünleri gelen yok mu ya
    şöyle bi memnuniyet ifadesi okusak da bassak siparişi. çok özel ve güzel bir uygulama umarım başarılı olursunuz.
  • Babacım izmit perşembe pazarı fiyatlarını yazıyorum.

Çanakkale domates 0.50 krş

Bahçe çengelköy salatalık 0.50.krş

Siyah İncir 1.25.Krş

Patlıcan 0.50 krş

Pamukova elma (muhteşem lezzet) 1.TL

Neyin kafasını yaşıyonuz pazara gidin online pazar neymişşş lannnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

ürünleri gelen yok mu ya
    şöyle bi memnuniyet ifadesi okusak da bassak siparişi. çok özel ve güzel bir uygulama umarım başarılı olursunuz.

Konudaki mesajları okumadınız galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Babacım izmit perşembe pazarı fiyatlarını yazıyorum.

Çanakkale domates 0.50 krş

Bahçe çengelköy salatalık 0.50.krş

Siyah İncir 1.25.Krş

Patlıcan 0.50 krş

Pamukova elma (muhteşem lezzet) 1.TL

Neyin kafasını yaşıyonuz pazara gidin online pazar neymişşş lannnn

iyi güzel yazmışsın da 0.50 krş olmaz o ya 50 krş olur yada 0.50 tl olur. (Aynı şey 1.25 krş için de geçerli )
  • quote:

quote:

elmayi tadan arkadaslar ve bizim ev halki begendiler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

ürünleri gelen yok mu ya

tabi ki de okudum.
    fakat bi arkadaş kargo hırpalanmış diyor. bir arkadaş pazardan çok çok pahalıya geliyor diyor.
    bi tarafta kilolarca ürünün zahmetsiz kapıya kadar gelmesi var bi tarafta ürünlere verilen ekstra bir para var. satın alan arkadaşlarını "evet değer" demesi lazım ki biz de güvenle adımımızı atalım. bu satıcıdan kaynaklanan bi güven durumu değildir. sıcak fırsat tarzı alış veriş yapma şeklidir. f/p , kargo, alışverişin zahmeti hepsi göz önüne alınarak adım atıyoruz. herkeste böyle mi bilmiyorum ama benim için alışverişin en küçüğünden en büyüğüne böyle oldu artık.

• Sayın Müşterimiz,

İyi dilekleriniz için teşekkürler afiyet olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

ürünleri gelen yok mu ya

tabi ki de okudum.
    fakat bi arkadaş kargo hırpalanmış diyor. bir arkadaş pazardan çok çok pahalıya geliyor diyor.
    bi tarafta kilolarca ürünün zahmetsiz kapıya kadar gelmesi var bi tarafta ürünlere verilen ekstra bir para var. satın alan arkadaşlarını "evet değer" demesi lazım ki biz de güvenle adımımızı atalım. bu satıcıdan kaynaklanan bi güven durumu değildir. sıcak fırsat tarzı alış veriş yapma şeklidir. f/p , kargo, alışverişin zahmeti hepsi göz önüne alınarak adım atıyoruz. herkeste böyle mi bilmiyorum ama benim için alışverişin en küçüğünden en büyüğüne böyle oldu artık.

Sitede 2 kere alışverişim oldu neredeyse her ürünü tadtım. Memnun kalmadığım yok denilebilir. Özellikle elma çok güzel. Sert ve normal sulu, tadı güzel. Site ucuz değil ama zaten ucuz olduklarını iddaa etmiyorlar. Bence alın. Bu arada benim aldığım dometesler bile hiç ezilmemişti. Sadece bir tanesi patlamıştı. Kargoda olduğunu düşünüyorum.

• Arkadaşlar,

Yaz elmasında son gün!
    Pazartesi günü son yaz elmalarımızı da gönderip yaz elması sezonunu kapatıyoruz.
    Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.
    İyi alışverişler.
  • Sayın Müşterimiz,

Tarafsız güzel yorumlarınızla çok mutlu oluyoruz bazen kargo'dan kaynaklı sıkıntılar meydana gelebiliyor bunun için sizlerden özür diliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finsera

Sayın Müşterimiz,

Tarafsız güzel yorumlarınızla çok mutlu oluyoruz bazen kargo'dan kaynaklı sıkıntılar meydana gelebiliyor bunun için sizlerden özür diliyoruz.

Ne demek. Bu arada finike portakalını bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 3. siparisimi verdim kargo ile problemlerini hallederlerse bu is tutar arkadaslar son derece ilgili bir firma 1 kisinin dedigini bile kaale aliyorlar.bu cok onemli bahcesehir eklenirse adres kismina memnun olurum 3.siparisimda basaksehiri sectim mecburen. ama adimlari gercekten tebrik etmek lazim.domates ezikti elma ezikti vs derken herhalde arkadaslar kimse ezik domatesi yollamaz uzun uzun km ler den geliyor urunler malum yaz mevsim faktorude devreye girince.. bendede 4 5 elma ezikti ama o kadar olur dedim..yani tropikal urunledi portakali sabirsizlikla bekliyorim.. pahali diyen arkadaslara saygi duymak lazim ama bakin arkadaslar kargo ucretsiz... 5kg 9kg kargo maliyetlri hesaplanmali...ozenle secilip paketlendigi dusunulmeli urunlere ozel karton kutunun maliyeti hesaplanmali simdi tmm... ona gore dusunelim pahalimi??? kisisel dusuncem bedava dgl tabiki ama pahalida dgl..bazi arkadaslar pazardan farki yok dedi vs e telefonda satiliyor forumda herturlu alet vs de satiliyor e niye forumdan aliyoruz onlarida dukkandan alalim bence guzel bir girisim...tekrardan bu gibi girisimlerin devamini bekliyorum..tekrar tebrikler.. @finsera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önümüzdeki haftalarda Finike portakalı, nar, limon, mandalina ve pepino vs.. gibi ürünlerimiz de siz müşterilerimiz için sitemizde olacak.
    İyi alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finsera -- 8 Eylül 2013; 2:06:00 >
  • Arkadaşlar,

Yaz elması sezonu bittiğinden dolayı ürün satışımız bitmiştir. Yoğun talebiniz için tekrar teşekkür ederiz.
    İyi alışverişler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finsera

Önümüzdeki haftalarda Finike portakalı, nar, limon, mandalina ve pepino vs.. gibi ürünlerimiz de siz müşterilerimiz için sitemizde olacak.
    İyi alışverişler.

misket limon (lime) varmı acaba elinizde piyasada bulmak hem çok zor hemde çok pahalı. bunuda satışa eklerseniz çok sevinirim.
    elmalar çok güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.