Şimdi Ara

Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
11
Favori
16.373
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

Domatese tamam diyeyim de portakal olayına katılmıyorum.Sahilkentten portakal alırsın finike değil, hasyurttan alırsın olmaz, kumlucadan alsan yok orası hiç sayılmaz, turunç ova olmaz ne kaldı geriye? Finikedeki portakal fabrikası denen yerden alsan olmuyor.Geriye çavdır kaldı oranın portakalı pazarda satılıyor 2 kere alsan 1 iyi 1 kötü.Garajdaki filedeki hediyelik portakaldan alsan yine iyi çıkmıyor.
    Ben en iyi portakalı bulvar marketten almıştım.Bir tek o beğenildi.Bildiğim kadarıyla yabancılar gelip ortada portakal yokken bahçeleri kapatıyorlar toplandıktan sonra alıp götürüyorlar bize birşey kalmıyor.

Sahilkent, Finike, Hasyurt, Kumluca ya da Çavdır'dan almış olduğunuz portakallarda daha öncede söylediğim gibi farklı tatlar almanız normaldir. Güneş, ısı farklılıkları, rüzgar, toprak birçok etki var portakalın tadı konusunda.
    Bulvar marketten aldığınız ürünlerde şansınız varmış ki damak tadınıza uygun olan portakala denk gelmişsiniz.
    Bende Ankara'daki bazı arkadaşlarıma bizim portakallardan getirdiğimde çok tatlı deyip beğenmiyorlardı. Bazıları ise hayatımda yediğim en güzel portakal diyordu.
    Damak tadı dediğimiz şey kişiden kişiye değişmektedir.

Konya ve Ankara'da pazarlarda ve marketlerde satılan Finike portakalı adı vererek sattıkları portakalları görünce Finike'nin en kötüsü bile onlardan iyidir demek geçiyor içimden.
    Yabancıların gelip portakal bahçelerini kapatması olayını esasında duymadım. Ancak bazen büyük market zincirlerinin bahçeleri toptan aldığını biliyorum.
    İyi günler.
    İyi alışverişler.

• Finike portakalını yemek ayrı bir şans olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar elmalar geldi 10kg sorunsuz sikinti yok tesekkur ediyorum son derece taze sadece iki uc ezik cikti helal hos olsun alicaklara tavsiye ederim birine birilerine hediye gonderebilirsiniz elma sagliktir.tok tutar :) finike portakalini ve tropikal urunleri bekliyorim limon birde neden limon yok ? listeye alinmali

• bir arkadas yabancilar alip goturuyor diyor..soyle dusunelim turkiyede bir kisi yilda kac kilogram tuketiyor..yurt disinda peki? meyve yeme aliskanliklarimizi sıklastirmamiz lazim diger urunlerde de oyle olmali bal olsun vs vs.. e tr talep olmaz ise tabi yabancilar alir topraklarimiz elverisli..yurtdisindaki hangi toprakta bizim urunlerimiz yetisiyor belki de sitem etmek yerine topragimizin degerini bilemiyoruz sizce?

• Güzel konu,takipteyim.
    Hayırlı satışlar..
  • siparişi geçtim taadı damakta kalırsa siparişleri burdan veririz artık
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler.
  • sayın Mücahit bey

ürünlerimiz siz sipariş verdikten sonra kargoya verileceği gün toplanıp kargolanmaktadır.
    özel paketler için de özenle gönderilmektedir kargo ile ilgili sıkıntı şuana kadar yaşanmamıştır
    bilginize.

kargo günlerimiz
    Pazartesi ve perşembe günüdür.

iyi alışverişler.
  • Sayın DonanımHaber üyeleri ve misafirleri,

Gönderimlerimizle ilgili kısa bir açıklama yapma gereği duyuyoruz.
    Öncelikle ürünlerimiz kaliteli çift oluklu mukavva kolilerde kargoya verilmektedir. Dayanıklılığı için örnek vermek gerekirse 75 kilo ağırlığı taşıyabilecek kapasitededir.
    4 kg, 5kg ve 9 kg'lık paketler için koli içerisine özenle herhangi bir ambalaja koyulmadan yerleştirilmektedir.
    Diğer ürünler için ise her bir ürün önce kendi ambalajına konulmakta ve kolilerin içerisine özenle yerleştirilmektedir.

Kolilerimizin ve ürünlerimizin paketlenmiş halleri için tıklayınız.
    İyi alışverişler dileriz.

• flycat2002 kullanıcısına yanıt
    Selamlar

Deneme amaçlı siparişimizi verdik. Kargo ulaşınca gelen resimleri ve şahsi yorumlarımı paylaşacağım.

Saygılar
  • Pazartesi verilecekler verildi mi kargoya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemek için bir sipariş de ben verdim. begenirsek devamını getiririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

Pazartesi verilecekler verildi mi kargoya?

Sayın Müşterilerimiz,

Bugün saat 10:00'a kadar verilmiş olan siparişler kargoya verilmiştir.
    Kargo şirketi siparişleri kendi sistemine girdiği vakit Siparişlerim bölümünden kargo takibi yapabilirsiniz.
    Afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esaydam

Bana da bir arkadaş bu sayfanın adresini verdi. Dün işyerindeki arkadaşlarla sipariş verdik. 1 saat önce kargo geldi. Geldiği gibi yedik, ofisteki diğer arkadaşlar da yedi elmalardan eve kalmadı:) yiyen herkes çok beğendi.

Pazar elması demiş bir arkadaş da yakında uzaktan alakası yok. Çok güzel bir tadı var, epeydir zamandır böyle güzel elma yememiştim. Arkadaşlar da bayıldı. Pazardan aldığımız elmaların tadı bunun yanında çok kötü.

Şimdi başka arkadaşlar da sipariş verecek. Ayrıca portakalı bekliyoruz, Finike portakalını tek geçerim.

bende finike portakalını bekliyeceğim

ayrıca cok güzel bir uygulama tebrik ederim.marka yolunda iyi bir başlangıc yapmışsınız.umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 26 Ağustos 2013; 15:21:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

arkadaslar elmalar geldi 10kg sorunsuz sikinti yok tesekkur ediyorum son derece taze sadece iki uc ezik cikti helal hos olsun alicaklara tavsiye ederim birine birilerine hediye gonderebilirsiniz elma sagliktir.tok tutar :) finike portakalini ve tropikal urunleri bekliyorim limon birde neden limon yok ? listeye alinmali

Kusura bakmayın sorunuza biraz geç cevap verdim.
    Bu dönemde ağaçlarımızda limonumuz maalesef yok.
    Şu dönemde yatak limonu(limonun toplandıktan sonra samana yatırılması işlemi) diye tabir edilen limon çeşidi bulunmaktadır.
    Biliyorsunuz dalından olmayan bir şeyi satmıyoruz.
    İyi alışverişler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VINNVARMIVINN

quote:

Orijinalden alıntı: esaydam

Bana da bir arkadaş bu sayfanın adresini verdi. Dün işyerindeki arkadaşlarla sipariş verdik. 1 saat önce kargo geldi. Geldiği gibi yedik, ofisteki diğer arkadaşlar da yedi elmalardan eve kalmadı:) yiyen herkes çok beğendi.

Pazar elması demiş bir arkadaş da yakında uzaktan alakası yok. Çok güzel bir tadı var, epeydir zamandır böyle güzel elma yememiştim. Arkadaşlar da bayıldı. Pazardan aldığımız elmaların tadı bunun yanında çok kötü.

Şimdi başka arkadaşlar da sipariş verecek. Ayrıca portakalı bekliyoruz, Finike portakalını tek geçerim.

bende finike portakalını bekliyeceğim

ayrıca cok güzel bir uygulama tebrik ederim.marka yolunda iyi bir başlangıc yapmışsınız.umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz.
    Portakal mevsimi başlayana kadar diğer ürünlerimizin de tadına bakmanızı tavsiye ederiz.
    İyi günler.
    İyi alışverişler.

• Elmalar güzel gerçekten sert sulu ben limon ve nar sezonunu bekliyorum bir de oval domates lezzetli siparişin devamı gelicek.

• quote:

bir arkadas yabancilar alip goturuyor diyor..soyle dusunelim turkiyede bir kisi yilda kac kilogram tuketiyor..yurt disinda peki? meyve yeme aliskanliklarimizi sıklastirmamiz lazim diger urunlerde de oyle olmali bal olsun vs vs.. e tr talep olmaz ise tabi yabancilar alir topraklarimiz elverisli..yurtdisindaki hangi toprakta bizim urunlerimiz yetisiyor belki de sitem etmek yerine topragimizin degerini bilemiyoruz sizce?

Taleple ilgisi yok.Senin vermeyeceğin parayı veriyorlar.Sana satmaya çalışsalar o fiyata almazsın.Daha çiçek halindeyken bahçeyi kapatıyor adamlar ürün olunca toplayıp götürüyorlar. Finikeye girip çıkan soğutmalı kamyonun haddi hesabı yok.
    Finike portakalı pahalıdır.Kilosu orada 1 liraysa büyükşehirde 1,5 liraya finike portakalı yazarlar ama o karışımdır ucuz portakalla karıştırır satarlar.

• quote:

quote:

bir arkadas yabancilar alip goturuyor diyor..soyle dusunelim turkiyede bir kisi yilda kac kilogram tuketiyor..yurt disinda peki? meyve yeme aliskanliklarimizi sıklastirmamiz lazim diger urunlerde de oyle olmali bal olsun vs vs.. e tr talep olmaz ise tabi yabancilar alir topraklarimiz elverisli..yurtdisindaki hangi toprakta bizim urunlerimiz yetisiyor belki de sitem etmek yerine topragimizin degerini bilemiyoruz sizce?

Taleple ilgisi yok.Senin vermeyeceğin parayı veriyorlar.Sana satmaya çalışsalar o fiyata almazsın.Daha çiçek halindeyken bahçeyi kapatıyor adamlar ürün olunca toplayıp götürüyorlar. Finikeye girip çıkan soğutmalı kamyonun haddi hesabı yok.
    Finike portakalı pahalıdır.Kilosu orada 1 liraysa büyükşehirde 1,5 liraya finike portakalı yazarlar ama o karışımdır ucuz portakalla karıştırır satarlar.

arz talep en onemli etkendir..kendi ulkenden siparisin coksa disariya neden mal veresinki.. pahali da olsa damak tadi neticede..

• quote:

quote:

quote:

arz talep en onemli etkendir..kendi ulkenden siparisin coksa disariya neden mal veresinki.. pahali da olsa damak tadi neticede..

Kilosuna 5 lira verecek misin? Vermezsin. En iyi kirazlar da ingiltereye gider.Çünkü burada satamayacakları paralara yurtdışında alıcı oluyor.
    Türkiye pazarına genelde 2. kalite mal verilir.En iyi mal ihracata verilir.Bazı yerlerde birinci kalite olur ama geneli 2. ve 3. kalite.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.