Şimdi Ara

Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
11
Favori
16.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çakmak vereyim.. yak buraları komple.....
  • Bana da bir arkadaş bu sayfanın adresini verdi. Dün işyerindeki arkadaşlarla sipariş verdik. 1 saat önce kargo geldi. Geldiği gibi yedik, ofisteki diğer arkadaşlar da yedi elmalardan eve kalmadı:) yiyen herkes çok beğendi.

Pazar elması demiş bir arkadaş da yakında uzaktan alakası yok. Çok güzel bir tadı var, epeydir zamandır böyle güzel elma yememiştim. Arkadaşlar da bayıldı. Pazardan aldığımız elmaların tadı bunun yanında çok kötü.

Şimdi başka arkadaşlar da sipariş verecek. Ayrıca portakalı bekliyoruz, Finike portakalını tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esaydam

Bana da bir arkadaş bu sayfanın adresini verdi. Dün işyerindeki arkadaşlarla sipariş verdik. 1 saat önce kargo geldi. Geldiği gibi yedik, ofisteki diğer arkadaşlar da yedi elmalardan eve kalmadı:) yiyen herkes çok beğendi.

Pazar elması demiş bir arkadaş da yakında uzaktan alakası yok. Çok güzel bir tadı var, epeydir zamandır böyle güzel elma yememiştim. Arkadaşlar da bayıldı. Pazardan aldığımız elmaların tadı bunun yanında çok kötü.

Şimdi başka arkadaşlar da sipariş verecek. Ayrıca portakalı bekliyoruz, Finike portakalını tek geçerim.

Afiyet olsun. İyi dilek ve görüşleriniz için teşekkürler.

Finike portakalı ekim ayı sonunda satışa sunulacaktır.

İyi alışverişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

http://db.tt/8d3fLFov

İlçe seçiminde istanbul Ataşehir olmadigindan sipariş vermedim.

İlçe bilgilerini internet üzerinden derlenmiş ve hazır olarak aldığımız için bu gibi sıkıntılar olabilmektedir.
    Ataşehir ilçe bilgisi sistemimize girilmiştir.
    Anlayışınız için teşekkürler.
    İyi alışverişler.

Sanalcardla ödeme yapılamıyor. Sipariş veremedim.

AYNEN SANALCARTIMLA ÖDEME YAPAMADIM

• yyaydin kullanıcısına yanıt
    quote:

Arkadaşlar tarafıma banka tarafından gönderilen elektronik postayı paylaşayım.
    Sanal kart için şuanda yapabileceğim birşey yok.

quote:

Merhabalar,

Akbank tarafından üye işyeriniz için belirli bir süre için 3d zorunluluğu getirilmiştir.

3D Secure işlem yaparak başarılı şekilde provizyon alabilirsiniz.

Bilgilerinize,

İyi Çalışmalar

Daha önce bu konuda cevap vermiştim. Sanırım gözünüzden kaçmış.
    İyi alışverişler.
  • sağlık olsun başka zamana inş
  • uye olurken istanbul basaksehir secenegi yok adres kismindada eklenmesi talebiyle... hYirli isler persembe gunu cikicak olan 2 adet siparisimi sabirsizlikla bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

uye olurken istanbul basaksehir secenegi yok adres kismindada eklenmesi talebiyle... hYirli isler persembe gunu cikicak olan 2 adet siparisimi sabirsizlikla bekliyoruz

İlçe bilgilerini hazır olarak aldığımızdan dolayı bazı ilçeler eksik olabilmektedir. Başakşehir ilçe bilgisi eklenmiştir. Uyarınız için teşekkürler.
    Siparişleriniz yarın kargoya verilecektir.
    Umarım kısa sürede elinize ulaşır ve taptaze elmalarımızın tadına sizde bakmış olursunuz.
    İyi alışverişler.
  • Son değişiklik ve güncellemeler:

- Yeni sebze paketlerimiz eklendi.
    - Eski sebze paketlerinin fiyatlarında indirim yapıldı.

Fiyatlarımız sebze ve meyve fiyatlarındaki değişikliklere göre iki ya da üç günde bir güncellenmektedir.

Yeni Paketimiz Küçük Aile Paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

bazarda daha ucuz, hem görerek alırsın.konu çöp üye ban forum silinsin

Gerçek mi diyorsun, şaka mı anlamadım. Ama güldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

bazarda daha ucuz, hem görerek alırsın.konu çöp üye ban forum silinsin

Gerçek mi diyorsun, şaka mı anlamadım. Ama güldüm.

gerçek kardeş.bazarda kaç lira elma.Elmayıda netten alacaksak ohooo
  • Gerçek tabi pazar daki elma ve sebze ile kıyaslanmaz
    Kargoya verileceği gün dalından toplanıp özel paketler için de kargolanmaktadır tüketici ürünleri taze ve en kaliteli olarak yiyecektir 1 haftalik pazarda markette ihracata gönderilen ürün nasilsa bizde böyle gönderiyoruz.iyi alışverişler.

• Sitenizi incelerken "Bizden Kareler" bölümünde seranızın yüksek gerilim hattına yakınlığı dikkatimi çekti. Mahsüllerinizde elektro manyetik etki sebebiyle istemeyen değişimlerin olup olmadığını tetkik ettirdiniz mi acaba? Bu durum sağlık açısından risk taşır mı taşımaz mı 1 fikrinizi almak istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daramdrum

Sitenizi incelerken "Bizden Kareler" bölümünde seranızın yüksek gerilim hattına yakınlığı dikkatimi çekti. Mahsüllerinizde elektro manyetik etki sebebiyle istemeyen değişimlerin olup olmadığını tetkik ettirdiniz mi acaba? Bu durum sağlık açısından risk taşır mı taşımaz mı 1 fikrinizi almak istemiştim.

Sayın daramdrum,

Resimdeki seralar bize ait değildir. Sadece insanlara seranın nasıl bir ortam olduğunun gösterilmesi için tarafımızdan çekilmiş resimlerdir.
    Sahip olduğumuz seraların etrafında geniş bir fotoğraf çekim alanı olmadığı için buradaki seraların resimleri çekilmiştir.

Sizin sorunuza gelirsek;
    Resimde görüldüğü üzere bu yüksek gerilim hatlarına yakın bölümde yerleşim yerlerininde olduğu gözükmektedir.
    İnsan sağlığına zararlı manyetik alan olsaydı bu konutlara ruhsat verilemeyeceğini düşünüyorum.
    Sebze konusunda da bugüne kadar yapılmış benim bildiğim bu bölgede böyle bir çalışma yok.
    İyi günler.
    İyi alışverişler.

• L146188 nolu siparişi biraz önce verdim yarın kargoya verilirse hafta sonu bana gelemez ve ürünler bozulabilir. Bu konuda ne yapabilirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

L146188 nolu siparişi biraz önce verdim yarın kargoya verilirse hafta sonu bana gelemez ve ürünler bozulabilir. Bu konuda ne yapabilirsiniz?

Sayın Müşterimiz,

Yaz döneminde Pazartesi ve Perşembe günleri kargo gönderimlerimiz olmaktadır. Siparişiniz Pazartesi günü kargoya verilecektir.
    İyi alışverişler.
    İyi günler.
  • quote:

quote:

L146188 nolu siparişi biraz önce verdim yarın kargoya verilirse hafta sonu bana gelemez ve ürünler bozulabilir. Bu konuda ne yapabilirsiniz?

Sayın Müşterimiz,

Yaz döneminde Pazartesi ve Perşembe günleri kargo gönderimlerimiz olmaktadır. Siparişiniz Pazartesi günü kargoya verilecektir.
    İyi alışverişler.
    İyi günler.

Bu gün perşembe ve ben 6 dan önce verdim siparişi. Neyse taze gelsinde önemli değil benim için.

• quote:

quote:

quote:

Sayın Müşterimiz,

İyi alışverişler.
    İyi günler.

Bu gün perşembe ve ben 6 dan önce verdim siparişi. Neyse taze gelsinde önemli değil benim için.

Sayın Müşterimiz,

Ürünler için herhangi bir stok tutulmamaktadır. Dalından toplandıktan sonra paketlenmesi ve o gün içerisinde kargoya yetişmesi gerektiğinden
    sabah saat 10:00'a kadar verilen siparişler aynı gün(Pazartesi ve Perşembe günleri) içerisinde kargolanmaktadır.
    Afiyet olsun.

• bamya börülce falan olmuyormu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın Müşterimiz,

İyi alışverişler.
    İyi günler.

Sayın Müşterimiz,

Ürünler için herhangi bir stok tutulmamaktadır. Dalından toplandıktan sonra paketlenmesi ve o gün içerisinde kargoya yetişmesi gerektiğinden
    sabah saat 10:00'a kadar verilen siparişler aynı gün(Pazartesi ve Perşembe günleri) içerisinde kargolanmaktadır.
    Afiyet olsun.

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.