Şimdi Ara

Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
11
Favori
16.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim elmalar da geldi.gerçekten yiyimi güzel.hanım da beğendi.tavsiye ederim.teşekkürler.elma zaten sindirime bire bir.soda moda hikaye.
  • çaktırmadan ZAM gelmiş 12,99tl olmuş
  • Elmalar süper üstadım. Teşekkürler. Pazar ya da pazartesi günü yeni sipariş vereceğim. Evdekiler 9+4 kilo fln söyle buzdolabına atarız diyorlar fakat ben tam olumlu bakamıyorum. Elmaların ne kadar sürede biter bir tahmin yapabilir misin? Örneğin 3 hafta sonra bulunmaz gibi birşey söyleyebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvr -- 16 Ağustos 2013; 19:53:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvr

Elmalar süper üstadım. Teşekkürler. Pazar ya da pazartesi günü yeni sipariş vereceğim. Evdekiler 9+4 kilo fln söyle buzdolabına atarız diyorlar fakat ben tam olumlu bakamıyorum. Elmaların ne kadar sürede biter bir tahmin yapabilir misin? Örneğin 3 hafta sonra bulunmaz gibi birşey söyleyebilir misin?

Yaklaşık 2 hafta sonra yaz elması sezonu bitiyor. Ondan sonra Starking elma çeşidi satışına başlayacağız.
    İyi alışverişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

çaktırmadan ZAM gelmiş 12,99tl olmuş

Bildiğiniz üzere sebze ve meyve fiyatları sabit değildir. Bizimde üreticiden alış fiyatlarımız değiştiğinden mecburen fiyatlarımızı güncellemek durumunda kalıyoruz.
    Anlayışınız için teşekkürler.
    İyi alışverişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: flycat2002

quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

çaktırmadan ZAM gelmiş 12,99tl olmuş

Bildiğiniz üzere sebze ve meyve fiyatları sabit değildir. Bizimde üreticiden alış fiyatlarımız değiştiğinden mecburen fiyatlarımızı güncellemek durumunda kalıyoruz.
    Anlayışınız için teşekkürler.
    İyi alışverişler.

o zaman konu başlığını değiştirmeniz uygun olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-miharbi

başka ürünlerde eklersek kargo bedavadan yararlanabiliyor muyuz

bu tarz mesajlara hala net bir cevap verilmemiş

kargo bedava ürünlerinden bir tane alsak diğer ürünlerden de kargo bedava yararlanıyor muyuz
  • T112388 ikinci siparimi de verdim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuyucu32

T112388 ikinci siparimi de verdim:)

Teşekkür ediyoruz. Yarın siparişiniz kargoya verilecektir.
    Afiyet olsun.
  • 2 kg elma 4.80 yani kilosu 2.40 a geliyor
    5 kg alırsak 14.99 yani kilosu 3 lira :) kavram kargaşası var. Bu duruma bi bakın derim.

Sitenizi beğendim guzel is yapıyorsunuz hayırlı satışlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fig00

2 kg elma 4.80 yani kilosu 2.40 a geliyor
    5 kg alırsak 14.99 yani kilosu 3 lira :) kavram kargaşası var. Bu duruma bi bakın derim.

iki kiloda kargoyu sen karşılıyorsun arkadaşım diğerlerinde kargo ücreti yok o nedenle öyledir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fig00

2 kg elma 4.80 yani kilosu 2.40 a geliyor

2 kg'lık elmalarımızda ayrıca kargo ücreti alınmaktadır. Yani 2 kg olan elmalardan 2 adet alırsanız toplamda 9.60 TL + 5 TL(kargo ücreti) = 14.6 TL ödersiniz.
    Yani 2 kg + 2 kg şeklinde alırsanız 1 kg fiyatı 3.65 TL' ye geliyor.

Aynı şekilde sadece 4 kg lık paketlerimizden 1 adet alırsanız kargo ücretsiz olduğunda 12.99 liraya almış olursunuz.
    Bu şekilde ise 1 kg fiyatı 3.25 TL'ye geliyor.

İyi forumlar, iyi alışverişler.
  • Manavda gordum yaz elmasi ayni sizinkiler gbi 3 tl idi kilosu 5 kilo alsan 2.5 tan veririm dedi hic farki yoktu yani bunlardan bence sicaklik yok konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Manavda gordum yaz elmasi ayni sizinkiler gbi 3 tl idi kilosu 5 kilo alsan 2.5 tan veririm dedi hic farki yoktu yani bunlardan bence sicaklik yok konuda

Diyoruz ama anlatamiyoruz, ve o manav kacinci el onu bi dusunmek lazim, arkadas ilk elden sattigini soyluyor ve manavdan pahali, bu konu neden sicak firsatlarda anlamiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Manavda gordum yaz elmasi ayni sizinkiler gbi 3 tl idi kilosu 5 kilo alsan 2.5 tan veririm dedi hic farki yoktu yani bunlardan bence sicaklik yok konuda

Manavda ya da markette daha uygun fiyata görebilirsiniz buna bir itirazımız yok.
    Ancak karşılaştırma yapabilmek için bizim elmalarımızın tadına ve tazeliğine de bakmalısınız.
    Dış görünüş sizi aldatabilir. Nasıl karpuzu dış görünüşünden anlayamıyorsak birçok meyveyi de tatmadan iyi olup olmadığını anlayamayız.

Ankara'da oturmam sebebiyle adını veremeyeceğim bir zincir markette bu akşam yaz elması satıldığını gördüm. Fiyatı 2 lira.
    Ancak elmanın boyutları küçük(bizim çıkma diye tabir ettiğimiz şekilde) ve en az 1 haftalık elmalar.
    Yorumu size bırakıyorum.

• koli geldi her gören istedi, ayıp olmasın diye vermek zorunda kaldım. elimde hepi topu 4 tane elma kaldı :) yiyen bir arkadaştan gelen mail:

"Hayatımda yediğim en güzel elmaydı.

Sanırım en kısa zamanda sipariş vereceğim :)

Tşk,"

elmalar için teşekkürler tekrar...
  • Teşekkür Ederiz
    Sipariş Numaranız : S838684
    İKİNCİ SİPARİŞİ VERİCEM fakat diger baska urunlerde almak ıstıyorum 5tl kargo ucreti diyor bir el atılması gerektıgını dusunuyorum saygılarımla :)
    İKİNCİ SİPARİŞ Sipariş Numaranız : M354787
    2 SİPARİŞİMDE FARKLI ADRESLER EKLEYEREK 2 AYRI ADRESE GONDERIMINI RICA EDICEM OZELLIKLE YANLISLIK OLMAZSA SEVINIRIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 19 Ağustos 2013; 19:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Teşekkür Ederiz
    Sipariş Numaranız : S838684
    İKİNCİ SİPARİŞİ VERİCEM fakat diger baska urunlerde almak ıstıyorum 5tl kargo ucreti diyor bir el atılması gerektıgını dusunuyorum saygılarımla :)
    İKİNCİ SİPARİŞ Sipariş Numaranız : M354787
    2 SİPARİŞİMDE FARKLI ADRESLER EKLEYEREK 2 AYRI ADRESE GONDERIMINI RICA EDICEM OZELLIKLE YANLISLIK OLMAZSA SEVINIRIM..

Siparişleriniz Perşembe günü kargoya verilecektir. İki siparişiniz de isteğiniz üzere doğru adreslere gönderilecektir.
    Afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeisunknown

koli geldi her gören istedi, ayıp olmasın diye vermek zorunda kaldım. elimde hepi topu 4 tane elma kaldı :) yiyen bir arkadaştan gelen mail:

"Hayatımda yediğim en güzel elmaydı.

Sanırım en kısa zamanda sipariş vereceğim :)

Tşk,"

elmalar için teşekkürler tekrar...

Biz teşekkür ederiz. Arkadaşlarınızın iyi dilekleri içinde teşekkürler. Afiyet olsun.
  • bazarda daha ucuz, hem görerek alırsın.konu çöp üye ban forum silinsin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.