Şimdi Ara

Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
11
Favori
16.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erzurum'da yaşayıp taze meyva ve sebzeye hasret kalan biri olarak ilk siparişimi verdim. S726685 umarım yarın kagoya yetişir. Sabırsızlıkla bekliyorum:) Teşekkürler
  • 2 kez garanti ile denedim 3d secure'u geçtikten sonra onaylanmadı, ardından işbank ile denedim 3d secure sms'i gelmedi. En sonunda şimdi tekrar denedim işbank ile en sonunda aldım :)
    Sipariş no: G244715

Hayırlı işler.
  • flycat2002 kullanıcısına yanıt
    Sipariş Numaranız : A853414

benim pakete 2-3 tane biber atın lütfen, koklamalık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvr

2 kez garanti ile denedim 3d secure'u geçtikten sonra onaylanmadı, ardından işbank ile denedim 3d secure sms'i gelmedi. En sonunda şimdi tekrar denedim işbank ile en sonunda aldım :)
    Sipariş no: G244715

Hayırlı işler.

Sanal POS yüzünden bazen bu tür sıkıntılar olabiliyor. Yaşamış olduğunuz sıkıntı için özür dileriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuyucu32

Erzurum'da yaşayıp taze meyva ve sebzeye hasret kalan biri olarak ilk siparişimi verdim. S726685 umarım yarın kagoya yetişir. Sabırsızlıkla bekliyorum:) Teşekkürler

Bugün ve yarın saat 11:00 e kadar olan siparişler yarın kargoya verilecektir.
    Afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi - peki

benim pakete 2-3 tane biber atın lütfen, koklamalık...

Elbette

• Sipariş Numaranız : J637626

hocam ben de tadımlık salatalık ve domates istiyorum mümkünse... maksat dostluğumuz pekişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 15 Ağustos 2013; 0:38:58 >
  • üstadım o elmalar o şekilde kargoda langır lungur taşınacak ve haliyle ezilecekler ezilmemesi için extra ne yapıyorsunuz..

zamanında memleketten yollarlardı o kadar özenli paket yapılmasına karşı yinede elmalar ezilirlerdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

üstadım o elmalar o şekilde kargoda langır lungur taşınacak ve haliyle ezilecekler ezilmemesi için extra ne yapıyorsunuz..

zamanında memleketten yollarlardı o kadar özenli paket yapılmasına karşı yinede elmalar ezilirlerdi..

hımm.güzel soru
  • yaz elması dediğiniz bu elma hangi cins acaba..

bizim bahçemizde vardı yaz elması diyorduk,büyük pembemsi farklı renkte oluyordu üstü. ama tadı diğer elmalara hiç benzemiyordu.ağaç kurudu gitti.acaba o elmadan mı en son 10 yıl önce yemiştim.
  • elmalarım geldi arkadaşlar. içinden hiç ezik çıkmadı, tadı da çok güzel. elinize sağlık arkadaşım. iş yerindeki arkadaşlara da dağıttığım, onlar da çok sevdi...

fotoğrafları aşağıdaki linkten bulabilirsiniz:
     Taptaze dalından 5 kg starking elma 13.25 TL ve ücretsiz kargo

• başka ürünlerde eklersek kargo bedavadan yararlanabiliyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretcoder

100 tl üzeri ücretsiz kargo gözüküyor, birde istanbul ilce listenizi gözden geçirmeniz lazım çekmeköy sancaktepe vs yok

BU SATIŞINIZI DESTEKLİYORUM.

aracılar oturdukları yerden para fahiş kazanmasınlar.
  • benim kargo dün gönderilmiş ama bugün saat aksam 4 oldu,hala gelmedi, hafta sonu çürür onlar. kargo takip görünmüyor, nasıl öğrenebiliriz durumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi - peki -- 16 Ağustos 2013; 16:04:58 >
  • Benim kargom da dün yola çıktı bu gün teslim adlım. Arada 2 tane ufak ezik çıktı ama önemli değil. Tadımlık hediye biber de göndermişsiniz teşekkürler

Ben koliyi direk ofiste açıp arkadaşlara dağıttım. 4 kiloyu bir arada sadece 1dk görebildim sonra tarumar oldu Yiyenler beğendi, ben de beğendim. Hafif mayhoş ve buruk bir lezzeti var. Çok sert ve sulu elma sevenlere tam tatmin etmeyebilir. Ama köyde yaşamış veya bulunmuşlar için çok bildik bir lezzet. Pazar malları gibi olmadığını garanti ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Benim kargom da dün yola çıktı bu gün teslim adlım. Arada 2 tane ufak ezik çıktı ama önemli değil. Tadımlık hediye biber de göndermişsiniz teşekkürler

Ben koliyi direk ofiste açıp arkadaşlara dağıttım. 4 kiloyu bir arada sadece 1dk görebildim sonra tarumar oldu Yiyenler beğendi, ben de beğendim. Hafif mayhoş ve buruk bir lezzeti var. Çok sert ve sulu elma sevenlere tam tatmin etmeyebilir. Ama köyde yaşamış veya bulunmuşlar için çok bildik bir lezzet. Pazar malları gibi olmadığını garanti ederim.

kıskandım.. o biberleri ben istemiştim ama benim paket hala gelmedi.

• Elmalar süper. Teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi - peki

quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Benim kargom da dün yola çıktı bu gün teslim adlım. Arada 2 tane ufak ezik çıktı ama önemli değil. Tadımlık hediye biber de göndermişsiniz teşekkürler

kıskandım.. o biberleri ben istemiştim ama benim paket hala gelmedi.

Açıkçası benim yazlıkta biber bol. Hatta 5 6 çeşit geleneksel yöntemle biber yetiştiriyorum (biraz nispet) Ama gelen biberin de tadına baktık 10 numara 5 yıldız Çok inceden bir acısı var. Yenecek acı derler ya aynen o şekilde. Bu arada size de göndermişlerdir kesin. Ayrıca akşam 7ye kadar kargo teslimi oluyor. Bence firmayı arayıp durumu izah edin. Olmazsa arabadan teslim alırsınız. Haftasonu kargoda kalırsa kesin bozulurlar

• ELMALAR ŞİMDİ GELDİ...

Biber de var.

• Kusura bakmayın arkadaşlar dün sabahtan beridir konuya cevap yazılamadığından ancak bu saatte sizlere cevap yazabiliyorum.
    Siparişleriniz hakkındaki olumlu yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sizlere daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz.
    Ezik elmalar için ayrıca özür dileriz. Kargoda nadirde olsa bu şekilde sıkıntılar olabiliyor.
    Afiyet olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.