Şimdi Ara

Tapu memuru nereye sikayet edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yakinimin koyde arazisi var tapusununu almaya gitti tapu memuru 2 yil sonra gel demis memurlar cok rahat ve ellerinde telefonla takiliyorlar boyle sacma birsey olurmu 2 ay dese tamam 2 yilda tapu alma hakki ciktigi halde alamiyor bunlari nereye sikayet edebiliriz acaba bunlari denetleyen kurum neresi yardimci olacaklara tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bimere yaz. Adını soyadını biliyosan memurun onu da yaz. 1 haftaya özür telefonu gelir müdüründen. Git müdürle de konuş o zaman. Ben nüfus da şikayet etmiştim artistin birini kırk kere aradılar özür dilemek için

• Bimer filan hikaye.4 ay önce Gümrük Bakanlığına bir konu hakkında bilgi almak için mail attım.Hala cevaplamadılar.
    Bütün gün çay içip,okey oynamaktan milletim işini yapamıyorlar.
  • bimer hikaye filan değil. xx ptt şubesini şikayet etmiştim bimer y ptt şubesi sanmış. y deki baş dağıtıcıda bana gelip kardeşim beni neden şikayet ettin müfettişlere tam 2 saat ifade verdim dedi
  • Bimer veya cimer den kamu kurumları İnanılmaz korkuyor ve hepsi soruşturuluyor gerçekten şikayet et o memur mutlaka azarı yer emin olabilirsin işini de hallederler yanlız şikayet ederken ne olmuşsa onu yaz abartma milletin hakkına girme

• Teşekkürler bilgi icin bimere sikayet edecem adam ne soylediyse onu yazcam boyle insanlarin disipline ihyiyaci var

• EGM ye bildirebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.