Şimdi Ara

askerlik hastane kurul raporuna itiraz edeym mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim normalde 6 nisan da askere teslim olmam lazımdı fakat 15 gün kala halı saha macında sakatlandım ayagımda ciddi derece de enfeksiyon oluştu her neyse şube hastaneye sevk etti ortopedi doktoru kırık çıkık olmadıgı için elverişli raporu verdi cildiye ye sevk etti cildiye enfeksiyon var dedi 1 hafta rapor ve antibiyotik verdi 1 hafta sonra gittim başka bi doktora bu sefer oda ayagıma bakmadan elverişli raporu verdi şuan ayagım hafif şiş ve simsiyah koşamıyorum yüüryorum ama baskı uygulayınca ağrı yapıyor bugün kurul doktorların verdiği elverişli raporuna göre elverişlisin dedi ayagımı gösterdim itiraz edebilirsin dedi itiraz edersem sıkıntı olur mu benim için? sizce itiraz etmeli miyim yoksa gideyim mi?

• İtiraz edip iyi bi cildiye doktoruna görün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerden kaçmak için yüzdelik organ kaybı yada fikren bedenen iş yapamaz olmanız gerekir.

• askere yapay kalp makinasıyla gelen gördüm dostum yere düştü bacagı morardı diye kimse çürük vermez .psikatri hariç . elinde gün aralığı belirten raporun olsun geç gittiğin zaman raporunla sorun olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik heyet raporuna itiraz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.