Şimdi Ara

Taraftar Beşiktaş Otobüsünü Taşlamış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben olsam sırf ibret olsun diye kameraların karşısına kelepçeli çıkarırım bunları yapanları daha geçen ts'li çocuk hakemi dövdü tüm türkiye izledi ertesi gün tezahuratlarla dışarı saldılar olan otobüse oluyor yaralananlara ölenlere oluyor geri kalanlar için atraksiyon dolu eğlenceli bir gün
  • Bu arkadaşın paylaştığı görsellere ve vodeolara bakılırsa olayları başlatan bjk taraftarı, bizimkileri savunmak söylemiyorum yanlış anlama olmasın . İki taraf da hatalı ve kanunen suçludur yorum yaparken tarafsız olmaya çalışmak lazımhttps://twitter.com/Lahoya87?s=09

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya gerçekten şiddet yanlı insanlar keşke öldürseler birbirlerini. Ben artık acimiyorum bunlara, insan bile gormuyorum.

• Bu insanlar neden bu kadar mal bir takima bu kadar körü körüne bagli olmak sizce mantiklimi?Gercekten anlamiyorum takim otobusu taslamakmi taraftarlik Galatasarayliyim ama bunlarin yakalanip idam edilmesi lazim.

• Her takımın böyle çomarları var malesef :/
    Fb takımı otobüsüde saldırıya uğramıştı

edit: fb'ye saldıranlar kesin şu takımlı demedim teröristte olabilir tabi ihtimal o da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 13 Ağustos 2016; 18:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fAlleNzwOw

Sende izlemeye devam et renktaş. Şuraya mantıklı yazabileceğin bir mesaj yoksa bunu niye atıyorsun?

Yarın birgün o taş başına gelince millette mısırları götürür artık

Bizim millet ne zaman bu konularda bilinçlenecek bilmiyorum.

• federasyonun yerinde olsam maçı oynatmam
  • Alayı çomar, takımı önemli değil, Bjkli, Gslisi alayı yavşak böylelerinin. Birbirlerine düşman haline getirilen hıyar ağaları bunlar.
  • heh otobüse zarar verdin eline bi bok geçti.
    Taraftar açısından bakmayın , mantık açısından bakın . Adam ne yapmış size ananıza mı tecavuz etmiş anlamıyorum kı

• Maci oynatmama durumu falan imkansiz oyle bir sey olsa daha buyuk kavgalar cikar. Yari yariya her macta boyle seyler yasaniyor ya benzinliklerde ya sehir girislerinde. Su olay yuzunden yine yasaklar geri gelecekse vali de kulupler de buna bahane ariyor demektir. Yasananlari mesrulastirmiyorum ama ilk defa olan bir sey degil, hep de olacak bunlar.

• Kafasız insan çoğu
  • Hepsinin kurşuna dizilmesi lazım.
  • Onun bunun çocukları bunlar ya , bir işe yaramayan tipler bunlar , bunlarda suç yok ki hepsini tek tek tespit edip ömür boyu men edeceksin karşılaşmalardan.
  • Tüm bu hayvanları (GS'li, BJK'li farketmez, zaten bunlar taraftar değil) insan öldürmeye teşebbüsten yargılayıp içeri tıkacaksın!
  • Tas attigin adam ölünce nasil bir mutluluk yasayacaksin acaba bu nasil bir kafadir neyin nefreti ulan karsidaki adamlari tanimiyorsun bile. Afrikadaki yabani hayvanlar bile bu nefes alan varliklardan uysaldir.
    Polisi askeri cekeceksin birbirlerini yesin bicaklasin şişlesin vursun tecavuz etsin ne yaparlarsa yapsinlar. Oyle bir ortamda olan adam gebermeyi göze alsin bu varliklardan da kurtuluruz boylelikle belki

• Elalem maçları taraftarlar karışıkken izliyor futbol dan spor dan zevk alıyor ve bizim yaptığımız anca vurup kırmak yok etmek eee sonra? Noldu ne kazandın ey sefil insan

• Bunlar beyinsiz insan musvetteleri işte bu lafadaki embesiller o köprüde gidip gözü dönerek kafa kesiyor adam öldürüyorlar.Teroristen farki yok bu itlerin benim gözümde tek tek içeri alacaksın bunları adam öldürmeye tesebbusten de akillanacak ...sürüsü

• Olmaz olsun böyle taraftar!İnsanlıktan zerre kadar nasiplenmemiş provakatörler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner1903BJK

İlk olarak olay bu şekilde başlamış diyorlar beşiktaşlı holiganlar saldırmış daha sonra bu otobüsleri 100 metre ileride durdurup toplanıp galatasaraylı holiganlarda beşiktaşlılara saldırmış.

Sonuç : kardeş kardeşe taş atmış bıçaklamış ve bununla övünecek bir kitle oluşmuş. Sonra y.dışına çıkmak istiyoruz bu ülkede yaşamak istemiyoruz denince vatan haini ilan ediliyoruz. Ben o maça eşimle çocuğumla gitmek istesem bu pisliklerden dolayı gidemiyeceksem pekte bu ülkede durmanın anlamı yok malesef. Eğitimsizlik paçadan akıyor ülkede doğru giden hiçbirşey kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  Taraftar Beşiktaş Otobüsünü Taşlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 14 Ağustos 2016; 16:07:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.