Şimdi Ara

taraklı ayağa yok mu bi çare? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
41.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PETTIBONE tabee yaaa. Fenaa rahat oluyo
  • Arkadaşlar bana da bi ayakkabi lazim her nereye bakarsam bakim ya istedigim modelin büyük numarasi olmyuo yada büyük numarasi olan ayakkabiyi ben begenmiyorum..

Ayagim yanlardan geniş ( tarakli oluyo galiba ) ve 46 veya 47 numara ayakkabi giymek zorunda kaliyorum.. haliyle de her istedigim ayakkabiyi giyemiyorum..

Bana giydigim zaman ayagimi rahat ettiricek geniş Rahat bi ayakkabi önerirmisiniz ?

@chatixx: Fotosunu ekledigin tür ayakkabilari nerde bulabilirim ve fiyatlari nelerdir bilgin var mi ?..
  • Ayağın taraklı olduğu nasıl anlaşılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Ayağın taraklı olduğu nasıl anlaşılır?

Ayagina baktiginda baş parmak başlangiçindan yani en uzunlugu normalden 1-3 santim falan daha uzunsa tarakli ayak deniyo..

Bi başka örnek; yeni aldigin ayakkabilarin önünde boşluk olmasina ragmen yanlardan çok sıkıyosa ayagin taraklidir diyebilirim.. Mesela ayagi tarakli olan bi çok insan sirf ayak numaralari 44 olmasina ragmen ayakkabi yanlardan sıkmasin düzgün otursun diye 47 veya 48 almak zorunda kaliyolar.. ayakkabinin burun kismi boş kaliyo ama yanlar Tam oturuyo yani..

Tarakli ayagi böyle tarif edebilirim sanirim..
  • Bende sanırım öyleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Bende sanırım öyleyim.

Türklerin, genetiksel olarak geneli öyleymiş zaten..
  • http://www.flogart.com.tr/urunler-2010-sk.asp?c=Erkek&k=Ayakkab%FD%20Klasik

modeller sade olosada flogartın ayakkabılarını tercih et, birkaç marka ve model daha var ama reklamasyona gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

http://www.flogart.com.tr/urunler-2010-sk.asp?c=Erkek&k=Ayakkab%FD%20Klasik

modeller sade olosada flogartın ayakkabılarını tercih et, birkaç marka ve model daha var ama reklamasyona gerek yok...

bunlar okul ayakkabisi kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 13 Eylül 2010; 4:45:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

http://www.flogart.com.tr/urunler-2010-sk.asp?c=Erkek&k=Ayakkab%FD%20Klasik

bunlar okul ayakkabisi kardeş

ama tam taraklı ayaklar için yapılmış sanki, reelde resimdeki kadar primitif durmuyor şık bir ayakkabı

• konu başlığını yanlış okudum
  • taban alabilirsin , yada bağcıkları sık. benimde ayaklarım taraklı ama numara olarak sorunum yok , dar kalıplı ayakkabıları giymiyorum o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Benim ayaklar da taraklı 45 giyiyorum

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: qribal

quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Benim ayaklar da taraklı 45 giyiyorum

aynen

Size palet öneririm arkadaşlar
    Şaka bir yana.. Bunun için yapabilecek pek birşey yok.. Ne rahat tutuyorsa onu giyin.

• bugun adidas'da 48 numara bi ayakkabi giydim önlerinde bi kariş boşluk, yanlar tam oldu adam diyo ne biçim ayagin var kardeş ilginç falan dedim haklisin yapabilicegim bişi yok

Bu arada duyurulur.. Bu sabah olivium adidas'a yeni sezon ürünleri gelicekmiş sali günüde vitrinlerde olur dedi.. Yarin veya ondan sonraki gün gidip bakicam bişiyler var mi diye.. inş ayagima uygun bişiy bulunur..
  • Benimkiler bebek ölüsü tabiri caizse. Ama sürekli basket ayakkabısı giyiyorum rahat oluyor. Bir keresinde tarak kemiğim çatlamıştı aman kardeşim o nasıl bir şeydi ya. Ayağı taraklı olanlara tavsiye etmiyorum kırık-çatlak. Bir de çatlak daha çok acıtıyor. 3 ayda iyileştim. 4 ay yürümeyi unuttum resmen topal yürüdüm. 7 ayda onunla alakalı her şey gitti.
  • Geçen gün adidas'tan sipariş ettirdigim ayakkabiyi Bugun gidip aldim çok şükür.. Gözüme çok hoş gelen ayagimi rahat ettiren bi spor ayakkabi aldim en sonunda..

Basketbola çok istekli ve hevesli olmamama ragmen basketbol ayakkabisi aldim.. Zaten daimi Kullanmicam, Sirf ayaklarim rahat etsin diye aldim..

Geçen '' neden bu kadar uzun süredir bi ayakkabi begenemedin almadin '' diyen bi arkadaşim vardi ona cevap verim.. Ben sag baş parmagimdan ameliyat olmak zorunda kalmiştim zamaninda.. O yüzden her begendigim ayakkabiyi alamiyorum, kullanamiyorum çünkü.. Eger rahat bi ayakkabi yoksa ayagimda Uzun süreli kullanimda yaram iyileşsede agri ve sızı oluyo.. Oda dayanilmaz oluyo insana adim attirmiyo.. Zaten ayagim Hem tarakli Hemde de büyük bide ameliyatli olunca samanlikta igne arar hale geliyorum bi ayakkabi alicagim zamanlarda.. Ama Çok şükür aradigimi da hep buluyorum

Ayakkabiyi arkadaşlarim çok begendiklerini soyledi.. Benim açimdan ise rahatligi en önemlisi..

Neyse lafi fazla uzatmim işte Aldigim ayakkabinin fotolari..

taraklı ayağa yok mu bi çare?

• quote:

Geçen gün adidas'tan sipariş ettirdigim ayakkabiyi Bugun gidip aldim çok şükür.. Gözüme çok hoş gelen ayagimi rahat ettiren bi spor ayakkabi aldim en sonunda..

Basketbola çok istekli ve hevesli olmamama ragmen basketbol ayakkabisi aldim.. Zaten daimi Kullanmicam, Sirf ayaklarim rahat etsin diye aldim..

Geçen '' neden bu kadar uzun süredir bi ayakkabi begenemedin almadin '' diyen bi arkadaşim vardi ona cevap verim.. Ben sag baş parmagimdan ameliyat olmak zorunda kalmiştim zamaninda.. O yüzden her begendigim ayakkabiyi alamiyorum, kullanamiyorum çünkü.. Eger rahat bi ayakkabi yoksa ayagimda Uzun süreli kullanimda yaram iyileşsede agri ve sızı oluyo.. Oda dayanilmaz oluyo insana adim attirmiyo.. Zaten ayagim Hem tarakli Hemde de büyük bide ameliyatli olunca samanlikta igne arar hale geliyorum bi ayakkabi alicagim zamanlarda.. Ama Çok şükür aradigimi da hep buluyorum

Ayakkabiyi arkadaşlarim çok begendiklerini soyledi.. Benim açimdan ise rahatligi en önemlisi..

haci çok süper bi ayakkabi almişsin Benimde çok hoşuma gitti.. Acayip begendim..

İyi günlerde kullan.. Güle güle eskit

• quote:

Geçen gün adidas'tan sipariş ettirdigim ayakkabiyi Bugun gidip aldim çok şükür.. Gözüme çok hoş gelen ayagimi rahat ettiren bi spor ayakkabi aldim en sonunda..

güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07
    haci çok süper bi ayakkabi almişsin Benimde çok hoşuma gitti.. Acayip begendim..

İyi günlerde kullan.. Güle güle eskit

Sagolasin kardeşim.. çok şükür istedigim gibi bişiy buldum.. Rahat rahat giyiyorum işte..

quote:

güzelmiş

Sende sagol kardeş..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.