Şimdi Ara

taraklı ayağa yok mu bi çare? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
41.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu uplanmiş diye yazayim..

Arkadaşlar zamaninda aldigim, yani yukarida Fotolarini koydugum Ayakkabi inanir misiniz Bilmem ama Hala Taş gibi maşallah ne deforme ne yirtik ne pislik..

Bi siliyorum Bembeyaz oluyo.. Valla o zaman da önerdim hala öneriyorum.. Aldigimdan beridir Taş gibi kullaniyorum ve çok ta Rahat..
  • Hocam bende de var nefret ediyorum ama görüntüsü beni cok rahatsız etmedikce alıyorum en belli etmeyen ayakkabı toher'di eğer saglam kullanılırsa 8 ay ayağın normal ayak gibi dürüyor ve Bot belli etmez diye düşünüyordum botta bile hafif bı taşkınlık vardı kibar ayakkabı deneyinde neredeyse ayağımdan igreniyorum

Fazla tarağı aldırsam muhteşem olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar bana da bi ayakkabi lazim her nereye bakarsam bakim ya istedigim modelin büyük numarasi olmyuo yada büyük numarasi olan ayakkabiyi ben begenmiyorum..

Ayagim yanlardan geniş ( tarakli oluyo galiba ) ve 46 veya 47 numara ayakkabi giymek zorunda kaliyorum.. haliyle de her istedigim ayakkabiyi giyemiyorum..

Bana giydigim zaman ayagimi rahat ettiricek geniş Rahat bi ayakkabi önerirmisiniz ?

@chatixx: Fotosunu ekledigin tür ayakkabilari nerde bulabilirim ve fiyatlari nelerdir bilgin var mi ?..

Adidas polson st. rahat ve geniş bir ayakkabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Geçen gün adidas'tan sipariş ettirdigim ayakkabiyi Bugun gidip aldim çok şükür.. Gözüme çok hoş gelen ayagimi rahat ettiren bi spor ayakkabi aldim en sonunda..

Basketbola çok istekli ve hevesli olmamama ragmen basketbol ayakkabisi aldim.. Zaten daimi Kullanmicam, Sirf ayaklarim rahat etsin diye aldim..

Geçen '' neden bu kadar uzun süredir bi ayakkabi begenemedin almadin '' diyen bi arkadaşim vardi ona cevap verim.. Ben sag baş parmagimdan ameliyat olmak zorunda kalmiştim zamaninda.. O yüzden her begendigim ayakkabiyi alamiyorum, kullanamiyorum çünkü.. Eger rahat bi ayakkabi yoksa ayagimda Uzun süreli kullanimda yaram iyileşsede agri ve sızı oluyo.. Oda dayanilmaz oluyo insana adim attirmiyo.. Zaten ayagim Hem tarakli Hemde de büyük bide ameliyatli olunca samanlikta igne arar hale geliyorum bi ayakkabi alicagim zamanlarda.. Ama Çok şükür aradigimi da hep buluyorum

Ayakkabiyi arkadaşlarim çok begendiklerini soyledi.. Benim açimdan ise rahatligi en önemlisi..

Neyse lafi fazla uzatmim işte Aldigim ayakkabinin fotolari..

taraklı ayağa yok mu bi çare?

haci çok süper bi ayakkabi almişsin Benimde çok hoşuma gitti.. Acayip begendim..

İyi günlerde kullan.. Güle güle eskit

Şu kadar resmi alıntı yapmasana yaa sayfa yamuluyo

• Benim ayaklarda taraklı herhalde, superstarın her 2 ayakkabıda da dış taraflar açıldı.Resmen yırtıldı bi delik şeklinde. Ayakkabı bulmakta zor 48 numara.
  • Upppp
  • Öneri upp
  • Tarakli ayaklar buraya
  • Başlık sakat
  • Benimde sol ayağım sağ ayağımdan daha büyük.Sıkıntı oluyor ayakkabı alırken.
  • Taraklı bölgeyi keskin bi bıçakla al sorun çözülücektir.
  • Ben de çok ayakkabı kullandım stan smith, superstar, converse ama hepsinde o parmak fırladı ve ayakkabının şekli bozuldu öyle kaldı düzelmedi de. En son bunu aldım bir sene oldu hem parmak çıkmadı hem de aşırı rahat.

• Benim de ayağım taraklı. En basitinden 45 numara bi superstar alıyorum, en az 3 aya parmaklarımı büktüğüm yerden patlıyor ayakkabı. Şimdi ben buna tabanlık yoksam daha da çok patlatmaz mı ayakkabıyı ? 2 tane ayakkabım bu yüzden çöpe gitti. Şimdi gidip ayakkabı alsam 46 numara giydiğim halde en az 48 filan almam gerekiyor orantısal olarak.
  • Bende de var bu sorun ozellikle sag ayagimda. Agaclari budarsiniz da yanlardan uzar ya onun gibi enine buyumus ayagim. Rahat etmek icin siz hangi ayakkabilari giyiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.